סקר - והפעם ! : וג'יטה

AciDBreeZe

New member
סקר - והפעם ! : וג'יטה

באיזה תקופה העדפתם את וג'יטה יותר : 1)סיין סאגה - וג'יטה הגאוותן 2)סל סאגה - שהוא שועט בעצבים לכיוון סל בגלל מה שעשה לטראנקס 3) מאג'ין וג'יטה - החיוך הרשע חוזר לפעולה. 4) במהלך הקרב עם מאג'ין בו, שהבין שגוקו חזק ממנו וסוף סוף הניח לגאווה.

אני:

הכי אהבתי אותו 1, 3. אני ממש לא אוהבת את וג'יטה ה"נחמד" (יחסית) אם מדי פעם הוא היה נחמד (רק מדי פעם) זה היה בסדר אבל הוא משתנה לחלוטין- כמו בג'יטי- אני לא סובלת אותו שם.

AciDBreeZe

New member
כנ"ל

והא לך סאקורה, אמרתי לך שוג'יטה מלך כשהוא רע, אין "גרין" (חיוך רשעי) שמתעלה על של וג'יטה.

Sakura Chan

New member
ואההההההההה -_-"

אבל לפחות אנחנו 5 איש עם טעם ^_~ Dragon Ball Z Rules! Linkin Park 2! Disturbed 3!

bebi vegeta1

New member
כל הזמן... אבל במיוחד סל סאגה

ואני אסביר למה ואני אגיד את שם הפרקים ואת המס' 154-160 ואלו הפרקים שבהם רואים את בג'יטה הדמות שאני מתתתתתת עליה ולא הקטע שהוא שועט על סל אלא הקטע שהוא מכה את סל בצורה השנייה שלו ומשפיל אותו לחלוטין עד הפיינאל פלאש האהוב שלי שמוריד מסל חלק נכבד(רק שזה לא הזיז לסל וזה הקטע העצוב) זה הסאגה היחידה(פה אני מתייחס לאנדרויד עד פרפקט סל סאגות כאחת) שבה בג'יטה עולה על קקרוטו בכל תחום(לזכור מאג'ין בג'יטה וקקרוטו היו באותה רמה כsjj2 אבל עדיין קקרוטו היה שקרן...) והם הפרקים שבג'יטה תכלס החזיר לעצמו את הכבוד האבוד שלו(ואיבד אותו שוב לצערי) כנסיך כל הסאייה ג'ין ביקום מוהאהאהאהאאה

king kazabubu

New member
גוקו לא שיקר...

הוא לא השתמש בכל הכח שלו... וזה כבר מראה שהם לא היו קרובים אחד לשני ברמות... זה מה שוג'יטה רצה להאמין וגוקו רצה לתת לו סיבה להאמין ששבע שנים של אימונים רצופים עזרו לוג'יטה.

למעלה