סקר זמרים

sinkope

New member
סקר זמרים

מי לדעתכם כזמר אנו שומעים את קולו יותר מאשר כל זמר אחר בריקודי עם??? מעניין לא??

סינקופ ../images/Emo124.gif

מה שבטוח, שבהרקדות של ישראל שיקר תשמע המון את אורי פיינמן! מעבר לזה, קשה להצביע על זמר/ת ששומעים יותר .

virgo1978

New member
יוסי אזולאי

אל האור..... אי יה.....אני אקטוף לך(למרות שלא ממש לימדו את זה)....ואפילו בשיר של דץ ודצה - אתה בלבי- זה הוא שעושה את המעוול המשגע לקראת סוף השיר מקווה שלא שכחתי ריקודים שלו...אם כן תעדכנו אותי בקיצור- זמר מדהים

איריס0904

New member
אכן-כך - דקלון אחד הזמרים הכי מושמע

דקלון הינו אחד הזמרים הכי מושמעים ברחבת הריקודים. דקלון שר גם את שיריו, וגם חידש ומבצע שירים של זמרים אחרים,כשאת דרכו החל עם להקת צלילי העוד, ולאחר מכן הוא שר לבדו וגם בהרכבים שונים וייאמר לשיבחו שכל שיר שהוא מבצע נשמע נפלא בפיו.

virgo1978

New member
לא נכון(לדעתי)

תסלחי לי איריס - אבל דקלון (למרות ששר יפה)נשמע בהרקדות כאילו סירסו אותו הוא נשמע ממש כמו בחורה

virgo1978

New member
תיקון טעות

טוב , אני הבנתי אחרת את הסקר - חשבתי שנשאלנו איזה זמר נשמע יותר(כלומר יותר כמו עצמו) אז אני מבקשת סליחה.......

לאחרונה יותר ויותר(לצערי)- שרית חדד

והנה רשימה חלקית: שמע ישראל בחום של ת"א יש חגיגה מיס מיוזיק למות מאהבה אתה תותח לא חשוב בושם צרפתי היום הזה ממש לו יהי טיפה ועוד טיפה ומחיפוש מהיר גיליתי שיש עוד המון שאפילו לא ידעתי עליהם (מקווה גם לא להיתקל...)

מה ? מה רע בשרית חדד?

רק שתדעי, שאני, שממש לא חובבת מזרחית מטבעי. מאז שהתחלתי לרקוד אני מוצאת את עצמי מזמזמת ומתלהבת מיותר שירים מזרחיים. ומיום ליום אוהבת יותר את שרית חדד..היא ממש חמודה.. ויש לה שירים יפים. וקול יפה.. למה לפסול? "עד שתראה אותי בין כל הבלאגן..."

על טעם וריח אין להתווכח...

ברור לי שרבים לא יסכימו איתי בעניין זה, אחרת היא לא היתה כ"כ פופולארית

נכנס

New member
נכון אין להתווכח על טעם וריח |חיבוק

אבל יש זמרת זמר מזרחי שאת כן אוהבת לדעתי לא. ספרי לי במידה ואני מבלבל את המוח.

אתה דווקא ממש טועה

אני מאוד אוהבת את יואב יצחק ורון שובל, ונהנית להאזין גם לאייל גולן, חיים משה ואחרים. שרית חדד היא ממש לא הטעם שלי! (ובמיוחד לא שירי ה"יאללה, יאללה" שלה)

נכנס

New member
הורה מיכל אז אני../images/Emo24.gif

מצטער ומבקש את סליחתך. אני אוהב מאוד את יואב יצחק,חיים משה,וגם את שרית חדד.

נכנס

New member
צר לי מיכל הורה../images/Emo24.gif

ולשמחתי אני מקווה ורוצה יותר ריקודים של שרית חדד. זמרת מקסימה ,ריקודים טובים,אוהבים אותה. לטעמי מוזיקה ים תיכונית יפה, מתנגנת בכייף, וישראלית. יום טוב לך ונעים.

למעלה