סקר הבירה הגדול!

eladberko

New member
סקר לעניין

1. סמואל אדמס 2. קורונה 3. קרלסברג 4. אסהיי 5. טובורג גרין בונוס: והכי מגעילה טובורג T לימון (זבל של המצאה, משהו חולני בטרוף, מגיפה. להתרחק.. פשוט להתרחק מזה)

eladberko

New member
אני לא מבין למה אין התלהבות לגבי הנושא הזה ?!

אני דווקא סידרתי את הרשימה שלי לפי סדר ההעדפה. סתם.. אם מישהו שואל...

soul on fire

New member
אני הגבתי

כותב ההודעה לא הגיב לעצמו וכניראה מעט אנשים שמו לב שנפתח שרשור חדש... איך אפשר לאהוב בירות לבנות? זה פשוט בירה לייט לנקבות {ואומרת את הנקבה שאוהבת יותר את האדומות}

eladberko

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

סלחי לי אבל את בחורה ? מבחר די מעניין יש לך אין ספק, פשוט נמאס לי מבירות כבדות, אני קליל.

soul on fire

New member
לא מתווכחת

וכן אני בחורה, בעיה עם זה? מבחר מעניין? תסביר את עצמך? אני לא מבינה אותך ממש, אני התחלתי עם לבנות {הייתה תקופה ארוכה ששתיתי רק קלסברג ונימאס לי מהעיניין שזה לא עושה לי כלום זה הפך להיות קל מידי ולא מורגש בעליל... ככה שהן לא כבדות בשבילי הן פאנן לגמרה..}

eladberko

New member
כן כן

הוגרדן, לף, גינס וכו' זה כמו ארוחה, לא מתאים. אני אוהב לחזור מטיול שטח עם האופניים שלי, ואחרי יום של קפיצות, דירדור מסיבי ואין ספור התרסקויות אני אוהב לפנק את עצמי עם בקבוק בירה. ועדיף שתיהיה בירה קלילה כמו סם אדאמס השפיץ, למה את שואלת ? בגלל שאם אני ישתה לף (לדוגמא) תיהיה לי בחילה ואז אני יתבאס. מזל שלא רשמתי מילר, אז באמת היה בלאגן... חלילה אין לי שום בעיה עם זה שאת בחורה, רוצה לצאת איתי ?

soul on fire

New member
חחחח

לכל אחד מגיע הפינוק שלו ומה שהוא אוהב, ואם זה מה שעושה לך טוב, תהנה...!! כבר עלה בפורום הנושא שאני קטינה... שכול את השאלה בשנית...

eladberko

New member
בירה זה נושא מרתק

קטינה ?!, למה אף אחד לא אומר כאן כלום.. אם את מתחת ל18 אז אני חוזר בי. סוד קטן: אני גם אוהב באדוויזר, אבל אל תגלי לאף אחד..

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif אחלה בירה, תחליף הולם לגולדסטאר בארה"ב.

eladberko

New member
עוד פעם גולדסטאר..

באמת בירה טובה, אבל קשה למצוא אותה בארץ ולא יודע למה.. מילר יותר נפוץ והטעם כמעט אותו דבר.

Vdrums

New member
כמו שקשה למצוא גולדסטאר בארה"ב. ומילר../images/Emo31.gif

soul on fire

New member
בירות ../images/Emo99.gif

1. גולדסטאר 2. טובורג רד 3. לף בראון 4. מרפיס 5. סטלה {הסדר אינו מחייב את העדפה..}

soul on fire

New member
מתאים או לא מתאים

תשתרשר לאן שאתה רוצה
רק נכון!!! ואם עדיף אז לא אלי..

למעלה