סקר הופעות

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סקר הופעות../images/Emo152.gif

ההופעה שהכי אהבת?
5 ביצועי ההופעה הכי טובים?
קאבר שהייתם רוצים שיהיה במהלך ההופעות ?
שיר ההופעה שפחות אוהבים?
מה החוויה שהכי זוכר מהופעה?

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

ההופעה שהכי אהבת?שאלה מאוד קשה,אין לי הופעה אחת כזו אלא יותר... 5 ביצועי ההופעה הכי טובים?אהבה באור וצל,המתוקות האחרונות,יום חדש נפלא,שער 6,מה עוד ביקשת קאבר שהייתם רוצים שיהיה במהלך ההופעות ?אף פעם לא חשבתי על זה,במידה ויהיה אשמח לשמוע כל שיר,אין לי משהו ספציפי שיר ההופעה שפחות אוהבים?בין אלון לאיזדרכת מה החוויה שהכי זוכר מהופעה?הסקר הזה ממש קשה,אז אני אציין את ההופעה המיוחדת עם מיק פלאנרי שזו היתה אחת ההופעות שהכי נהנתי בה!

ady18

Well-known member
../images/Emo99.gif

ההופעה שהכי אהבת?שבועות ניצנים 5 ביצועי ההופעה הכי טובים? אהבה באור וצל הגשמה עצמית הבחורה עם החתולים מה עוד בקשת זה לא שאני אור קאבר שהייתם רוצים שיהיה במהלך ההופעות ?שלום חנוך ברי סחרוף יכול להיות מענין שיר ההופעה שפחות אוהבים?אם את נופלתתת מה החוויה שהכי זוכר מהופעה?את הביצועים יחד עם קרן ובהופעת השקה יחד עם איה לשיר"תשמח" והיצועים המיוחדים עם מיק פלנארי

../images/Emo13.gif

ההופעה שהכי אהבת?אירוח עם מיק ובבית הכחול וגם באוני' 5 ביצועי ההופעה הכי טובים?שער שש, הבחורה עם החתולים,מתוקות אחרונות, אהבה באור וצל ויום חדש נפלא קאבר שהייתם רוצים שיהיה במהלך ההופעות ?אריק של שלומי שבן שיר ההופעה שפחות אוהבים?בין אלון לאזדרכת מה החוויה שהכי זוכר מהופעה?את האירוח עם איה ואפרת,אירוח עם אפרת בחולון שם גם אודי קרא ספר

Lp Fairy

New member
הייתי רק ב2...חחחח

ההופעה שהכי אהבת? סיטי הול..[= 19.7.07 5 ביצועי ההופעה הכי טובים? תשמח, יום חדש נפלא, זה לא שאני אור, שער 6, הבחורה עם החתולים קאבר שהייתם רוצים שיהיה במהלך ההופעות? המממ.. היא לא דומה- ארקדי דוכין...זה יכול להיות מפציץ! שיר ההופעה שהכי פחות אוהבים? בינונימי..כי זה נשמע כמו בילבול אחד גדול כשהוא שר את הכול..חחח מה החוויה שהכי זוכר מהופעה? בשיר תשמח בסיטי הול אז באמצע השיר היה שקט וכול האורות כבו ואז הוא צרח "תשמח כי גם אני רק עכשיו מבין כמה טוב היה איתההה" זה היה מדהים! מקווה לראות עוד הופעות..[=

Anatiii

New member
אני לא יכולה לענות על הכל, אבל

מבין שתי הופעות שהייתי, בניצנים בהחלט הייתה אחת ההופעות הטובות אני חושבת! ממש נהנתי שם D:

למעלה