סקר המושלמות!!!!!!!!!!!!!!!

עדוש רביץ ../images/Emo6.gif- המשך לסיפור../images/Emo41.gif

וואייי אז היום היא הענישה אותייייייייי... היא קראה ליי.. " עדה רביץ בואיי.. "...כאילו היא ידעה שזה לא שם משפחה שליי.. אז תיקנתי אותהה.. * גחם המורה, ג-ח-ם... היא עושה אני יודעת את שיקקרת ליי. שולחה אותי למנההל. קיצור היה סיפורר אם אתם רוצים עוד פרטים רק תגידיו

נחשו למה בסוף הייתי אצל המנהל ?../images/Emo6.gif

כי " שמתי " למורה טיפקס על הכסאא.. בשיעור אנגלית.. והוא התלכלך.. (המורהה. -בן)... חחחחחחח מסכן
אז האשימו אותיייייי..
ארררררררררררר...

חחחחחחח עדה בקשר לטיפקס!

תדמייני ת'מורה הולך ככה ברחוב עד שהוא חוזר הביתה מ-ס-כ-ן איזה פדיחות לו.. נראה לי ישאלו אותו פעם: "מה הפדיחה הכי גדולה שלך?" אז הוא יגיד "פעם אחת כמה תלמידים שמו לי טיפקס על הכסא ואני ישבתי וכל המכנס שלי יתלכלך"...

חנוW

New member
חחחח שאלה עמוקה!!

ברור ש.... מיי פרפקט מושון!! אל בעלי קודם!!

אפרתתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא אמרתי שאני אוהבת אותה?????????????? אךךךךךךך המושלמת
גאדדדדדדד איזה שלמות
קיצקצ!!!אפרתתת כן,כן המושלמת
שלחה לי היום עוד מכתב!!! יש לי כבר 2 מכתבים ממנה!!!!!!!!!!!!!!לא אחדדדדדדד אלה שתיים!!!!!!
אךךךךךך השלמות

j e n n y lopez

New member
ברור ש../images/Emo99.gifאפרת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאא כמה אבל כמה בנאדם יכול להיות כזה בושי!!!!!!!!!!!!!!!

חן הדגה

New member
על טעם ועל ריח...

אין מה להתווכח
טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי

einbal13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוו מיכה אבל סימבה יותר חמוד לדעתי אבל השלמות הכי גדולה זאת טלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללי השולטת

Ivan Pedroso

New member
בטח שכן ../images/Emo13.gif

אגב ראיתי אתמול את "שובו של ג'אפאר", זה גם סרט יפה
מומלץ בחום
דיסני רולז

למעלה