סקר חדש בפורום!

סקר חדש בפורום!

מה לדעתכם הבעיה העיקרית של העיר חולון? כנסו - הצביעו ותשפיעו

peach & cream

New member
אני גאה בך!!!

סחה (או חסה) על הסקר!!! בתור תלמידה בחולון אני רוצה לומר שהרמת חינוך בזבל! אז במקום להרוס מדרכות ולבנותם מחדש, בצבעי האדום (שזה בהחלט נחמד אבל...), עדיף שהוא (הראש עיר) ישקיע בדברים הרבההה יותר חשובים, החינוך למשל. יום טוב ושבוע נעים!

נכון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החינוך פה חרא!!! יש מורים מעצבנים שחושבים את עצמם !! וצריכים עוד מקומות בילוי !! באהבה עידו יהוה טל

katykr

New member
חינוך?

החינוך לר קשור רק במורים....זה קשור בתלמידים. הסטיגמה שיש על חולון היא לא עד כדי כך לא נכונה, ויש הרבה שעונים על הקריטריונים שלה..וזה מה שמוריד את רמת החינוך. כל אחד יכול להצליח...זה לא עניין של מורים, זה עניין של הבנאדם . כמובן שהרבה הפעמים המורים גם לא משהו, אבל זה משהו כלל ארצי ולא בעיה שמתרכזת בחולון. הרי לא ייתכן שבתל אביב יש מורים יותר טובים. הרמה של החינוך אולי לא משהו, אבל זו לא בעיה של העירייה. לגבי המקומות בילוי, אכן אין מספיק מקומות בילוי..למעה כמעט ואין בכלל...וחבל. אבל כמו שנאמר בעבר זה מונע מבקרים בעיר, וככה גם עושה את עירנו לקצת יותר בטוחה. עדיף בטוח מאשר כיף! קטי

טוב בוא אני יגיד לך מה הבעיות שלה..

1.דבר ראשון הבעיה בחולון דווקא זו שיחסית היא עיר יפה וחרא של אנשים 2.ממש אין מה לעשות פה משעמם פה טוטלי לפעמים עוד אני אומר מזל שאני גר בקרית בן גוריון כי לפחות אני קרוב לזהב ועוד מקומות בילוי בראשון 3.זה דבר שכמעט כולם אמרו מערכת החינוך על הפנים פה הרמה של העיר שלנו בקנטים. 4.העיר שלנו צפופה בטירוף אין לה כבר מקום לזוז ועכשיו בעיקר כמה שבונים יותר בניניים רק הורסים את חולון ולמה הרי על איזה שם הוקמה חולון על החולות ועכשיו בקושי נשארו דיונות בשביל לראות ורק בונים בניניים . ואם אתם שואלים אותי יש לנו ראש עיר טיפש שאת כל הכספים שלנו מהמיסים מוציא על פסלים. בתודה חיים

נכון !!!

אנשים בואו נכין עצומה כדי שלא יבנו בחולון שנשארו בעירנו הקטנה!! תגידו דיי לבניה ! וכן לחולות! ברצון רב לעזור לעידו יהוה טל נ.ב. אתם רואים שאני גם חושב על העיר ולא רק מדבר שטויות!!

katykr

New member
:)

אבל מצד אחד אתם אומרים דיי לבניית בנים, מצד שני אף אחד לא יתנגד לבניית מקומות בילוי.... העיר עדיין תהרס. קטי

אבל מקומות בילוי...

תופסים פחות מקום מאשר שלוש בניינים ענקיים !!! וגם הם יותר שוום מבנין !! מעידו יהוה טל

כשמרחקים נמדדים בדקות

פניתי פעם בכתב למודד הראשי של עיריית חולון וביקשתיו (בין היתר) להמציא לי את המרחקים המדויקים בין שלוש נקודות מסוימות בעיר חולון. והמודד המוסמך השיב לי כהאי לישנא: "מספר דקות לכל כיוון". נראה לי שאפשר להקיש מתשובה זו על רמתה של העירייה בכלל, ואפשר שיש בה מענה גם לשאלת הסקר שלך, מר פרייז.

מירב

New member
לפי דעתי

כמו שכבר רשמו פה הבעיה העיקרית בעיר היא שאין מקומות בילוי, ושראש העיר מתכחש לזה (לא דיברתי איתו באופן אישי אלא בכתבות בעיתונים וכו´) ובדיוק היום חברה שלי אמרה לי שהורסים את העיר עם הבנייה, והאמת שזה לא הפריע לי, ובכלל לא הייתי מודעת לזה כל כך עד היום...

למעלה