סקר השילוש הקדוש |כומר|
שמתי לב שלרבות ורבים מאוהדי הסינגר/סונגרייטריות יש איזשהו שילוש קדוש, כלומר 3 האמניות שנמצאות אצלם בטופ. מוזר שדווקא שלוש אבל באמת נראה לי שכמעט לכולם יש שילוש שכזה, אז חשבתי לשאול: מה השילוש הקדוש שלכן/ם? נמקו וזה. (מותר לענות גם אם זה לא שילוש
) תשובתי: רג'ינה היא הטופ של הטופ אצלי (כן, יותר מטורי! לכן אני כותבת את זה כאן
) ובעבר זה היה רג'ינה-טורי-פיונה, אבל אני חושבת שפיונה קצת פחות אצלי עכשיו ואותה החליפה הנבליסטית (חיחי) המופלאה ג'ואנה ניוסום. כלומר תשובתי הסופית היא: רג'ינה-טורי-ג'ואנה. הסבר: כמו שאמרתי, רג'ינה היא הכי הכי אצלי, ואני לא באמת יכולה לייחס את זה רק למוזיקה או רק למילים או רק לשירה שלה וכו', אלא זה הכול ביחד, כולל האישיות הקורנת, חוסר הפחד להיות שונה והטבעיות שבה הקווירקינס בא לה. היא פשוט "דואינג הר ת'ינג" (עכשיו קצת פחות) בלי שהיה לה אכפת אם זה מוזר או מיינסטרימי או יצירת פאר או סתם השתעשעות מול המיקרופון והפסנתר, היא פשוט היא. הפשטות שלה שובה אותי. ואני כמובן מתה על המוזיקה, על השירה המדויקת שלה, על הקול שלה, על השנינות במילים, על הקולות המוזרים וכו'. טורי- היא הראשונה שלי, היא אחת המוכשרות ביותר, גם היא לא פחדה להיות שונה ו"מוזרה", למרות שאצלה אני מרגישה שהיא יותר מנסה להיות כזו. אולי אם היינו עכשיו בזמן ארבעת הדיסקים הראשונים שלה הדעה שלי הייתה שונה, אבל עכשיו כשהיו לה כבר כל כך הרבה דיסקים פחות מוצלחים בעיניי וברור לי שהיא לא תהיה מה שהיא הייתה פעם, היא במקום שני. היא גם ענקית ומפורסמת מדי בשבילי, אני אוהבת את הצניעות והפשטות של אמנים שלא כבשו את העולם עדיין. אבל היא מדהימה ותמיד תהיה מדהימה. ג'ואנה- לקח לי זמן להתרגל לקול שלה, אבל ידעתי שאני אתרגל אז לא התרגשתי יותר מדי. שמעתי אותה בפעם הראשונה כשהייתי באוטו בתל אביב ושמתי את הרדיו על 106FM ושמעתי שיר מדהים עם נבל וכינורות שפתאום משנה את הקצב שלו, מתפתל ומפתיע בדיוק כמו שאני אוהבת (cosmia). ידעתי שאני נשארת עד הסוף (וזה היה ארוך!) כדי לשמוע וכדי להבין מי זאת. שמעתי את השם במעומעם וכשהגעתי הביתה חיפשתי אותה במשך כמה ימים לפי רסיסי השם וכמה מילים שזכרתי מהשיר, עד שהגעתי אליה. היא עושה עם הנבל דברים לא שמעתי בחיים והוא פשוט משמש לה כמו הפסנתר של טורי ורג'ינה, זה מדהים בעיניי. בנוסף, המוזיקליות שלה מופלאה והיצירתיות שלה מרתקת. השירים שלה הם כמו סיפור, ואני מתה על מוזיקה שמספרת סיפור. זהו! take it away
שמתי לב שלרבות ורבים מאוהדי הסינגר/סונגרייטריות יש איזשהו שילוש קדוש, כלומר 3 האמניות שנמצאות אצלם בטופ. מוזר שדווקא שלוש אבל באמת נראה לי שכמעט לכולם יש שילוש שכזה, אז חשבתי לשאול: מה השילוש הקדוש שלכן/ם? נמקו וזה. (מותר לענות גם אם זה לא שילוש