סקר חדש בפורום

סקר חדש בפורום

תשתתפוווווו בסקרררררר מה קורה לכם זה לוקח בדיוק חצי דקה קדימה ללחוץ

בוקר טוב גם לך

והמנהל שוב כובש את חדר המחשב של מד"א מודיעין אז עד שיגרשו אותי מכאן אני פה

zivsb

New member
../images/Emo127.gifרק עד מודיעין הגלו אותך?

למודיעין הגלו אותך? לעמן היתי שולח אותך או לבגדד שם אין מחשב להשתלט עליו

din 1

New member
סקר חדש בפורום

היי גאי !! ראשית שנה טובה וחג שמח , מסרתי ד"ש ממך , אני האחרון שמאמין בסקרים, דוקא אתמול הופיע שמעון פרס אחד מגדולי האומה , היה אלוף הסקרים וראה מה קרה לו , לכן אני אתן לאלא שיש בידם המזומנים לבצע סקרים ואנחנו ננצח בבחירות , כנראה ידוע לך דעתי , ואם לא אז גבי אסרף ראש העיר הבא ללא פרסום מיותר וללא תמונות מונטז' של כל הממשלה וח"כ, חג שמח.

din 1 ידידי היקר

ראשית שנה טובה גם לך דעתי בקשר לסקרים לא שונה משלך כלל אך הסקר שאני מריץ כאן בפורום הוא סקר שונה לחלוטין תבדוק אותו ואני בטוח שאתה תבין למה הכוונה של סקר הזה . הסקר הוא לטובת חברי הפורום בלבד ואין לו כל קשר לפוליטיקה. בברכת חברים גיא מנשרוב

DANA1979

New member
תגובה!!!

למה להגיד מונטז' אם אתה רוצה ומעוניין אני יכולה להביא או להראות לך את הנגטיבים אישית!! מה כואב לך שהממשלה מאחורי אותו מועמד מסויים שהוא במקרה ראש העיר בני רגב

dron a

New member
ל-dana יקרתי!!!!!!!

אם כל הממשלה עומדת מאחרי ראש העיר{מדוע העובדים והגימליים נותרו בלי משכורת}. נ.ב ראש העיר בז לאינטלגנציה של התושבים, לאיזה לוד חדשה הוא מתכוון- הרי הוא ראש העיר בפועל. אומר לך רק משפט אחד,הוא אשר היה יהיה,אז אנא.

noigl

New member
בתגובה לדנה יקירתי

הגימלאים והעובדים נישארו ללא משכורות כי תוכנית ההבראה שהעיריה מחוייבת לה תקועה בגלל שיו"ר הוועד רוצה למשוך אותנו עד לבחירות בשל תמיכתה באחד המועמדים ומה לעשות שפיטורים בעיריה(לטוב ולרע אני לא מביעה דעה)אינם כשאר הפיטורים בכל המגזרים .כי יש ועדות ויש זימונים ויש בגצים וכל זה יימשך עד לבחירותורק לאחר הבחירות גברת דהן תגיע להסכם ולא דקה אחת קודם .אז רק לידיעה תמיד יש גם צד נוסף ולא צד אחד שמנסים כל הזמן להפיל עליו את העניין

zivsb

New member
זה סקופ לדנה בלבד../images/Emo127.gif

ח"כ גדעון סער יו"ר סיעת הליכוד ויו"ר הקואליציה הוזמן ע"י לשכת ראש העירייה לאספת בחירות גם המכהן כראש עיר דיבר יפה ואישית והוא לא בא!!!!!!!!!!! למה הוא לא בא?????????? כמה חברי מרכז ליכוד מלוד מצביעים לבני? כמה חברי ליכוד מלוד תומכים בבני??? אז לםהני שקוראים בקול שואלים??? ש נ ה ט ו ב ה ו מ ב ו ר כ ת

DANA1979

New member
תגובה!!

נכון התושבים לא מטומטמים....וכולם יודעים שיו"ר וועד העובדים בעיריית לוד, הגברת אבלין דהן שייכת ותומכת בגבי אסרף.... קודם כל רצוני להבהיר כאן ועכשיו שזכותה של אבלין להיות תומכת של גבי אסרף... אבל.....אבל.....אבל.....אבל...: לא על חשבון העובדים הרי כולנו יודעים שיש 2 סוגי תקציבים: 1.תקציבי תב"רים - תקציבים בלתי רגילים שמקבלים מהממשלה למטרות של: גינון,ספסלים,פרוייקטים שונים למען איכות הסביבה ובתקציבים אלה אין אפשרות לשלם משכורות לעובדים,אסור לגעת בזה למשכורות 2.תקציבי איזון: אלא הם תקציבים שמיועדים לאיזון גרעונות העירייה ולתשלומי משכורות לעובדים - תקציבים אלא יקבל ראש העיר אך ורק לאחר תוכנית ההבראה שהוא אמור לעשות. אך מי שמונעת ממנו לפטר את העובדים הפרזיטים שמחתימים כרטיס בבוקר והולכים לשבת בבתי קפה, נשארים בבית וכל זה היא הגברת אבלין שביחד עם יו"ר ההסתדרות אדון גבי אסרף לא נותנים לראש העיר לפטר, רוצים שיהיה רע בעיר ולמי יבואו בטענות כמובן: לראש העיר העומד בראש המערכת. לכן: בע"ה ב- 28.10.03 כולנו נראה מי יהיה ראש העיר!!

noigl

New member
בתגובה לתגובה!!!!

סוף סוף אחת שמציינת עובדות יודעת על מה היא מדברת והנתונים שלה מדוייקים

noigl

New member
בתגובה לסקר חדש

דווקא כותבים עם 2 וו ולא דוקא כמו שכתבת אז שם לב שבפורום יש שגיעות ויש אותיות מתחלפות וגם אותך אפשר לתפוס ועם נחפש אז נימצא אז נא תגובות ענייניות ולא הצגות!!!!!!!לאנשים האלה ולא האלא!!!!שם לב

למעלה