סקר חבילות

סקר חבילות ../images/Emo77.gif

חבילה הונחה בכניסה לביתכם <ולא, זו לא
> מה אתם חולמים שיהיה בה? (אפשר גם משהו דימיוני) - תהיו יצירתיים.... חבילה של מה תוכלו לחסל בדקות ספורות? שוקולד? בייגלה? ופלים? (וכו'...) אתם יכולים לשלוח 3 חבילות ל-3 חברי קומונה (חבילה אחת לכל אחד). מה תשלחו, למי, ולמה דוקא אליו/ה? אתם על אי בודד לחודש. יש אפשרות לשלוח אליכם חבילה. מה הכי הייתם רוצים? מה מרגש אותכם, שתרוקנו חבילת טישו בגללו?... האם קיבלתם פעם חבילה מעניינת מחו"ל? "עסקת חבילה" - השלימו: "אני גם _____ וגם _____, מה לעשות, עסקת חבילה"

נרקי

New member
../images/Emo77.gif עונההההההההההההההההההההההההההה

חבילה הונחה בכניסה לביתכם <ולא, זו לא > מה אתם חולמים שיהיה בה? (אפשר גם משהו דימיוני) - תהיו יצירתיים.... אממ הייתי רוצה שזה יהיה בחנייה של הבניין.. חח רכב
חבילה של מה תוכלו לחסל בדקות ספורות? שוקולד? בייגלה? ופלים? (וכו'...) שונאת שוקולד
אז בייגלה כי וופלים אני אוכלת פעם ב.. אתם יכולים לשלוח 3 חבילות ל-3 חברי קומונה (חבילה אחת לכל אחד). מה תשלחו, למי, ולמה דוקא אליו/ה? חברי קומונה? למאמי האג פריסול ויעלי
אתם על אי בודד לחודש. יש אפשרות לשלוח אליכם חבילה. מה הכי הייתם רוצים? פינצטה לעשות איתה גבות
מה מרגש אותכם, שתרוקנו חבילת טישו בגללו?...חתונות
האם קיבלתם פעם חבילה מעניינת מחו"ל? מכתבים שנועדו לכל המשפחה
"עסקת חבילה" - השלימו: "אני גם _____ וגם _____, מה לעשות, עסקת חבילה"
אני גם חכמה וגם יפה מה לעשות. עסקת חבילה

מותר לי

New member
חבילה הגיעה!../images/Emo103.gif../images/Emo77.gif

חבילה הונחה בכניסה לביתי <ולא, זאת לא
>
מה אתם חולמים שיהיה בה?
בחבילה שאקבל יהיו הרבה דברים! יהיה לי שם הרבה שקט, רוגע ואושר בחבילות אישיות קטנות, בריאות באריזה משפחתית, האהבה והמימוש העצמי שלי במינונים הנכונים, בחבילה הזאת יהיה את הכח להעניק ולתת מעצמי כמה שרק אפשר, יגיע גם תוסף מרוכז לכח הרצון שלי, היכולת ליצור, ליזום, לשנות... ובתחתית החבילה אמצא קופסא קטנה אך חשובה, קופסא מלאת שלום!
חבילה של מה תוכלו לחסל בדקות ספורות?
כשאני עצבנית מאד או דואגת מאד אני מסוגלת לחסל בדקות ספורות 4 חפיסות שוקולד!
(שלש ועוד אחד מתנה
) לא חושבת שחוץ מזה קיים משהו שאני יכולה לחסל בדקות ספורות חבילה שלמה...
אתם יכולים לשלוח 3 חבילות ל-3 חברי קומונה (חבילה אחת לכל אחד). מה תשלחו, למי, ולמה דוקא אליו/ה?
מה קומונה! זה פורום!
סתם סתם
נו, מה, רק 3!
אני רוצה יותר!
שולחת לכל חברי הפורום את השלווה והרוגע, ואיש קטן בבטן יגיד לכם "כל הכבוד" על כל צעד שתחליטו לעשות, ויסתום לכם את האוזניים כשהסביבה תתחיל להרביץ בכם מוסר!
אתם על אי בודד לחודש. יש אפשרות לשלוח אליכם חבילה. מה הכי הייתם רוצים?
מרק עדשים של חברה שלי, עוגיות בריאות של אמא, גמבות ישר מהשדה, חלב עיזים טרי, וחבילת יצירתיות שתספיק לכל תקופת שהותי באי.
מה מרגש אותכם, שתרוקנו חבילת טישו בגללו?...
בינתיים לא קרה שהתרגשתי עד לחיסול ממוקד של חבילת טישו, אבל קרו לי המון דברים מרגשים במהלך החיים
האם קיבלתם פעם חבילה מעניינת מחו"ל?
מעניינת? לא, זה סתם היו בגדים שרובם לא היו טובים לי
(גדולים מידי או קטנים מידי, למרות שעם הראשונים הסכמתי להתמודד, לזוועת הנשים התופרות במשפחה
)
"עסקת חבילה" - השלימו: "אני גם תימניה וגם עקשנית, מה לעשות, עסקת חבילה" (ואגב, זה משהו שתמיד אני אומרת למי שלא מרוצה מהעקשנות הבלתי מוסברת שלי
)

ToryMaster

New member
הכל נועה

ואני אענה כמו שצריך כשאהיה קצת יורת מפוכחת ולא בג'ט לג מטיסת לילה מציקה.

למעלה