סקר העיתונים

Neta558

New member
סקר העיתונים

אשמח לשמוע איזה הבדלים אתם מוצאים בין העיתונים שיוצרים אצלכם העדפה כלשהי, כי אני טרם הצלחתי להבדיל. אבל יותר מכך, דיי מפתיע אותי שבינתיים איש לא העיד על עצמו שהוא כלל לא קורא עיתונים מקומיים. האם כולנו באמת מתענינים בעניני השלטון המקומי, הבניה והגניבות באיזור? (ואם כן, למה אף אחד לא כותב פה שום דבר על כל הדברים הללו?)

SMOLANIT1

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo26.gif

אני מעדיפה את מודיעין ניוז בגלל הלוח מודעות המצויין שיש שם! ואני חושבת שהוא יותר מעניין.. (אבל אני קוראת את שני העיתונים)

א.א.אפל

New member
אני מעדיף את מודיעין ניוז בגלל

שהוא עיתון מקומי "נטו" להבדיל מערי מודיעין, ששיך לרשת שוקן ויש בכל גליון כתבה אחת או יותר שהיא מושאלת משם.

מישהו?

אני קורא את מודיעין נויז רק בגלל שהוא הרבה יותר "מלא" בכתבות ופחות בפרסומות.....שאר העיתונים (גל גפן וערי מודיעין) הם פשוט "עיתוני פרסומות".... מישהו יכול לתת לי את המס' טלפון של המערכת במודיעין ניוז?

תמהוני

New member
מודיעין ניוז בגלל...

1. טור העורך של אלי דנון, שלעיתים קרובות מצליח לעצבן אותי קצת אבל נראה לי שהוא כותב "מהבטן" (ומהר ובלי הרבה עריכה, בטח 5 דקות לפני סגירת הגליון
) ולכן קל להזדהות איתו. 2. לוח מודעות - באמת שמודיעין ניוז לוקח בהליכה... הבדל נוסף הוא בפורמט של מכתבי הקוראים, במדור הזה יש דווקא לניוז מה ללמוד מערי מודיעין שם נותנים קומיקס שלפעמים אפילו נעשה בטוב טעם... ובכלל, מה זה השם הזה "מודיעין ניוז", מה קרה, לא יכלו לקרוא לזה "חדשות מודיעין"? אה כן, יש גם את "פישר קינג" שאני די אוהב אבל לא זוכר באיזה משני העיתונים הוא נמצא מעבר לזה אני מתקשה למצוא הבדלים בתוכן. כשפותחים את אחד העיתונים במקום אקראי אני ממש לא מסוגל להבחין בין אחד לשני (זה בערך כמו ידיעות ומעריב). שניהם נראים כמו מצע לפרסומות, לא רואה הבדלים של ממש גם במובן הזה. ואני לא מתייחס כאן לגל-גפן בתור עיתון. אבל בשורה הראשונה הם חינם, הם זמינים (אפילו יותר מדי) אז למה לא לקרוא את שניהם...

אחד רציני...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

ה"עיתונים" כביכול המקומיים ( מודיעין ניוז וערי מודיעין) הם סתם צהובונים שמלכלכים כל חלקה טובה בעיר ואם זה היה תלוי בי....הייתי סוגר אותם מזמן....פשוט מיותרים... המוסף מודיעין של ידיעות אחרונות הוא מוסף חדשותי רציני... אם ה"עיתונים" כביכול המקומיים היו עולים כסף...הם היו פושטים רגל...

תמהוני

New member
לא הייתי אומר "צהובונים"

עיתונות צהובה זו עיתונות שמחפשת רק סנסציות ולא נראה לי ששני העיתונים עונים על ההגדרה. הם נותנים מידע די מפורט, לדעתי, על המתרחש בעיר ובאזור. לדעתי שניהם עושים את העבודה, למרות שיש הרבה מקום לשיפור. לא מכיר את המוסף אבל לא הייתי קונה את ידיעות במיוחד בשביל זה... מה שכן אני מסכים איתך בעניין הלכלוך. אצלי בבניין היו מחלקים את העיתונים בתיבות אבל באיזשהו שלב למחלקים "נמאס" והם התחילו להניח בערימה ליד הכניסה, ערימה שכמובן מתפזרת ומלכלכת את כל איזור הכניסה לבניין. כמו כן יש את המתקנים שזרוקים במרכזים המסחריים והם מפגע בפני עצמו... היי, בעצם זה הרגע הביא לי רעיון...

למעלה