סקר הכבאים הגדול!!! האם אתה מעשן???????????? (השאלה מופנית רק לכבאים\מתנדבים מבניכם!)
T TheIllustrator New member 10/6/02 #1 סקר הכבאים הגדול!!! האם אתה מעשן???????????? (השאלה מופנית רק לכבאים\מתנדבים מבניכם!)
ח חיימקו הכבאי New member 10/6/02 #2 אני לא ,אני אפילו לא יכול להריח את. זה זה אחד הדברים המגיעילים שיש. אנשים תפסיקו לעשן
F fireman New member 10/6/02 #4 תגיד לי.... מי מינה אותך לאחראי סקרים שלי? אולי במקום לתקוע לי סקרים בפורום שלי תלף לפורום שלך, תתקן את הקישור לבאר שבע ותתחיל לצייר כמה מגדלים באר שבעיים לפני שאני מפרק לך את העצמות!
תגיד לי.... מי מינה אותך לאחראי סקרים שלי? אולי במקום לתקוע לי סקרים בפורום שלי תלף לפורום שלך, תתקן את הקישור לבאר שבע ותתחיל לצייר כמה מגדלים באר שבעיים לפני שאני מפרק לך את העצמות!
ח חי הכבאי New member 10/6/02 #5 ערן../images/Emo166.gif../images/Emo166.gifערן../images/Emo166.gif../images/Emo166.gifערן../images/Emo166.gif יייאלה ערן תראה לו מי הבוס אם תצטרך עזרה אני תמיד זמין . שיצטרך אחרי ש אותו עם אפשר שגם תשלח לו את ה שלך ותתן לו לאכול את ה המשוגעת
ערן../images/Emo166.gif../images/Emo166.gifערן../images/Emo166.gif../images/Emo166.gifערן../images/Emo166.gif יייאלה ערן תראה לו מי הבוס אם תצטרך עזרה אני תמיד זמין . שיצטרך אחרי ש אותו עם אפשר שגם תשלח לו את ה שלך ותתן לו לאכול את ה המשוגעת