סקר השילוש הקדוש |כומר|

Applebite

New member
סקר השילוש הקדוש |כומר|

שמתי לב שלרבות ורבים מאוהדי הסינגר/סונגרייטריות יש איזשהו שילוש קדוש, כלומר 3 האמניות שנמצאות אצלם בטופ. מוזר שדווקא שלוש אבל באמת נראה לי שכמעט לכולם יש שילוש שכזה, אז חשבתי לשאול: מה השילוש הקדוש שלכן/ם? נמקו וזה. (מותר לענות גם אם זה לא שילוש
) תשובתי: רג'ינה היא הטופ של הטופ אצלי (כן, יותר מטורי! לכן אני כותבת את זה כאן
) ובעבר זה היה רג'ינה-טורי-פיונה, אבל אני חושבת שפיונה קצת פחות אצלי עכשיו ואותה החליפה הנבליסטית (חיחי) המופלאה ג'ואנה ניוסום. כלומר תשובתי הסופית היא: רג'ינה-טורי-ג'ואנה. הסבר: כמו שאמרתי, רג'ינה היא הכי הכי אצלי, ואני לא באמת יכולה לייחס את זה רק למוזיקה או רק למילים או רק לשירה שלה וכו', אלא זה הכול ביחד, כולל האישיות הקורנת, חוסר הפחד להיות שונה והטבעיות שבה הקווירקינס בא לה. היא פשוט "דואינג הר ת'ינג" (עכשיו קצת פחות) בלי שהיה לה אכפת אם זה מוזר או מיינסטרימי או יצירת פאר או סתם השתעשעות מול המיקרופון והפסנתר, היא פשוט היא. הפשטות שלה שובה אותי. ואני כמובן מתה על המוזיקה, על השירה המדויקת שלה, על הקול שלה, על השנינות במילים, על הקולות המוזרים וכו'. טורי- היא הראשונה שלי, היא אחת המוכשרות ביותר, גם היא לא פחדה להיות שונה ו"מוזרה", למרות שאצלה אני מרגישה שהיא יותר מנסה להיות כזו. אולי אם היינו עכשיו בזמן ארבעת הדיסקים הראשונים שלה הדעה שלי הייתה שונה, אבל עכשיו כשהיו לה כבר כל כך הרבה דיסקים פחות מוצלחים בעיניי וברור לי שהיא לא תהיה מה שהיא הייתה פעם, היא במקום שני. היא גם ענקית ומפורסמת מדי בשבילי, אני אוהבת את הצניעות והפשטות של אמנים שלא כבשו את העולם עדיין. אבל היא מדהימה ותמיד תהיה מדהימה. ג'ואנה- לקח לי זמן להתרגל לקול שלה, אבל ידעתי שאני אתרגל אז לא התרגשתי יותר מדי. שמעתי אותה בפעם הראשונה כשהייתי באוטו בתל אביב ושמתי את הרדיו על 106FM ושמעתי שיר מדהים עם נבל וכינורות שפתאום משנה את הקצב שלו, מתפתל ומפתיע בדיוק כמו שאני אוהבת (cosmia). ידעתי שאני נשארת עד הסוף (וזה היה ארוך!) כדי לשמוע וכדי להבין מי זאת. שמעתי את השם במעומעם וכשהגעתי הביתה חיפשתי אותה במשך כמה ימים לפי רסיסי השם וכמה מילים שזכרתי מהשיר, עד שהגעתי אליה. היא עושה עם הנבל דברים לא שמעתי בחיים והוא פשוט משמש לה כמו הפסנתר של טורי ורג'ינה, זה מדהים בעיניי. בנוסף, המוזיקליות שלה מופלאה והיצירתיות שלה מרתקת. השירים שלה הם כמו סיפור, ואני מתה על מוזיקה שמספרת סיפור. זהו! take it away

לה, לה לה לה.

פעם זה היה ביורק-פי.ג'יי-טורי. שלושת האמניות ששמעתי כמעט כל דבר שלהם[חוץ מטורי, כי היא הייתה הצלע השלישית והנחותה עם דיסקים כמו TVAB, ו BK או כל דבר אחרי FTQH]. עכשיו זה ; ביורק-פיג'יי-לוקימיה. ביורק-אין צורך להסביר, או; למה אתם חושבים שהBible מתחיל בB? פיג'יי-היה לה סיכוי להיות בטופ, אבל בעקבות WC ומות סבתה האהובה, היא תשאר במקום השני והנחות. חוץ מזה, היא לא עושה מפשעות, וזה יותר דוחה מהגבות של ביורק, והשפם של טורי. אולי יבוא יום, והיא תשמיד את WC ברבים, ואז אוהב אותה יותר. לוקימיה- היא מקום שלישי לא בגלל שהיא נחותה[להבדיל מטורי], אלא בגלל שהיא שמנה ומכוערת, והחליטה להשתתף בפסקול אוסקרי. למזלה, הדיסק הכי חדש שלה, הוא EP שמורכב משירים נוסח-you are my litlle panda bar, ולא gimme gimme more. אבל, גם אחרי שהיא נידבה את עצמה[עם סכום נכבד לחשבון] לסרט של נאנסת בת 16 עם שם של קורנפלקס, היא עושה לי נעימי בשחלות.

