סקר: זיופים

BodyCount40

New member
כן בטח, אני מזייף, זה נורא פשוט

בסוף אני יורק או רץ להכין דייסה .... האמת שאפשר לזייף אבל רק עם קונדום ובחורה עם קצת ניסיון תבחין בזה....

דייסה..ממ...

שמע לגברים זה באמת יותר בעייתי. למרות שהמומחים יצליחו לחוות אורגזמה בלי לפלוט מה אתה יודע, במזרח מדברים על זה בתור הדבר החם הבא תירגולים אינסופיים מי רוצה לעבוד קשה? תגמור ותתמוטט... חחחחחחח

BodyCount40

New member
אני לא חושב שאני ארצה בכלל להגיע

ליכולת הזו של לגמור בלי לפלוט לא נשמע לי מלהיב כל כך ואני מוכן לבדוק את הסוגייה (יכולה להיבדק בקלות) לדעתי הפליטה, יש לה חלק מאוד גדול בחווית האורגזמה עצמה ושידחפו אצבע שם במזרח, עם כל החולניות שיש להם שם פויכסה

Single Malt

New member
סליחה אבל...אוף כמה שאתה טועה...

אתה לא מבין לאיזה רמות בכלל אפשר להגיע אם עובדים קצת קשה ולומדים להגיע לאורגזמה בלי פליטה... ההנאה שלך מובטחת וגם של הבחורה שאיתך כי כל זמן שאתה לא פולט מרווחי המנוחה שלך מצטמצמים ואפשר להמשיך ולהמשיך ולהמשיך... ממש כמו הארנב של אנרג'ייזר

BodyCount40

New member
טוב, בוא רק נגיד שאני עובד לפי

התאוריה של הארנב של דורסל הוא פולא וממשיך ופולט וממשיך .....

Single Malt

New member
איש איש באמונתו ...

אבל רגע של רצינות, יש טענה שפליטת זרע גם מרוקנת את האנרגיות בגוף בלי קשר לסקס... באופן אישי אני נהנה יותר כשאני משאיר את הפליטה לאורגזמה האחרונה בסוף הלילה אחרי כמה וכמה שלי ושל בת הזוג... מעצים את כל החוויה..

BodyCount40

New member
טוב נו, זה כבר סיפור אחר

אבל זה אומר שלי יש יותר כושר ...
סתם אחי 0 בהחלט איש איש באמונתו יחיה
ואולי אני אשכיל ללמוד דברים חדשים .... אני לא שולל כלום

Single Malt

New member
../images/Emo6.gif לסדר לך פגישה איתו?

אני בדיוק עובד איתו על קמפיין חדש עכשיו והוא כאן בארץ ומחפש...

אתה באמת מתעניין בזה?

אילו עוד תנוחות יש חוץ מישיבת הלוטוס? ועוד משהו... איבר המין לא מפמפם, הוא פשוט יכול לעמוד ככה דקות ארוכות ולא לפמפם<? ניסית?

BodyCount40

New member
אוווווו תראו מי פה, שלום שלום לך

מר בחור מה קרה, נגמרו המשחקים שבאת לבקר

למעלה