סקר המרק הגדול.....

סקר המרק הגדול.....

בעקבות תרדמת החורף שנפלה על הפורום מבלי לשים לב.... (זה מה שקורה אם אני קצת עסוק...?) האם אתם אוהבים לאכול מרק ? איזה מרק הכי עושה לכם את זה ? בשרי ? מוקרם ? טחון ? צח ? של אמא\אבא ? מקום מיוחד שרק בו אתם אוכלים את המרק שלכם ? (הכוונה למסעדה מסויימת,לא אם אתם אוכלים בסלון...) בין העונים תוגרל צלחת מרק זוגית כשרה למהדרין בהשגחת הרב מלצרים חמודי,ממסעדת אבו שוקרי איחוד,רח' השהידים 72 פינת רחוב בתולות,ג'נין.

קרן ט

New member
אתה צוחק?!

יש לי קוקוסים בגרון...קיבלתי 4 ימי מחלה ואתה כותב על מרק?! אני צריכה דחוף מרק ירקות של אמא או סבתא

קרן ט

New member
תודה....

לא בטוחה שעם כמות הכדורים שאני לוקחת אני כשירה לנהיגה...

ליבליב1

New member
תאכל מרק - תהיה חזק! ../images/Emo238.gif

אני אוהבת מרקים אבל כאלה שמכינים בבית. נדיר נדיר למצוא אותי מזמינה מרק במסעדה או משהו כזה.... הכי הכי בעולם אני אוהבת את המרק עוף שאמא שלי מכינה - ולמרות שאני גם מכינה מרק עוף מצויין - אין כמו של אמא, עם שקדי מרק של אוסם. גם אוהבת מרק עגבניות, מרק כתום, ולעיתים מרק ירקות [תלוי מי ואיך מכין].... אני בטוחה שיש עוד הרבה שאני אוהבת, רק לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי כרגע.....
אוף.... עכשיו עשיתם לי חשק למרק עגבניות חם וסמיך....

למטייל10

New member
אין כאן שאלה בכלל

מרק זה דבר מדהים, זו פתיחה נפלאה לכל ארוחה, בכל עונה, ולא חשוב איזה סוג של מרק. פעם עבדתי במפעל שהיה בו חדר אוכל ממוזג, ויכולנו ליהנות ממרק כמנת פתיחה בכל יום כולל בימי הקיץ החמים, אוח איך אני מייחל לחזור לשגרה הזו אני אוהב כל מרק, אבל כמובן הכי הרבה את הקלאסיים: מרק מיניסטרונה, מרק בצל, עגבניות, עוף, תירס וכו' ובעבר הגשמתי חלום וביקרתי בדוכן ה" נאצי של המרק" מסיינפלד (במנהטן כמובן)...היה מדהים!!!

NoaModiin

New member
משוגעתתתת על מרקים../images/Emo192.gif

מכל הסוגים, המינים והגדלים. כן - גם בקיץ
הכי אוהבת מוקרמים, אבל ממש לא מחייב. מרק בטטה, תירס, עדשים או מיניסטרונה - ורצוי להוסיף קרטונים
איפה אוכלת ? בדרך כלל בחדר אוכל בעבודה
לא מקום צי-יודע-מה בלשון המעטה, ובטח לא גורמה, אבל אני - אם יש מרק, ממש לא משנה לי איפה אני אוכלת אותו
יאללה - מתי ניפגשים באבו שוקרי ?

אם היו פה ביצים לאנשים

במקום אגוזי לוז..... היינו מרימים מפגש פורום על חומוס פול באבו שוקרי באבו גוש. אם יש היענות אני בטוח מגיע.

הרקולס36

New member
../images/Emo12.gifורצוי להוסיף מה???

קרטונים?
אני מחפש קרטונים בנרות לאריזות של ה
.... ואת מוסיפה אותם למרק???

Rtitan

New member
חולה על מרקים, בעיקר מרק בצל...

מאד אוהב מרקי קדירה סמיכים... ב-JPL אני מוסיף מרק לכל ארוחה שאני אוכל. אחד המרקים שאני ממש הכי הכי אוהב הוא מרק בצל צרפתי בתוך לחם שחור, עם גבינה מותכת חרוכה מעל... המנה הזו היא ארוחת צהריים שלמה! שכחתי את שם השף שהמציא את המרק הזה, אבל הוא זכה בפרסם על המרק הזה וזה המרק שקיבע את שמו כאחד מגדולי השפים בעולם, למסעדה שלו בפריז יש להזמין תור שבועות מראש
.

ניסחת טוב לאחר ההדרכה שלי

זה ב-ד-י-ו-ק המרק שאני חולה עליו!!!! אין עליו איפה אני מאתרת מרק כזה אבל שווה בי-ם או במרכז? במקרים לא דחופים אפשר להסתפק במרקי קדרה סמיכים יאאאמי

Rtitan

New member
../images/Emo13.gif אני עושה את המרק הזה בבית לפעמים...

כשבאים הנה חברים לארוחות ערב משותפות. הבעיה הכי הכי גדולה היא למצוא את הלחם המתאים - זה שהוא טיפה חמצמץ. צריך סבלנות, ותנור שיחרוך את הגבינה מלמעלה... במרכז אני זוכר שהיו מסעדות שעושות את המרק הזה לא רע, בירושלים - אין לי מושג... אבל בלוס אנג'לס יש לפחות 3 שעושות אותו אלוהי!!

תירקדי

New member
מאוד אוהבת מרקים - במיוחד בחורף

הכי אוהבת מרק מינסטרונה ותירס. שונאתתתתתת מרקי בשר למיניהם. בכלל - לא אוהבת בשר מבושל (במיוחד עוף מכובס
). פעם אחת בחיים שלי אכלתי מרק מחוץ לבית/בית הורים - זה היה באיזו מסעדה סינית באזור מפרץ חיפה. היינו באירוע והגישו שם מרק תירס מעולה.

למעלה