סקר:חביב הקהל?

• פותח הנושא בן0
  • פורסם בתאריך

deathly hallows

New member
דן מנו

בהחלט החביב שלי

איך מצביעים באמת לשורד האהוב בפייסבוק שלהם??

לא מצאתי. ולא יודע מה עם כולם,אבל מבחינתי זאת אביגיל.

maron000

New member
במה הוא כ"כ חביב הקהל?

בעצם העובדה שהוא יודע לשקר ולבגוד בבני בריתו או מעצם העובדה שהוא מאוהב בעצמו מעל הראש ולא יודע לסתום את הפה (ממש כוסית). אנחנו הקהל ממש מזוכיסטים, למה אנחנו אוהבים דוקא את הבעייתיים? מה מושך אותנו בהם? אם להתייפייף (במילים שהשורדים משתמשים) אז מן הסתם בשבקין צריך העונה הזו להיות המאמי הלאומי, חביב הקהל !!! חומר למחשבה..........

Lolabet

New member
מה?

דן לא בגד בבני הברית שלו. הוא הצביע לאיתי במצב של איתי או דן לא היתה לו ברירה אחרת כל אחד היה עושה את זה גם איתי הבין את זה ובכלל רצה כבר לצאת מהמשחק ודן ידע את זה. תראה וילת המושבעים ותראה איך איתי מודה לו ואיך כולם אוהבים אותו ואיך לפני שהוא הודח כולם אפילו מעין אמרו שהם יצביעו לו בגמר בשבקין בגד גם במירית וגם בטל והוא משקר כל הזמן והוא מאוהב בעצמו כמעט כמו שפקס דן לא צנוע אבל יש לו על מה הוא חכם הוא חמוד הוא מצחיק הוא אישיות. מגיע לו להיות השורד האהוב גם כל השורדים חוץ מאביגיל ומירית אוהבים אותו הדיחו אותו כי ידעו שהוא ינצח

maron000

New member
oooooooooo yap

ראשית אני בת ולא בן. כן בטח, דן עשה לאיתי טובה........חחחחחחחחחחחח, טובה מאוד מאוד גדולה, או לנו ולשאר המתמודדים. בשבקין ומירית חוברו להם יחדיו רק בזכות מעיין והיה צפוי שהם לא יסתדרו ברגע שתלך (בכל אופן לי), מה גם שהוא לא עשה שום דבר עדין שנקרא בגידה בעיקר מאחר והוא התוודה שהוא יותר לא בן בריתה. אם לא ראית שזה הולך לקרות אז סליחה......את בורה, זה היה כ"כ צפוי שברגע שמעיין עוזבת את השלשה הזו הכל מתפרק, היא היתה הדבק שהחזיק בין 2 החלקים. טל? מה היה לו לבגוד בו, הוא לא היה בן ברית שלו בכלל והוא היה מסוכן לבשבקין מה גם שעשו בחכמה שהפרידו את דן ממרינה וטל כי בלעדיהם הוא נחלש מאודדדדדדד

Lolabet

New member
חחחחח

את חכמה כמו האיש הנערץ עליך. אז שוב פעם, הפעם לאט... דן לא בגד בבני ברית שלו.לא בעונה הזו ולא בעונה הראשונה. ההדחה של איתי היתה מצב של דן או איתי. זה לא נקרא בגידה. תראי וילת המושבעים מה איתי חושב על זה.("איזה גבר " - זה מה שהוא אמר) בשבקין כן בגד בבני ברית שלו. מה אני חשבתי שיהיה זה לא רלוונטי (אני חשבתי שהוא זבל שיבגוד בלי לחשוב פעמיים) מה שמשנה זה מה שקרה בפועל - והוא הפנה עורף למירית והוא בגד בטל בהסכם שהיה להם- הסכם שבשבקין בעצמו הציע לטל רק יום קודם. וזה אפילו לא היה אסטרטגיה, סתם הלך כמו טמבל אחרי מישהו. ומה עזר לו שהחליש את דן? במקום הוא חיזק את שפקס זה יותר טוב? והכי חשוב דן מצחיק ונחמד ובשבקין טיפש ונודניק. חביב הקהל זה מי שאהבנו לראות. מי אוהב לראות את החפירות של בשבקין? לעומת זאת - לראות את דן השנון זה פשוט תענוג.

dream82

New member
בשבקין בגד?

תראה לי פעם אחת! כל מה שבשבקין אמר לדן, הוא קיים!!! בשבקין לא הצביע לו! איתי חסר עמוד שידרה לטאה שמחליפה צבעים ומסתגלת לרקע שבה היא נמצאת, בוילת המושבעים כולם אוהבים את דן, אז גם הוא אוהב את דן, כי אם הוא יחשוף את הפרצוף האמיתי שלו כמו שהוא עושה למעיין אז הם יעשו גם עליו חרם כמו חבורה של ילדים פתטים! בשבקין לא בגד במירית והוא גם אף פעם לא יצביע לה, צא מהסרט! נקודת הזכות היחידה שניתן לתת לדן, וזה ממש לא חמוד או מצחיק אלא פיקח או יותר נכון ממש ערמומי, מזכיר לי נחש...

Lolabet

New member
הפעם היחידה שבשבקין לא שיקר היתה בהצבעה לדן.

אולי הוא לא יצביע למירית אבל הוא בהחלט הפנה לה עורף, כבר עכשיו. איתי אומר מה שכולם רוצים לשמוע? חחחח...אתה מדבר על אותו איתי שהוא היחיד שיצא נגד שפקס? איתי ארגן את החרם על מעיין (שהיה מיותר ומוגזם לדעתי – אבל זה לא קשור) ולפי מה שהוא כותב ב facebook שלו הוא עוד יריב עם עוד אנשים. – הוא ממש לא אחד חסר עמוד שדרה (זה יותר מתאים לבשבקין) לא חמוד ומצחיק? שאלה של טעם. אתה כנראה מאלו שמתחברים לחוש הומור של בשבקין. ענין של תחכום כנראה.

dream82

New member
לא

אני מאלה שמתחברים לטוב לב של בשבקין, עניין של אנושיות כנראה...

Lolabet

New member
טוב הלב של בשבקין...

אותו טוב לב שהביא אותו להתעללות בבחורה הכי חלשה על האי כי היא ערביה? או טוב הלב שהביא אותו לאיים במצ'טה על בחורה אחרת כי היא העזה להגן על הערביה? מה אני אגיד לך, אנושיות לשמה. מופת ודוגמא

למעלה