סקר החמות הגדול

סקר החמות הגדול

הייתי רוצה לדעת מי כאן חושב שאם היה מעמיד את חמותו (או חמותה) על מקומה ולא נותן (נותנת) לה להתערב, יכול להיות שלא היה מתגרש ?

טליסמה

New member
לא חושבת

שהעמדת החמות היה מונע גירושין לפעמים קל לנו לאמר זו היא ולא אנחנו חושבת צריך לקחת אחריות לסיבות שהובילו אותנו להחלטה להתגרש. להפיק לקחים ולחשוב הלאה, אם נתעסק בחמות לא נסיק את המסקנות הנכונות דבר העלול להוביל אותנו לחזור על טעויות העבר ואז..... נרקוד הורה במעגל סגור

דוד 401

New member
אני מציע לך

תיקראי בבקשה את מה שכתבה שירה 42 ואז אולי תחשבי שונה על החמות לדעתי כל מה שהיא כתבה נכון מאוד

הכל מתחיל ונגמר עם מי מתחתנים...

לדעתי אם הבן זוג (הבעל) לא מעמיד את אמו במקום זה אבוד לנו אומר לך את ראייתי אני כבר בעמדה שיש לי ילדים עם חברות ואוכל לומר לך את ראייתי האובייקטיבית, כדי שגם את תוכלי לבחון נכון את הדברים גם כלפי ילדייך ראשית היתה לי חמות שאם דיברנו על שנאה היום שנאתי אותה במלוא מובן המילה, זרמה לי בעורקים, לא יכולתי לדבר על שום נושא מלבד עליה ועל מעללותיה, היא בעצם לקחה ממני את הנוכחות של בנה לאנטרסים שלה וכשהתאלמנה אני הרגשתי שהתאלמנתי כי היה אצלה יותר מאשר איתי נשבעתי לעצמי אני אהיה אחרת...אני לא אתערב...אני לא אגזול את זמנם על חשבון משפחתם... אני...אני... אז... היום כשבניי גדלו וכבר יש להם בנות זוג וזה קשההההההההה ראשית להשלים עם התבגרותם והאי צורך שלהם בתלותיות שהיתה להם בי שנית להשלים שיש עבורם חיים אחרים שמעסיקים חשובים יותר מהבית - אמא (אומנם ילדיי אוהבים ודואגים לי) שלישית שחברה... תהיי חשובה יותר מאמא? שתרוץ אליה לפני שתבוא לבית אמא? היה לי קשה ומי שלא עובר את המסכת הזו לא יבין כמה קשה לאמא לוותר על המקום הזה במיוחד שקרעה עור וגידים לגדלו ולהצלחתו שיתפתי כאן חברים בריגעי קושי ועימות איתי בעניין ואני הייתי חייבת לעצמי לעמוד על הבטחתי מהכאב שכאבתי בנישואיי לתת להם את המרחבבבבבבבבבבבבבבב ויחד עם זאת להשריש להם גם לכבד אותי לשאול ולהתעניין לזכור ימי הולדת וחגים וארוחת ליל שבת משפחתית ויתרה מזו... אמרתי לילדיי חשוב לישתעצרואותי כאשר הרגש ישלוט על ההגיון שלי תדאגו קודם לנשותיכם ובבת בבת זכרו אותי בחייכם היום לאחר שאני נמצאת בצד השני לא שונאת את חמותי(האקסית) אלא כועסת שלא ידעה להפריד בין בנה לביני והיתה רכושנית עד כדי כך שפגעה בבנה ובאושר שלו הוא אוהב אותי אך היא היתה הסיבה הראשונה שעוררה את השאלות שלי האם הוא מספיק טוב עבורי? חלילה לא אומרת שהיא רק הסיבה אבל כן שואלת אם לא היתה האם היה לי כל כך רע לספוג את השאר ולה באמת היה נתח גדול וקשה מנשוא אבל... רוצה להודות לה על הטעויות שלה, היא היתה בחיי עבורי... כן בזכות זה שהיא נהגה בי כך אהיה טובה יותר כלפי ילדיי ונשותיהם זו אמונתי שום דבר לא מקרי ואם אנו חווים משהו הוא עבורנו כדי שנלמד להיות טובים יותר אז השנאה הפכה לכעס, והכעס הפך להוקרה וסגרתי מעגל והיום נקייה בנפשי לא נושאת את השיט ותחשבו על זה

° זואי °

New member
חמותי

אישה נפלאה, מעולם לא התערבה לנו. הדבר היחידי שאי פעם אמרה לי היה "לא חבל לך להתגרש מכזה בחור?" אבל מעבר לזה, הייתה שם בשביל שנינו. חמותו של האקס, אישה נפלאה עוד יותר (טוב זאת אמא שלי), הוא והיא הסתדרו ממש טוב ולכן בזמן הגירושין, אמנם היית לצידי, אבל השתדלה מאוד לא להתערב. כך שלהן בעצם אין שום פקטור בגירושים.

ש י ר ה 42

New member
הנוסחה פשוטה

כשבעל יודע לכבד את אשתו - הוריו יכבדו אותה גם. כשאשה יודעת לכבד את בעלה - הוריה יכבדו אותו גם. בגדול, אני חושבת שגם אם לחמות יש חלק במערכת היחסים הזוגית, האחריות היא על בני הזוג בלבד. וגם אז, לא בטוחה שהחמות מהווה חלק עיקרי כעילה לגרושין (ואולי יש יוצאות מן הכלל
).

דוד 401

New member
צודקת

שירה אני רוצה להגיד לך שאת צודקת ב100 אחוז בכול מילה שלך

maof

New member
../images/Emo9.gifהיתברכתי....../images/Emo13.gif

שתי חמות עברתי וכל אחת מהן אהבה אותי ואולי עדין
מעוף

יערית

New member
שיו סת'בכתי

ותודה שהארת את עיניי{ש'יאללה מאיפה הבאת את המילה הזו?} וסליחה על ההפרעה בזמן הסייסטה החלומית שלך

יערית

New member
בשקט..

גיליתי שאני כבר לא זוכרת איך משרשרים תגובות
ואם הוא משלם ת'חשבון-אני בעד הארוחה שהוא מזמין!!! {עד לקופי ענן ניסע
}

חחחהה

תזכיר לי לספר לך סיפור חמות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חמותי יהי זיכרה ברוך, אימצה אותי כבת ומעולם לא התערבה בזוגיות.

אז

היא בחשה הרבה היא היתה שטן בחיי אבל לא היתה הטריגר ההוא נתן לה גב וזה השפיע רבות. יחד עם זה..היו המון דברים שלא התאימו לי אז..הכל מיכלול אחד גדול.

למעלה