סקר החן...

סקר החן...../images/Emo66.gif

יש לכם סכום כסף לקנות חולצה, מכנסיים / אפשרות לשמלה או חצאית לנשים ונעליים. לאיזו חנות תיכנסו ומה תקנו? לא לדחוף - לענות אחד אחד

חנות קטנה עם בגדי מעצבים יפים

בלי להתמקד במעצב ספציפי - יש מגוון, יש בגדים שאני מאוד אוהבת ובכמה טווחי מחיר (בכל מקרה - בעיקר יקר. אני קונה שם בעיקר בסופעונה).

אני את הבגדים שלי קונה בעונות

אני מאוד אוהבת את הגישה שלהם שגם לשמנות מותר ללכת עם בגדים שהם לא אוהל ושומו שמיים אפילו מחמיאים וסקסיים
לגבי מה לקנות - בקניה האחרונה שלי הלכתי בעיקר על חצאיות כי אני מאוד אוהבת. לשמחתי נפלתי על מוכרת שהבינה עם מי יש לה עסק והתעקשה שאני אקנה במידה שלי ולא גדול יותר. נעלים אני קונה לעיתים רחוקות מאוד (בדרך אני הולכת עם זוג אחד או שניים כל העונה), אז אני לא קונה במקום ספציפי. אם יש לי כסף אז אני אוהבת לקנות בגזית. הנעלים שלהם באיכות מעולה ואני תמיד מוצאת דברים שיושבים לי טוב על כף הרגל הנוראית שלי
אני בכלל בן אדם מאוד נוח בקניות. אני מגיעה עם ידיעה ברורה מה אני רוצה לקנות, נכנסת ויוצאת.

מי אמר קניות?

יש לי בעייה, אין לי מספיק נעליים, חולצות וטוניקות.
אבל מה שאני באמת צריכה לקנות ושונאת- זה מכנסיים, מה שמזכיר לי, שאני צריכה לקנות מכנסיים...

טוב, אז קניתי מכנסיים ../images/Emo6.gif

ברי המזל שביניכם יזכו לראותן היום בערב...

זארה מנגו רנואר קסטרו... עכשיו עשיתי

מסע קניות של תחילת סופעונה. ויצאתי מה זה מורווחת - מכנסים וחולצות שווים ברמה . יצאתי מסופקת לאללה... ואני דווקא לא טיפוס של שופינג. (לפחות לא הייתי עד עכשיו.) ובשבועיים האחרונים נתקפתי בבולמוס כזה. לא יודעת להסביר אבל זה היה כיף.

O C D

New member
ק-ס-ט-ר-ו!!!

מאוד אוהבת לקנות שם. לפני כשבועיים רכשתי לי שתי שמלות קייציות מהממות וטוניקה אחת. נעליים אני קונה בכל חנות שיש בה נעליים לטעמי- לא בחנות ספציפית.

felka

New member
יש לי שאלה קצת פרטית ......

את/ה גבר או אישה .... כי בפרופיל רשום גבר וזה טיפלה לא מתחבר לי עם שמלות ... שלא תחשוב/י שיש לי בעיה אבל סתם מעניין

א פרסקי

New member
זה כמו שתשאל את ....

ירון כהן אם הוא גבר או אשה..... ומי שלא הבין זאת הדיוה דנה אינטרנשיונאל

aviavram

New member
יושב בסאן פרנציסקו על המיים

שם הכל הולך מי כמוך פאלקה

felka

New member
אוי אוי אוי אני בזבזן... מודה

אחרי פרידה התחלתי ללכת ולקנות דברים איכותיים.... ירדתי מ52 במכנס ל46 והייתי צריך כל הזמן להחליף גם חולצות מXXL לXL...אני מאמין גדול בתארפיה בקניות... מי שפחות מאמין זה הבנק שלי. פעם אחרונה שהייתי בארה"ב נכנסתי לחנות נעלים של SCECHERS וקניתי 3 זוגות נעלים... יש לי מזוודה גדולה קונה ב LEE COOPER וWRANGLER , OLD NAVY GAP נעלים SCECHERS(חצי ספורט) NEW BALANCE ספורט אוהב נוחות ואיכות ולא שם אלי דברים גדולים בהרבה ממני לעולם

רק שיר

New member
אוחחח ה- T שירט של GAP

מעולים!!! קיבלתי כמה מארה"ב כשאמא שלי טסה.

המלתחה שלי

בנויה מג'ינסים וטי או פולו בלבד אין לי שום מכנס אחר
ואת הג'ינסים אני קונה בקאסטרו או TNT לגבי החולצות אין לי מקום קניה מועדף, אבל אין מצב לחולצות מכופתרות והנעליים חייבות להיות חצי ספורטיביות או התעמלות :) נייק או פומה בכלל אני חובב בגדים קלים - מכנסי ספורט למכביר, גופיות וכפכפים ככה אני מרגיש הכי בנוח.. מרגיש אני

רק שיר

New member
יופי ווינס, אתה עם קופסת סיגריות ופומה../images/Emo152.gif

מי אמר ערס-פולני ולא קיבל?

למעלה