you could be my unintended choice to live my life extended you could be the one i'll always love you could be the one who listens to my deepest inquisitions you could be the one i'll always love i'll be there as soon as i can but i'm busy mending broken pieces of the life i had before first there was the one who challenged all my dreams and all my balance she could never be as good as you you could be my unintended choice to live my life extended you should be the one i'll always love i'll be there as soon as i can but i'm busy mending broken pieces of the life i had before (repeat) before you
unintended = בלתי מיועדת. כל השיר הזה הוא גיהנום תחבירי אחד גדול, אבל יש תרגום באתר שלי. אני לא זוכר שבכלל תרגמתי אותו, אבל קשה לי להאמין שהעתקתי אותו מפה בלי לתת קרדיט. אז הנה: http://www.geocities.com/hulllabaloo/showlyrics.htm#unintended
את יכולה להיות הבחירה הלא מכוונת שלי לחיות את חיי מורחבים את יכולה להיות האחת שאני תמיד אוהב את יכולה להיות האחת שמקשיבה לאינקוויזציות העמוקות ביותר שלי את יכולה להיות האחת שאני תמיד אוהב. אני אהיה שם הכי מוקדם שאוכל אבל אני עסוק בלהחלים את החתיכות השבורות של החיים שהיו לי לפני. בהתחלה הייתה האחת שאתגרה את כל החיים שלי ואת כל השיווי משקל שלי היא לעולם לא תוכל להיות טוב כמוך. את יכולה להיות הבחירה הלא מכוונת שלי לחיות את חיי מורחבים את צריכה להיות האחת שאני תמיד אוהב בהתחלה הייתה האחת שאתגרה את כל החיים שלי ואת כל השיווי משקל שלי היא לעולם לא תוכל להיות טוב כמוך. (repeat) לפנייך...
אבל כן, יש להם דיסק סינגל של השירים hyper music - feeling good, ועוד סינגל של feeling good - hyper music שאולי זה נראה אותו אחד, אבל בשני הסינגלים יש עוד כמה שירים [b-sides] שמופיעים רק בשני הגרסאות האלה: Shine[לא shine acoustic שיש בהולאבלו] ו-please, please, please let me get what i want שהוא בעצם קאבר לשיר של the smiths. הסינגלים האלה לפי מה שאני יודע יצאו רק ביפן. מקוה שעזרתי