סקר הסקרים מה השיא שלך בלגמור? מה הזמן הכי מהר שעשית את זה?
B bugbuster New member 21/3/05 #5 ../images/Emo150.gif../images/Emo46.gifהודעה זו תימחק ישנם פורמים המיתמחים בכמה ולמה וכיצד, והאם כדאי לזיין את ציפי על העץ, כיוןן ששמה בעצם הוא ציפורה. אז כגבר' במנטרה קבועה, אני משאיר את ההודע לשעה שעתיים, כדי שתופנם ואחרי כן, פופפפפ.
../images/Emo150.gif../images/Emo46.gifהודעה זו תימחק ישנם פורמים המיתמחים בכמה ולמה וכיצד, והאם כדאי לזיין את ציפי על העץ, כיוןן ששמה בעצם הוא ציפורה. אז כגבר' במנטרה קבועה, אני משאיר את ההודע לשעה שעתיים, כדי שתופנם ואחרי כן, פופפפפ.
B bugbuster New member 21/3/05 #7 מה את צוחקת, יא חכמה על קטנ ... על קטנים? מה, כאילו כזה, טוב נו, האמת? שניסיתי ללרדת מהעץ.. ניסיתי להגיע לעיסקת טיעון עם תמרוש ה. היא תץכתוב פנטזייה, אבל פנטזייה ממש, ואני לא אעשה פפפווופפים. עיסקה הוגנת?
מה את צוחקת, יא חכמה על קטנ ... על קטנים? מה, כאילו כזה, טוב נו, האמת? שניסיתי ללרדת מהעץ.. ניסיתי להגיע לעיסקת טיעון עם תמרוש ה. היא תץכתוב פנטזייה, אבל פנטזייה ממש, ואני לא אעשה פפפווופפים. עיסקה הוגנת?
Y yaronxx New member 22/3/05 #8 השיא שלי הוא בלא לגמור והצלחתי להחזיק מעמד 3 אורגזמות שלה עד שנשפחתי !!!
L Lord Of The Nazgol New member 23/3/05 #11 תשובה לסקר השיא שלי בלגמור הוא פעמיים. והכי הרבה זמן זה 12 שעות עם הפסקות קלות מאוד.