סקר היזמים הגדול! מי ראוי לביצוע פינוי בינוי?

סקר היזמים הגדול! מי ראוי לביצוע פינוי בינוי?

מיהם היזמים שאתם, כדיירים, הייתם מוכנים שייעשו עבורכם פרויקט של פינוי-בינוי? להלן רשימה רחבה של היזמים הבולטים בתחום: אפריקה ישראל, שיכון עובדים, מצלאווי, אשדר, אזורים, נוה גד, תדהר, משהב, ב. יאיר, גינדי החזקות, א.ד דורי, י.ח. דמרי? או אולי יזם אחר...

גלידה2

New member
כל חברה שלא תפשוט את הרגל מקובלת עליי...

וכל חברה שיש לה מאזן שנתי רווחי, ואשר תיתן לי ערבויות מוצקות. צריכים לבדוק לעומק איזו חברה הכי יציבה מבחינה כלכלית.

פולספגן

New member
בשרשור קודם בנושא (עמוד ראשון של הפורום)

נכתב שבעל הסיכויים הטובים ביותר להשלים פרוייקט של פינוי בינוי מתחילתו ועד סופו הם: 1. אפריקה ישראל. 2. מצלאווי. 3. שיכון עובדים. רציתי לשאול, מה דעתכם על א.דורי

כל החברות שמנית טובות, השאלה היא התמורה..

כל החברות טובות למרות שיש בין ה- 4 שמנית כאלה שטובות יותר אבל מפאת תפקידי כאן ומפאת עבודתי מולן בפרויקטים שונים, לא אחשוף את דעתי הפרטית בעניין ואשאיר אתכם במתח להזדמנויות אחרות בעניין. אני רק יכול לרמוז שיש דירות שאם נבנו על ידי חברה זו או אחרת שוות יותר בשוק... בהנחה שכולן מוכנות לבצע פרויקט אזי צריך לבחון מי נותן תמורה טובה יותר לדיירים, ערבויות חזקות יותר ועוד כיוצ"ב.

קוף1000

New member
אפריקה ישראל מוכרים, אך שיכון עובדים לא כ"כ

או שאני היחידי שלא מכיר אותם

גלידה2

New member
בכל מקרה, שמעתי הצעה מעניינת

במתחם רמת יוסף בבת-ים באו בהצעות בשני בניינים, שנראה לי הגיוני שהדיירים יסכימו להן. ההצעה היא, או לחכות להקמת הבניין החדש ולשהות בשכירות, או לקבל במזומן 300,000 $. ברוב הדירות הישנות ישנם 3 חדרים, כ-65 מ"ר. והדירות החדשות תהיינה של 4 חדרים. השאלה בכמה תימכר דירה חדשה לקונים פוטנציאליים.

גלידה2

New member
בעקרון, יש תכנית פינוי בינוי לכל שכ' רמת יוסף

יש כבר תכנית של האדריכל ברק ציפור, שאיתו הייתי בקשר, שתיכנן כבר את כל השכונה,וזה כולל את כל הרחובות מכצנלסון במערב, במזרח ממש עד כביש איילון ובדרום ממש עד הקניון ברח' יוספטל. יש לי את התכנית. עומדים לקום בניינים של 30 קומות. לדיירים בשני בניינים, ממש מול הקניון, מעבר לכביש ביוספטל הוצעה ההצעה שציינתי בהודעתי הקודמת.

למעלה