סקר הפירות הגדול!

MARCKO POLO

New member
סקר הפירות הגדול!

מה הפרי הכי טעים? מה הפרי הכי יפה? מה הפרי הכי סקסי? פירות או ירקות? פרי=גבר וירק = אישה או להיפך? איזה פרי הכי אוהבים? בישראל בוחרים ציפור לאומית! מה הפרי שהיתם בוחרים כפרי הלאומי? הדבר הכי מפתיע בפירות? הפרי הכי מסתורי? מתי אכלתי פרי לאחרונה?

פירות העונה

מה הפרי הכי טעים? - אפרסק צהוב מה הפרי הכי יפה? - אננס אמיתי (לא מקופסת שימורים) מה הפרי הכי סקסי? - תות שדה ובסיטואציות מסויימות גם בננה פירות או ירקות? - הפירות של הקיץ פרי=גבר וירק = אישה או להיפך? שניהם אנדרוגינים לדעתי איזה פרי הכי אוהבים? - פרי התאווה בישראל בוחרים ציפור לאומית! מה הפרי שהיתם בוחרים כפרי הלאומי? - סברס (איזה משעמם אני) הדבר הכי מפתיע בפירות? - התולעת שבפנים הפרי הכי מסתורי? - אנונה (כי אין לי מושג איך הוא נראה מבפנים) מתי אכלתי פרי לאחרונה? - בשעה 14:35

צפרא טובה ושטופת ../images/Emo42.gif לך

יהיה נפלא כתמיד לאחר ש.....הוירוס שהתנחל אצלי יחליט לבסוף להתפנות

אולי שטיפה באחד המוצרים האינטימיים

שהוזכרו בשירשור למטה תעשה את הטריק

אני מאוד אוהב אותם בגודל של פומלות../images/Emo13.gif

אבל לא אמנע גם מאשכולית התפוז גם הוא נאה בעיני אך האגס כשהוא בא באריזה הנכונה הוא החצוף והמרטיט ביותר. פרי בשל מסמל אצלי את הנשיות. ובעיני הנשים - מה מסמל את הזכרות? בננה? מלפפון? קישוא? עלוב למדי.

אורמור

New member
לא הבנתי מה גדול הסקר או הפרי?

מה הפרי הכי טעים?--מנגו מה הפרי הכי יפה?--דובדבן מה הפרי הכי סקסי?-תות פירות או ירקות?-פירות פרי=גבר וירק = אישה או להיפך?-אין תגובה איזה פרי הכי אוהבים?-אוהבים את הכי טעים, לא?...מ נ ג ו בישראל בוחרים ציפור לאומית! ---את הציפור שהיא עוף אבל לא בשר-ציפור לצמחונים כמובן מה הפרי שהיתם בוחרים כפרי הלאומי? ---פרי-זר (הכל קפוא היום) הדבר הכי מפתיע בפירות? -אמרו כבר התולעת.. הפרי הכי מסתורי? פריגת מתי אכלתי פרי לאחרונה? לפני שעה..תותים בקצפת...(לא להלשין) חוץ מזה נגמר, אל תבואו..
אור

למעלה