רעוּת

New member
חחחח זה מזכיר לי-

פעם שמתי לאחותי שירים באמ פי ועשיתי לה תקייה של פיונה-רג'ינה וטורי (שיר או שניים, כדי לא לקלקל את הילדה, היא עוד קטינה ועדיין אובדנית
) ורציתי לכתוב "השילוש הקדוש" אבל ויתרתי כדי שלא תצעק עלי
|סילדהמוכה| טוב, אז: טורי |סגידה| רונה |פטריוט| נו מה, קצת עברית, יא עוכרי ישראל
סופסוף מישהי ששרה שירים חותכים בשפה שאני מבינה. ורג'ינה, בכל זאת, כדי שלא יסקלו אותי פה.

Alnilam

New member
אבל איך עונים על זה? ><

כלומר, טורי ראשונה באופן די חסר תקדים. אני באופן כללי לא שופט אמן לפי כלל היצירה שלו. אין אפילו אחד, במוזיקה ובכלל, שאני אוהב את כל מה שהוא שחרר. בין אם זו התקופה הראשונה של קנדינסקי, "גלופ" של אגי משעול, התקופה האימהית של מרגרט אטווד, Choke של פאלאניוק, התקופה המאוחרת של היינלין, תקופת הבוסר של תמיר גרינברג, או - הביקיפר של טורי (שהוא היחיד שלא עומד בסטנדרטים מבחינתי). כולם עושים טעויות. אני שופט אמן לפי כמה טובים בעיניי הדברים הטובים שהוא הוציא. וטורי לוקחת את כל הקופה בסקאלה הזאת, מיותר מדי סיבות. אבל לגבי השתיים האחרות . . . אני לא יודע לענות על זה. בשלוף - פיג'יי ופאטי. מצד שני, מלבד אולי horses וEaster, שאר האלבומים שלה נשארים על המדף אחרי שיודעים אותם בעל פה. אפשר להיזכר בהם, לא צריך לשמוע אותם באמת, וזה לא בהכרח חיובי בעיניי. ופיג'יי לא תמיד מתאימה לי למצב הרוח, מה שדי מגביל אותה מבחינתי. ואז יש את בת' גיבונס [שקשה לי לשים אותה פה כי רוב היצירה שלה - היא לא רק שלה], ואת פיונה אפל [שאין לי יותר מדי פגמים בשני האלבומים הראשונים שלה, ועדיין - היא לא מספיק כדי להיכנס לרשימת הזאת]. ואיפשהו בין כל אלה יש את ג'וני מיטשל (שההסתייגות היחידה שלי ממנה, כרגע, זה שלא הספקתי להכיר אותה מספיק). ואז יש את הישראליות - רונה קינן (גאונה בהתפתחות, אבל עדיין בוסר לי קצת) ורונית שחר (שהיא מהאמנים הכי אנדרייטד שאני מכיר, אבל מעבר לזה, אם מתעלמים מהאחרון שלה - יש לה סיכוי די טוב להיכנס לשלישייה). ואז יש גם רג'ינה, שעם כל אהבתי אליה - סובייט כבר סימן את תחילת הסוף מבחינתי , (ואני הכרתי אותה לפני שהוא יצא), ועם מישהי ש40% מהשירים שלה מבוססים על גימיקים ומשחקים עם הקול - יש גבול לכמה קרדיט היא יכולה לסחוט משלושה אלבומים. (אני מחשיב את סובייט ואת הבונוס של BTH כאלבום אחד סך הכל). ולמען הרקורד יש כמובן את אלאניס, שמתה אי שם בעבר אחרי SFIJ. ואת איימי מאן, שאם רק הייתה מצליחה לגרום לשירים שלה להישמע שונים אחד מהשני . . . אז, כן. לבחור שלוש? טורי, פיג'יי ורונית שחר. בסדר הזה. אבל זה לא היה לי כיף בכלל. Alnilam

../images/Emo198.gifטורי../images/Emo68.gifפיונה|אזהרה|רג'ינה../images/Emo151.gif

