סקר הריון

anatka

New member
סקר הריון

מתי סיפרתם להורים,לחברים שאתם בהריון?

נופר30

New member
אחותי , אמא שלי וג´סי מייד עם

הוודעה דבר התוצאות להורים שלו מייד עם בדיקות הדם לחברים שלו ( נו טוב מהתרגשות נפתח לו הפה ולא נסגר ) די מהר ולחברות שלי כל פעם שדיברתי עם אחת ונשאלתי אז אמרתי

שמופית

New member
לא מסוגלת לשמור סוד ../images/Emo9.gif

כלומר - סודות בגלובאלי - כן, אבל לא דבר כזה... איך שגיליתי את ההריון, תמיר חזר הביתה מהעבודה (בצהרים). כשאמי ואחותי חזרו הביתה מהעבודה, סיפרנו להם ואז נסענו להורים של תמיר לספר להם. אבל ביקשנו מכולם שישמרו בסוד עד שנראה שיש דופק והכל בסדר. לחברה שלי סיפרתי באותו יום. לחבר של תמיר יום או יומיים אחר כך. בפורום משהו כמו יומיים-שלושה אחרי
ולשאר החברים טיפטפנו כל פעם...

אני מדווחת על כל סקס...

סתאאאאאאאם.... מיד עם הוודא התוצאות הראשונות רצנו אבל אחר כך נפל לי ובבדיקות של ההריון שאחרי כבר לא רצנו לדווח לכל העולם חיכינו לראות דופק (ידענו מהיום הראשון שאני בהריון הייתי בשבוע 5) ורק אחרי 4 שבועות (שבוע 9) בו ראו דופק בוודאות בהתרגשות דיוונו לכולם

ayush

New member
להורים סיפרנו אחרי שראינו דופק.

לחברים הטובים ביותר גם אחרי הדופק ולשאר קצת אחרי..ויש כאלו שעדיין לא יודעים.... כי לא ראינו אותם הרבה זמן.

רחלילי

New member
כאשר זה יהיה רלוונטי לנו

ההורים ידעו אחרי חודש 3 החברים הקרובים ידעו מייד כשאנחנו נדע, אני חושבתאבל לא יודעת בוודאות כי זה משהו שנחליט ביננו. החתולים ידעו עוד לפני התכנון.

rinutza

New member
להורים שלי סיפרתי ביום שעשיתי את

הבדיקה הביתית (הבעל היה במילואים והייתי חייבת לשתף...). לאמא שלו סיפרתי למחרת וכנ"ל גם לחברה מאד טובה שלי. כל השאר - חברים קרובים במהלך הימים שאחרי ובעבודה וכל השאר - אחרי הסקירה הראשונה.

rona25

New member
להורים ולאחים סיפרנו בשבוע 11-12

(ז"א תחילת חודש שלישי) והם קצת התבאסו שלא ישר סיפרנו.. העניין שלא רציתי לצער אותם יותר מדי במקרה שתהיה הפלה בשליש הראשון (ההפלות שכיחות בשליש הראשון בתדירות של אחת ל 5 נשים וזה נורא מפחיד) לחברים הכי הכי טובים סיפרתי ישר - כי ידעתי שניתן לסמוך עליהם ועל עצותיהם הטובות בעבודה סיפרתי בשבוע 13 אחרי השקיפות העורפית

למעלה