סקר חברים,Speek your mind...

AeroTom

New member
סקר חברים,Speek your mind...

אז ככה: זה משהו שכבר היו צריכים לשאול פה כבר כמה זמן והוא-עכשיו אחרי שבובו יצא ולאלבום הסטודיו הבא (האחרון?) יש עוד זמן כנראה שההוצאה הבאה של הלהקה תהיה עוד אוסף או לייב או אוסף מיוחד כלשהוא או משהו מקורי ומדהים שלא חשבנו עליו.אז השאלה היא מה אתם הייתם רוצים שתהיה ההוצאה הבאה ומה אתם חושבים שבאמת ייצא.(כמובן שה-Making of bobo לא נחשב כי הוא בכל מקרה אמור לצאת מתי שהוא בזמן הקרוב.או מתי שהוא...) אני חושב שיוציאו ב-2005 איזה עוד אוסף שיהיה שילוב של שירים מכל התקופות אולי עם גרסאות שונות,אולי עם כמה ב-לייב ואיזה 1,2 שירים חדשים או כאלה שלא נכנסו לתוך ה-12 של בובו. אני רוצה שיוציאו או אוסף ה-Outtakes הגדול שיהיו שם את כל\רוב השירים שלא נכנסו בסופו של דבר לאלבומי הסטודיו או את ה-הופעת Unplugged שתבוא עם CD+DVD של ההופעה.זה יהיה ממש נהדר... וגם לא הייתי מתנגד לאלבום לייב חדש שיהיו שם שירים גם מ-בובו מ-JPP ומ-NL בשילוב ישנים שלא ראו אור קודם לכן באלבום לייב...

SaintJohn

New member
כולם רוצים את האנפלאגד

אבל אפשר להמשיך לחלום... אני הייתי מאוד רוצה אלבום חדש כי זה תמיד הכי סבבה, אבל בגלל שאנחנו צריכים להיות קצת יותר מציאותיים אז אני אסתפק באלבום לייב עם שירים מ3 האלבומים האחרונים פלוס כמה ישנים ונדירים בהופעות.

SaintJohn

New member
התכוונתי לרשמי כמובן

זה לא בעיה להשיג "שטות-לגים" או להוריד

AeroTom

New member
אנחנו מתכוונים להוצאה רשמית של זה..

אבל לא נראה שזה יקרה למרות שזה יהיה נהדר אם פתאום יוציאו את זה CD+DVD... כמובן שצריכים להסתפק רק במשהו הלא רשמי שאלכס הזכיר שזה ממש מרגיז אותי כי אני לא אוהב שיש אצלי דברים לא ממש "רשמיים"...אבל זה גדול. אלבום לייב חדש באמת יהיה נחמד עם שירים משלושת האלבומים האחרונים (במיוחד NL שרק 2 ממנו יצאו עד עכשיו בלייב).

בינג

New member
צודק

אין מספיק קטעים ושריים בלייב מNine Lives ... אני לא מוצא!!! ומה שאני הייתי רוצה זה כמובן אלבום חדש, שיחזיר את אירוסמית' לעיניינים, עם חומר חדש, סגנון חדש ומיוחד רק להם! ולמה להמשיך לחלום
אם יצא עוד אוסף אני תוקע את הראש בקיר...ותאמינו לי שיש לי הרבה הופעות חיות של אירוסמית'....(למרות שזה לעולם לא מספיק
)...לכן אלבום סטודיו חדש יהיה פשוט מרהיב! בקשר לUnplugged , אם אירוסמית' יוציאו הופעה חיה לDVD (למה זה לא קורה????) אז הייתי מעדיף דווקא מסיבוב ההופעות של Nine Lives, או (אבל זה כבר די ברור שלא יהיה) מסיבוב ההופעות מהדיסק הראשון או מToys In The Attic ...למרות שאירו לא צילמו את עצם באותו זהמן, הם צילמו רק קטעים והכניסו את זה לקלטת הוידאו (Scarpbook), ואני בטוח שהם צילמו את עצמם מסםיק ב97-98... אז אירו: למה אנחנו לא רואים אותכם לייב בDVD??? לא מספיק שאתם לא באים לארץ???

בינג

New member
Scrapbook***

"עצם באותו זהמן" - עצמם באותו הזמן ועוד כמה תיקונים מעצבנים...

AeroTom

New member
אלבום חדש זה לא על הפרק עכשיו...

אולי ב-2007 ואולי הוא יהיה הסטודיו האחרון... מדברים על מה שצפוי לצאת הבא בתור וזה או אוסף או לייב ומחכים כמובן גם ל-Making of bobo שבינתיים אין שום חדשות על תאריך... וכמובן ש-DVD של הופעה גם חובה להוציא כבר... אבל אני מאוד אופטימי לזמן שאחרי שהלהקה כבר תפרוש.לא שאני רוצה שזה יגיע כמובן אבל אני מאמין שאחרי שהלהקה תפסיק את עבודתה יתחילו לצאת כל כמה זמן כל מיני Complications כאלה ו-לייב ודברים נדירים וכו'...

בינג

New member
מממם

אני בטוח שאחרי שהלקה ...לא תתפרק...אההם אחרי שהיא תפסיק להיות פעילה יוציאו כל שנתיים משהו נדיר עליה, כדי שעדיין ימשיכו לשמוע אותם ולחפש חומרים עליהם...(לא נשמע טוב...) אבל למה אלבום חדש לא על הפרק? היו תקופות שאירו היו מוציאים 4 אלבומים ואז אוסף... לנו בא אוסף(יאנג לאסט), אלבום(פשוט לחצו פליי), אוסף(או יהה!), אלבום(צופרים לבובו) ועכשיו יכול להיות שיהיה עוד אלבום...לא

AeroTom

New member
לא בזמן הקרוב...

Young lust אגב יצא אחרי JPP... כמו שאמרתי-אלבום סטודיו אולי אחרון יגיע הכי מוקדם ב-2007 כנראה...

בינג

New member
../images/Emo4.gif...לא ידעתי

אני שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא אוספים!!! זה פשוט הורס את השירים הכי יפים!!! בעע

AeroSlash

New member
אני הייתי..

רוצה קודם כל יהיה לי כסף לקנות את מה שיצא... אבל אם כבר מוציאים אז הייתי רוצה את ה-Live של JPP ן-NL.

aerophoebe

New member
אני אוהבת דברים מקוריים...

(למרות שזה לא תמיד מתאפשר לי )אבל בכל מיקרה אני חושבת שהיתי רוצה לשמועה חומר חדש!

למעלה