וזה עוד לא הצליח להשתנות... לא יודעת למה. כאילו, ברור שיש את ג'וני ופאטי וג'אניס והכל, וכל הנקבות הנסגדות האחרות כמו ביורק פיג'יי סוזן קאט קרןאן אלאניס אני-דיפרנקו אמילי-היינס ליסה-ג'רמנו וכווווו', אבל כאילו, ג'וני זה כזה, המלכה האם, ופאטי זה כזה, אמא של רג'ינה, וטורי זה אלוהים. ופיונה זו הפסיכית המהממת האולטימטיבית. ורג'ינה היא הדבר המתוק והכשרוני-על שעושה קולות חמודים ופסיכיים כמוני P:... אני חושבת שבין היתר כי אינדיד, כל אחת מהן מזכירה לי חלק אחר בעצמי - כי לכל אחת יש משהו אחר שאני ממש מזדהה איתו. כי לכל אחת יש משהו אחר שממש בולט בכישרון שלה שאני ממש מתחברת אליו [אפילו, בעולם מושלם שבו יש שלום עולמי ואנד טו וורלד האנגר, בקטע מקצועי, כמה מתיימר וכמה הייתי מתה חהחהחה.] וזהו, דיי, אל תגרמו לי לומר עוד דברים שאתחרט עליהם!!! טוב, אבל בעיקר, אני חושבת, כי כל ההתפתחות שלי לכיוון האלטרנטיב/אינדי/מוזיקהשווהבאמת, קרתה עם טורי פיונה ורג'ינה. אז זה כנראה משהו שאיז היר טו סטיי.

שיט.../images/Emo18.gif.ועל הדרך,../images/Emo129.gif../images/Emo101.gif../images/Emo217.gif

אם כבר פיונה.

Alnilam

New member
שכחתי את סוזן!

איך שכחתי את סוזן?! :'( [היא לא הייתה נכנסת לשלישייה שלי, אבל יש לי כזה חמישה אלבומים שלה ואני כל כך אוהב... +_+]

GnarledCynic

New member
הראשונה היא רג'ינה

אני ממש גרופית שלה. ההסבר שלך יחסוך לי עבודה. השנייה היא ג'ואנה ניוסום, עם הליריקה המדהימה שלה והקול המיוחד והמקצבים האפריקאים ו.. היא מדהימה. השלישית.. אין לי מושג, זה משתנה. נדמה לי שכרגע זו Vienna Teng, אפילו שהיא מלוכסנת D: מאוד מוכשרת, אינטיליגנטית ו.. לא יודעת, מספיק לשמוע את recessional ולהתעלף.

Chronicle

New member
אצלי ../images/Emo13.gif

האבא'לה היא כמובן רג'ינה. אין יום שבו אני לא מזמזמת משהו שלה, אין שיר שלה שאני לא מוציאה ממנו תובנות כלשהן. קשה להגדיר, אני לא איזו מעריצה בת 12, אבל היא המוזיקאית וכותבת המילים המוכשרת ביותר שאי פעם נתקלתי בה. הבן היא נורה ג'ונס. עדינה, שקטה, ומכווצת את הלב בכאב הרך של השירים שלה. לפעמים אני יכולה להתרגש רק מהדרך שהקול שלה מתנהג, המוזיקה שלה כמעט ולא משתנה, אבל אני מוצאת את עצמי מהופנטת מהמוזיקה והמילים. פשוט מקסים. ההולי גוט
היא אלאניס. מופרעת, צווחנית, קול לא משהו, ליריקה די...אממ...אגרסיבית
, אבל אני מתה על הבחורה. אם רג'ינה מרימה לי את הלב, ונורה פועמת עם הדופק, אז אלאניס היא שבעה התקפי לב רצופים. אבל כיף כיף.

