סקר המטבע החדש

avocumber

New member
סקר המטבע החדש

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? 8. יש לכם משהו להוסיף?

Superboi

New member
‏../images/Emo130.gif../images/Emo59.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL
ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? לא במציאות. מכוער 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? 99 אגורות יהיה שימושי בארץ 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? ... 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא
8. יש לכם משהו להוסיף? לא

anna the best

New member
מטבע! ../images/Emo105.gif

. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? . SHTEKEL 2. ראיתם אותו כבר? כן! מה דעתכם עליו? הוא מגניב 3. היה לכם כבר? יש לי אותו עכשו! מה עשיתם איתו? הכנסתי לאוסף (יש לי אוסף מטבעות) 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא זכור לי.... 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? 500 ש"ח- שטר ומטבע של 3 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא! זה רק זכרר!!! (או שאני טועה?
) 8. יש לכם משהו להוסיף? זה ממש מגניב!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif אני רוצה!

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? אינלי מושג 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? לא
רק באינטרנט.. 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? הקפיטריה העלו מחירים בגלל זה. כוסעמק שקרנים
5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? של 30. 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? לא הבנתי >< 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? עכשיו כן.. 8. יש לכם משהו להוסיף? אני רוצה שנישקל!

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו?כן.חמוד. 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו?יש. כלום. 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? קניתי אותו ממישהי
5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה?שטר של 11.90 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם?מטבע לשון? אהמ.. לא יודעת.. 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה?כן 8. יש לכם משהו להוסיף?לא

שנקל ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL דפנטלי שנקל. 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? ראיתי.. חביב. 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא היה לי 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? אמממ הצעתי למישהו לקנות אותו ממנו ב-3 חח אבל לא מכרו לי. 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? חח למי אכפת.. טוב לי עם הכסף ככה 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? לאדעת חחחח 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

shaharrr53

New member
../images/Emo130.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL-עדיף את זה |: ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו?ראיתי,הוא דומה למטבע של שקל וחמש,והוא חמודי
3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו?יש אותו,ובינתיים שומרים
4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש?חבר שלי רצה עליו 3 שקל אבל לא נתתי
5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה?שטר של 25 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם??
7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה?לא 8. יש לכם משהו להוסיף?

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifמטבע.

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL - אם כבר אז כבר. ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? ראיתי. והוא חביב. 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא היה לי.. XD" 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? ברור ששטר של 10!.. 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? לא יודעת
7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא 8. יש לכם משהו להוסיף? שוםכלום.

avocumber

New member
לא יחזירו את השטר של עשרה שקלים.

היה פעם, לפני שהפכו אותו למטבע. הפיכה למטבע זה תהליך בלתי הפיך.

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifכלומר המטבע החדש? ../images/Emo122.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL ב. SHNEYKEL ג. SHTEKEL ד. SHTEYKEL מה הבעיה בשני שקלים?
2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? אוו בטח, תמיד כיף להתחדש במשהו אז דעתי עליו טובה
3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? היום D: 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? אמ רוני עמדה להשתמש בו כדי לקנות שוקו אז היא הציעה שהיא תתן לי את המטבע ואני אשלם לה על השוקו XD 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? אולי שטר של עשרה שקלים? לא.. ככה טוב לי D: 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? לא יודעת XD 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? מטבע זה זכר, לא?
8. יש לכם משהו להוסיף? המטבע החדש של השני שקלים הוא כזה.. כל כך חדש ומבריק! נראה לי שאני אמסגר אותו ואתלה על הקיר בחדר! D: סתם, לא

דנטל

New member
|הדפ"ר| שתי שקל |סדפ"ר|

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL (ומצידי אפשר ג'וקיים) 2. ראיתם אותו כבר? כן מה דעתכם עליו? סביר 3. היה לכם כבר? לא מה עשיתם איתו? - 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/שטר אתם רוצים שיהיה? 4 שקלים, אני אובססיבית לגבי המספר 4 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? "הצד השני של המטבע"? לא חושבת שיש לי אחד כזה, משעשע אותי: "הלך החבל אחר הדלי" (עד שהתעייף) 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? חשדתי בכך 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

../images/Emo23.gifשנקל אהובי../images/Emo23.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL כמובן 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? כן!!! הוא מגניבבבבב 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? כן! קיבלתי יום שישי כשקניתי ארטיק קרח! הוא כזה שווה! כל הדרך הביתה רקדתי באושר שיש לי שנקל! ואני שומרת אותו הרחק מהישג ידן של צילי וגילי [זתומרת שעוד דקה בערך הוא יבלע] 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? הודעה קודמת 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? מטבע של יותר מ-10 שקלים [מה שלא יקרה, מן הסתם, כי מטבעות מתגלגלים וקל הרבה יותר לאבד אותם מאשר שטר] 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? מה הקשר? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא 8. יש לכם משהו להוסיף? יש לי שנקל!!

עונה

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? אפחד 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? כע .. נחמד
3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? הייתי רוצה שהכול חוץ מאגורות יהיה בשטרות .. כמו בחו"ל 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? הומ
7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא
8. יש לכם משהו להוסיף? לא

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאני כל כך רוצה אחד כזה!!!

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? פשט, שני שקלים... כמו שקל אחד, שני שקלים! הא! 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? כן! הוא מושי 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא ): 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? אני רוצה אחד כזה אעע! 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? ממ. מטבע של 20 ש"ח? XD 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? הא? 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? עכשיו אני יודעת 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

1. יש מחלוקת בקשר לשם למטבע החדש. מה אתם אומרים? א. SHNEKEL 2. ראיתם אותו כבר? מה דעתכם עליו? רק באינרנט, הוא חביב. 3. היה לכם כבר? מה עשיתם איתו? לא 4. יש לכם סיפור שקשור ישירות או בעקיפין למטבע החדש? לא 5. איזה מטבע/ שטר אתם רוצים שיהיה? לא יודעת 6. מה מטבע הלשון האהוב עליכם? .. 7. ידעתם שמטבע זה גם זכר וגם נקבה? לא. זה זכר, לא? ^^. 8. יש לכם משהו להוסיף? לא

למעלה