סקר הזדהות...

niravital

New member
סקר הזדהות...

טוב, מכיוון שקצת משעמם לי... החלטתי לעשות סקר של הזדהות עם נטליה... 1. עם איזו דמות שנטליה שיחקה את/ה הכי מזדהה? למה? 2. האם את/ה מזדהה עם דמות אחרת מהטלנובלות של נטליה? למה? 3. אם איזה שיר של נטליה את/ה הכי מזדהה? למה? (אפשר גם לענות כאילו זה "הכי אוהב/ת" ולא "מזדהה") בקרוב, התשובות שלי... אפשר גם לצרף תמונה של הדמות או של הקליפ (במידה ולשיר שבחרת יש קליפ)

niravital

New member
תשובות די צפויות...

בגלל שלמי שעוקב אחרי ההודעות שלי ("מי המשוגע שעושה כזה דבר?!") זה כבר די ברור, אני קודם אתחיל בנימוק "מדוע?"... ובכן, בגלל שנולדתי באורוגוואי
אז ככה... אני מזדהה עם קצ'ורה, בגלל שהיא כל הזמן אומרת שהיא באה מאורוגוואי וזה... זה מחמם את הלב
אתם כבר מנחשים מה השיר, לא? "ריו דה לה פלטה" כמובן
משום שהוא מצולם באורוגוואי, וזה מזכיר לי נשכחות... צירפתי תמונה של החוף במונטווידאו מהקליפ, אני זוכר את זה כאילו זה היה... לפני 12 שנה...

love amor

New member
-תשובות שלי-

1.אני לא ממש מזדהת עם דמות כלשהי אבל הכי אהבתי את מילי בבובה פראית כמובן..(איזה לא מקורי חח) 2.דמות אחרת הכוונה לא קשור לנטי? אם כן..אז אני אוהבת את פלורניה אורטז ששיחקה את פילאר בבובה פראית ואת אגוסטינה בדוגמניות :) 3. estamos todos solos ואני לא מזדהה פשוט שיר יפה!

Tustus

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif

1.
אני לא מזדהה עם אף דמות... אבל אני מתה על הדמות של מילי וגם של קצ'ורה, דמויות נורא שובבות כאלה...
נורא אהבתי אותם
2.
אמממ... דמות אחרת גם אני לא מזדהה
...חחח ואהבתי נורא את הדמות של חוספינה... היא גם מאמי למרות שעכשיו היא קצת רעה.
3.
אהבתי נורא את השיר והקליפ של ריו דה לה פלטה... כי זה שיר ממש אוטוביוגרפי חמוד ובגלל שאני מכירה קצת את אוורוגואי מתמונות וסיפורים כי סבתא שלי נולדה שם.
אז... אהבתי לראות את המקום הזה.

../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

גאמני לא הכי מזדהה עם הדמויות של נטי, כי הן לא כמוני. אבל הדמות שהכי אהבתי הכי קצ'ורה כי היא מטורללת על כול דמיון ועושה דברים משוגעים. נכנסת לצרות ומוצאת חיים. בקימור...מאאאגנובה
גם כאן אנ'לא רואה הזדהות רבה עם מישהו, אבל דמות שמאוד זכורה לי היא לינה מבובה פראית. היא כזאת...איך להגיד...לא רגילה, כזאת לא תמצא בין השכנים שלך, או משרתת אצל אנשי שמנת למיניהם. אז...סתם לינה.
אחד השירים שהכי אהבתי אצל נטי (מנגינה, מילים אנ'לא מבינה, לצערי
), הוא calente (סליחה אם טעיתי באיות). הוא שיר קיצבי לאללה, מקפיץ ויש בו אפקטים שתואמים לרוח השיר. ממש יצירת אומנות. חבל שאין לו קליפ...

»naty«

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. אני לא מזדהה עם הדמויות כעיקרון אבל אני מתה על מילי היא כזאת חמודה!! (טוב נו איך לא תראו מי משחקת אותה...) נשמה שלי!! בובה פראית היא הסידרה ששלטה ששולטת ושתשלוט!! GO MB!! 2. אני לא מזדהה עם דמות אחרת אבל אני אוהבת את לינה מבובה כי היא חמודה ומצחיקה כזאת.. 3. אני מתה על כל השירים של נטי אבל במיוחד על השירים האיטיים כמו me muero de amor alas de libertad (שיר כ"כ מרגש איך היא הצליחה לכתוב דבר כזה המוכשרת?!) por verte otra vez mar vengo del mar כי הם תמיד עוזרים לי להירגע שאני עצבנית או כועסת

למעלה