noosh

New member
אוף, כתבתי תגובה חופרת בעבודה

בזמן שמערכתי ריסטטה לה, ואז בגלל בעיות הרשת שלנו הכל נמחק
. בכל מקרה, יש שתיים שאני יכולה להגיד בלי לחשוב פעמיים: טורי, כי לא משנה כמה פאות יש לה בארון, וגם אם אני לא מתחברת לכיוונים המוזיקליים שהיא לוקחת עכשיו, היא עדיין מייצגת בשבילי המון והיא יודעת לתת ולהוציא ממני כלכך הרבה, ולהגיע אליי למקומות שאף אחד לא הצליח. וגם אם יש דברים שאינ לא מתחברת אליהם, במיוחד בטוּר האחרון, מספיק שאני אשים את BFP במערכת והורסס יזרום החוצה, או עשרות שירים אחרים שאינ יכולה לתת כאן כדוגמא, בשביל להזכיר לי מי היא ומה היא וכל מה שהיא בשבילי. ופיג'יי, כי היא בחורה עם גיטרה יותר מכל בחורה אחרת עם גיטרה, והיכולת שלה לסחוף ולצעוק ולשחרר ולהוציא ממני אמוציות היא אדירה. והיא יכולה לעשות את זה עם ריד אוב מי, והיא יכולה לעשות את זה עם סטוריז, זה לא משנה בכלל הסגנון כי העוצמות שלה מגיעות ממקום של כנות וכוח. ו-Is This Desire הוא אחד האלבומים שכבר בהאזנה הראשונה גרמו לי להחסיר פעימה, וממשיכים לגרום לי בכל האזנה, זה לא נחלש. ורואים שהיא אשה חזקה לא פחות משהיא אמנית חזקה. לגבי השלישית, אני מתלבטת. פיונה אמנם יצרה את טאידל, שמדהים אותי, ואת WTP שצועק החוצה כלכך הרבה דברים בצורה מדויקת להפליא, אבל EM הוא לא מהאהובים עליי, ואני לא מרגישה שאני יודעת איפה היא היום ואיזה כיוונים יש לה. ורג'ינה, וול, אני יכולה להגיד המון דברים על 11:11 וסונגס, ומעבר לזה הכיוונים המעובדים של סובייט ו-BTH פחות לוקחים אותי. את ג'וני אינ לא מכירה מספיק טוב, לצערי, וג'ניס היא בכלל המלכה והיא לא נכנסת לרשימות כי היא בכלל לא במקום הזה של רשימות, ואת פאטי עדיין לא יצא לי להכיר לעומק. ביורק עדיין לא הבשילה אצלי, גם קאט פאוור לא ואת רונה קינן אני ממש אוהבת, אבל צריך לתת לה זמן, להתפתח קצת יותר. ו, לא יודעת, אני לא מצליחה למצוא מישהי שתמלא את המקום הזה במלואה. אז בינתיים זה טורי ופיג'יי, השלישית עוד תגיע, אולי.

ל שכזו

New member
טוב זה ממש קשה ../images/Emo7.gif

בעיקרון, פיונה ורג'ינה הן בטופ תמיד כי הן פשוט אדירות. הן כל פעם מתחלפות לי אחת עם השנייה (כי, טוב, לשמוע פיונה אפל כשהכל שמח ונחמד גורם לי להרגיש מאד לא מנומסת
). לא נראה לי שיש צורך שאני אסביר אחרי השרשור הזה
עכשיו, השלישית זה עסק תקופתי. היא הייתה ביורק בהתחלה, ואלאניס מוריסט תקופה מסויימת (למרות שהיא ממש לא משתווה אליהן מבחינתי), אחרכך באו כל הרונהקינןיות ויהודיתרביץ ושלל לסביות שיש נגישות להופעות שלהן. אחרכך הייתה תקופת טורי ופי-ג'יי. כן, אני יודעת, זה בגדר כפירה לכתוב כאן דבר כזה אבל אני מצטערת, טורי ופיג'יי באות אצלי ביחד
ועכשיו ג'ניס ג'ופלין, שנראית לי ממש לא קשורה לרשימה הזו, אבל נו
[טוב, אז בכנות- פיונה, רג'ינה, ביורק. זהו.]

FooK MI

New member
אלך על הבנאלי: טורי, פיג'יי וביורק.

טורי היא ישו |crucify| כי כשהיא נאנסה היא כיפרה על החטאים של כולנו, פיג'יי היא רוח הקודש כי היא היחידה מהן שיש לה מספיק טסטוסטרון כדי לעבר נשים, וביורק היא אלוהים מסיבות ברורות.

Alnilam

New member
תפוז מפגר. ><

התוכן היה אמור להיות: Tori was raped for somebody's sins, but not mine!

טורי היא רוח הקודש

אתמול אח שלי אמר שעוד מעט יהיה פיגוע ב[insert name of עיר של פקאצות]. אמרתי לו שטפווווווווווווווווו [ודפקתי על שידת הפקאצות שלי רבות] - מחבלים אלרגים לפקאצות, לכן הם עוד לא הגיעו לכאן וגם לא יגיעו, ושלא יעיז לדבר ככה. זה שלא היה פה עדיין לא אומר שאנחנו הבאים בתור
והוא אמר, מה את דופקת על עץ?! [דוס] ואמרתי לו, כן, אני יודעת שזה של נוצרים
אל תחפור והוא אמר, לא, זה של פגאנים, הם מאמינים שיש אלים בתוך העץ [
בן12] אז דפקתי על הע וקראתי, טורי??? טורי??? היא לא ענתה, אבל עדיין שמעתי אותה בתוך הראש שלי, כתמיד. מה אתם חושבים שזה אומר

למעלה