סקר השבוע - מהפך?!

kinspirit

New member
סקר השבוע - מהפך?!

אז זהו, שלא... סקר השבוע האחרון בדק עד כמה רחוק חברי הפורום מוכנים ללכת על מנת להודות לערוץ הראשון על כך שהחזיר את סטארגייט לחיינו. בעוד שהמנצח נמצא לו בצמרת ללא איום ממשי, הקרב על המקומות האחרים היה צמוד בהחלט. להלן התוצאות - סה"כ הצביעו 25 חברי פורום. במקום השלישי, עם 4 הצבעות, הגיעה האפשרות הכואבת של קעקוע של חיים יבין על הת...חזה. ארבעת החברים שהצביעו לאפשרות זו מתבקשים לצרף ב24 השעות הקרובות תמונות של אותו קעקוע
במקום השני, עם 5 קולות כל אחד, הגיעו האפשרויות "מחר בבוקר אני משלם את האגרה!" ו-"אני הולך לרוץ ברחוב ערום ולהכריז את אהבתי לערוץ הראשון!" ושוב, חברי הפורום אשר בחרו באפשרות של ריצה בעירום מתבקשים לצרף תוך 24 שעות תמונות להוכיח שאכן עשו זאת... ובמקום הראשון (כאילו שהיה ספק כלשהו שזה אכן יהיה מיקומו) הגיע וולטר מלכנו הנערץ. עם 10 קולות, נראה כי העצומה הבאה כבר בדרכה - העצומה למען שכנוע גרי ג´ונס (וולטר) לקחת את מקומו של דודו זר בפרפר נחמד, על מנת להעלות את הרייטינג של הערוץ. אז זהו, עוד שבוע הסתיים לו, ושוב, בכיוון של שמירה על אקטואליות וניצול נבזה של אירוע היום, מגיע אליכם ישירות מהתנור הסקר החדש פרי מוחו של Tollan.

subatoi

New member
../images/Emo6.gif

ואני אחד שתמיד שם סמיילי בהתאם למה שקורה לו באותו רגע... הסקר החדש הצחיק אותי, אבל ממש...

subatoi

New member
נצל"ש על נצל"ש: מישהו יכול להסביר

לי, למה 5% מהפעמים שאני פותח את האתר סטארגייט ישראל אני מקבל אותו בעברית, ושאר הזמן הוא נפתח לי באנקודינג של מערב אירופה או טורקית (!!!) ? כמובן שאני משנה את האנקודינג כדי לראות אותו כמו שצריך, השאלה היא למה הוא נפתח ככה מלכתחילה? משהו שאני יכול לעשות?

morada

New member
אפשר לקבל עוד פרטים?

זה קורה כשאתם נכנסים לאתר כשאתם פותחים לראשונה את הדפדפן? ו/או כשעוברים מאתר אחר?

Chelnak

New member
טעות שלי...

אצלי זה ב-5% מהמקרים מופיע בקידוד מוזר, ברוב הפעמים - בעברית. אני לא זוכרת כרגע מתי בדיוק זה מופיע בקידוד השונה. אם זה יקרה שוב - אודיע.

subatoi

New member
נצל"ש שלישי ברצף:

מי יגיד לי באיזה פרק ראינו את קרונוס? אני רק זוכר שהוא הופיע לפרק אחד, אותו פרק שפוצצו לו את האמא
מי יגיד לי מתי זה היה ובאיזה פרק, שאני אחפש תקציר ותמונה לאחי (שממש רוצה לדעת איך הוא נראה בס"ג. ככה זה כשיש משחקי מחשב של מיתולוגיות וכאלה). תודה.

Chelnak

New member
הוא אכן הופיע ביותר מפרק אחד

הפרק הראשון היה "Fair Game". אחר-כך הוא מת ב-"Double Jeopardy".

kinspirit

New member
יופיעו עוד הרבה מושגים בעתיד

ובעזרת השם גם ציטוטים (ברגע שיהיה לי זמן להכין רשימה ולשלוח)... kinspirit שממשיכה לפעול להשתלטות סטארגייט על קהילת המדע בדיוני בארץ

Chelnak

New member
../images/Emo45.gif

ההשתלטות נראת קרובה מתמיד... |איקון של פינקי והמח משפשפים ידיים|

[TNT]

New member
נראה לי שזאת פעם ראשונה

שיש את וולטר באפשרויות ואני לא מצביע לו, אבל בינינו? מי פה לא ידע שהוא נראה סקסי במדי ב' ?

למעלה