אל האור..... אי יה.....אני אקטוף לך(למרות שלא ממש לימדו את זה)....ואפילו בשיר של דץ ודצה - אתה בלבי- זה הוא שעושה את המעוול המשגע לקראת סוף השיר מקווה שלא שכחתי ריקודים שלו...אם כן תעדכנו אותי בקיצור- זמר מדהים
דקלון הינו אחד הזמרים הכי מושמעים ברחבת הריקודים. דקלון שר גם את שיריו, וגם חידש ומבצע שירים של זמרים אחרים,כשאת דרכו החל עם להקת צלילי העוד, ולאחר מכן הוא שר לבדו וגם בהרכבים שונים וייאמר לשיבחו שכל שיר שהוא מבצע נשמע נפלא בפיו.
והנה רשימה חלקית: שמע ישראל בחום של ת"א יש חגיגה מיס מיוזיק למות מאהבה אתה תותח לא חשוב בושם צרפתי היום הזה ממש לו יהי טיפה ועוד טיפה ומחיפוש מהיר גיליתי שיש עוד המון שאפילו לא ידעתי עליהם (מקווה גם לא להיתקל...)
רק שתדעי, שאני, שממש לא חובבת מזרחית מטבעי. מאז שהתחלתי לרקוד אני מוצאת את עצמי מזמזמת ומתלהבת מיותר שירים מזרחיים. ומיום ליום אוהבת יותר את שרית חדד..היא ממש חמודה.. ויש לה שירים יפים. וקול יפה.. למה לפסול? "עד שתראה אותי בין כל הבלאגן..."
אני מאוד אוהבת את יואב יצחק ורון שובל, ונהנית להאזין גם לאייל גולן, חיים משה ואחרים. שרית חדד היא ממש לא הטעם שלי! (ובמיוחד לא שירי ה"יאללה, יאללה" שלה)
ולשמחתי אני מקווה ורוצה יותר ריקודים של שרית חדד. זמרת מקסימה ,ריקודים טובים,אוהבים אותה. לטעמי מוזיקה ים תיכונית יפה, מתנגנת בכייף, וישראלית. יום טוב לך ונעים.