סקר המטבע החדש

n o a m style

New member
עוד אין לי כזה =\

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? הוא נחמד 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא היה לי 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? ממממממממ....... 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? מהממה? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא חשבתי על זה 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

../images/Emo2.gif

מגניבוססס 1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL חחחחחח מה מזה?XD 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו?הוא מגניבולללללל 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו?לע 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? חחח לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה?28 שקל 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם?מטבע הלשון? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה?עכשיו כן 8. יש לכם משהו להוסיף?לא

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמטבע D:

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL
ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? ראיתי, והוא מוזר.. הוא נראה כמו מטבע בריטי או משהו..>< 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? אני חושבת שעוד יש לי אותו איפושהו 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? הלכתי עם חברה שלי לסופר והביאו לנו את המטבע הזה בעודף, ובשנייה הראשונה לא הבנו מה זה ואמרנו למוכר שהוא הביא לנו מטבע מחו"ל
5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? 48.96315809 אגורות
6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? מטבע הלשון? אז אני אוהבת הבעה, אבל אני לא באמת אמורה לדעת דברים כאלה.. 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? כן D: 8. יש לכם משהו להוסיף? לא D:

שנקל זה סטעעעעעעעייל ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL -
ב. SHNEYKEL - לא, כי רק הזקנים הדוסים מדברים ככה. (בחיידר! XD) ג. SHTEKEL - לא, לשונית ד. SHTEYKEL - לשונית וזקנית 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? שווההההההההההה זה נראה כמו הכלאה בין השקל לחמשקל 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? שומרת בארנק 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? אמרו שיוציאו 1000 עם ציור של גאידמק. סתם כי זה מצחיק. 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? מתוחכם מצידך, מטבע לשון. 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? עכשיו כן 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif נגעתי בו !!!! $^%&*^%$#%^%$^&*^%$#%^&

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL
ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? כןן סגידתי 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? היה לאבא שלי 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? אממ לא פשוט נגעתי בו ! ! ! ! 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? אמממ 84 ש"ח 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם?לאלאלאלא יודע 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? מה פתאום ?! זה רק זכר 8. יש לכם משהו להוסיף? אל תאכלו כרובית ! זה עושה גזים XD

Helen77

New member
עונה =)

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL ראיתם אותו כבר? כן ! מה דעתכם עליו? כלכך שווה . היה לכם כבר? כןכן - היום מה עשיתם איתו? . שומרת עליו טוב טוב יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש?. אין סיפור.... איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? לא יודעת. אחרי שקיבלתי שני שקלים אני מרגישה מרוצה. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? .
ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? . עכשיו אני יודעת! יש לכם משהו להוסיף? יש לי מטבע של שני שקלים !!!!!

למעלה