סקר: הפרק הכי יפה...

denisa

New member
סקר: הפרק הכי יפה...

טוב, מעניין אותי לדעת איזה מהפרקים בכל הסדרה הכי יפה? אם הייתם יכולים לבחור פרק בכל עונה.. או את שלושת הפרקים שהם הכי מדהימים.. איזה הייתם בוחרים? אצלי השלושה המובילים הם ( ואלה הפרקים שראיתי הכי הרבה פעמים.. ) 1) הפרק הראשון של הסדרה..( המפגש בין בריאן וג'סטין, לידת גאס.. ) 2) הפרק האחרון בעונה הראשונה ( כשבריאן בן 30.. ) 3) התחרות בבבילון ( כשג'סטין רוקד וגונב לבריאן את הזיון.. ) - כמובן שיש עוד כמה פרקים בלתי נשכחים אבל אלו הם ה"טופ" שלי. אשמח לדעת איזה 3 שלכם? דניסה.

gilriv

New member
../images/Emo58.gif הפרק הממש האחרון בעו 4

כשבראיין אמר ג'סטין
__ עכשיו אני מבין "אני רוצה שתעבור לגור איתי {הוא אמר הזה בגשם זה עם חלף עם הרוח זה יחשב לעד

ofrikit

New member
המממ

עונה 4 פרק 8 עונה 2 פרק 6 פחות או יותר אבל פרק 22 עונה 1 אלה הפרקים המרגשים יותר בוא נגיד..

אממ

1x01 1x22 3x08 אממ לא זוכרת תמספר פרק אבל בעונה השנייה שבראיין מזיין ת'כומר של אמא שלו ויש עוד מלאאא...אבל אלה הכי..

gilriv

New member
זה בעונה2 בפרקי ההתחלה

גם שהאחות של בראיין מביאה תילד הבלגניסט שלה אז פעם ראשונה בראיין יתפקח עם כל המשפחה שלו עונה2 ועונה3

pika17

New member
../images/Emo13.gifואוו אצלי

קשה רק 3 ,אבל בכול זאות עונה 1 ניראה לי פרק 10 שבריאן חוטף קריזה על ג'סטין.וג'סטין בורח לניו יורק. עונה 1 פרק 18 נורא אוהבת והפרק שכולם אוהבים עונה 1 פרק 20 התחרות בבבילון.וכמובן הפרק שמסיים את העונה .אבל יש עוד מלא פרקים קשה רק 3. 408 409 410 412 308 310 301 314 206 207-אחד האהובים עליי 208-פרק מעולה. אי אפשר רק 3.

למעלה