סקר הביגוד הגדול

יעל י

New member
סקר הביגוד הגדול

מה הצבע השולט בארון שלך? מה הפריט הכי יקר שקנית? מה החנות האהובה לרכישות שלך? מה הפריט הכי נלבש שלך? ארון הבגדים-סדר או באלגן? ארון בגדים או חדר ארונות? מה סגנון הלבוש שלך? מה הכי היית רוצה ללבוש ולא תעיזי? מה יש לך לספר ולהגיד לנו על כל נושא הביגוד...

jesie12

New member
../images/Emo13.gif

מה הצבע השולט בארון שלך? - אין צבע שולט, לובשת מהכל, כך נהגתי גם כשהייתי שמנה מה הפריט הכי יקר שקנית? - מכנס מרנואר 340 ש"ח מה החנות האהובה לרכישות שלך? - SEVENTEEN מה הפריט הכי נלבש שלך? - ג'ינסים בכל הצבעים והדגמים ארון הבגדים-סדר או באלגן? - מסודר מאוד
ארון בגדים או חדר ארונות? - ארון בגדים בתוך חדר ארונות מה סגנון הלבוש שלך? - ספורט אלגנט מה הכי היית רוצה ללבוש ולא תעיזי? - גופיות, (ידיים מכוערות
) מה יש לך לספר ולהגיד לנו על כל נושא הביגוד...

קרמבו 112

New member
סקר עונה בכיף: (מתה על סקרים)

צבע שולט : בעיקר שחור, חום, אפור, בורדו, וירוק בחורף - ובקיץ מאוד צבעונית אין גבולות לצבעים אצלי בארון הקיץ פריט הכי יקר שקניתי : לפני ההריון מכנס ג'ינס של סאקס ב-1200 ש"ח (עד היום בעלי לא יודע את המחיר האמיתי) ורק בשבילו חייבת לחזור למידה חנות אהובה: שוק בצלאל והסביבה אין תחליף פריט הכי נילבש אצלי : בעיקר מכנסי גינס גופיות טיצים ושארוולים בקיץ (המראה הזרוק והנח) ארון הבגדים : סדר מופתי ייחודי לי חחחח, יודעת איפה כל פריט ופריט נמצא למרות שלאנשים מבחוץ ארון הבגדים שלי נראה ככאוס אמיתי הלוואי והיה לי מקום לחדר ארונות שאינו ניגמר .... גם זה לא היה מספיק לי סגנון לבוש שלי : מאוד צעיר מאוד צבעוני ומסוגנן לא לפי האופנה להיפך מתחילה ללבוש בגדים הרבה לפני כולם ושזה נהיה אופנתי עוברת לשלב הבא (אני גם תופרת לעצמי במקור בגדים מאוד אוהבת את התעסקות בזה - אני כישרון מבוזבז) הכי הייתי רוצה ללבוש ולא אעיז : בגד גוף סקסי תחרה ןכן' + גרבונים וביריות ומעל את השמלות בסגנון קנקן (למי שמכירה) לספר על נושא הביגוד : בשבילי זו אהבה ממש מקדישה לזה הרבה זמן ותצומת לב בצעירותי וברווקותי אף יותר להתלבש מבינתי זה סוג של התחפשות ומכיוון שנולדתי בשושן פורים זה מסביר את אהבתי וכבודי הרב לנושא

לילית462

New member
סקר הביגוד, עונה...

מה הצבע השולט בארון שלך? לצערי שחור, לובשת גם הרבה ורוד, חום והדפסים. בחורף שעבר התאהבתי בסגול. מה הפריט הכי יקר שקנית? בשנות העשרים העליזות קניתי שמלה אצל 'טובל'ה' במעל ל4000 ש"ח. השמלה היתה מדהימה ושימשה אותי במשך שנים. בשלב מסויים קיצרתי אותה ממקסי למיני... כשהשמנתי העברתי אותה הלאה - לא זוכרת לאן, חבל היום היא היתה יושבת עלי בול. מה החנות האהובה לרכישות שלך? אין לי ממש לצערי. מה הפריט הכי נלבש שלך? גופית בסיס ממיקרו פייבר בצבע כחול כהה כמעט שחור ארון הבגדים-סדר או באלגן? - בסך הכל מסודר, אבל לא באשמתי, יש עוזרת... ארון בגדים או חדר ארונות? חדר ארונות
בתוכו גם ארון אבל הרוב תלוי על קולבים. אחת הסיבות שעברתי לגור בבית הזה היא חדר הארונות הענק שבו (יותר גדול מחדר השינה שהיה לי בארץ....) מה סגנון הלבוש שלך? משתדלת להתלבש יפה, בצורה שמתאימה לגוף שלי.ג'ינסים, מכנסי בד עם כל מיני חולצות, טוניקות... קשה לי להגדיר סגנון, משהו בין ספורטיבי לחצי אלגנטי... תלוי בארוע, אוהבת לדפוק הופעות עם שמלות ועקבים... אבל אין הרבה ארועים מתאימים לזה. מה הכי היית רוצה ללבוש ולא תעיזי? חולצות סטרפלס אולי... בכלל בגדים שלא דורשים חזיה. אין ממש משהו שאני רוצה ולא מעיזה... מה יש לך לספר ולהגיד לנו על כל נושא הביגוד... כמה שהבגדים מראים מי הבן אדם, אני שמה לב לפרטים בצורה חלונית ולכן תמיד משתדלת להיות מטוקטקת, זה לא חייב להית בגדים מפוצצים אבל הכל צריך להיות 'קום-איל-פו' אחרת אני מתבאסת לחלוטין...

12רוניתי

New member
קצת מאצלי

מה הצבע השולט בארון שלך? שחור מה הפריט הכי יקר שקנית? חליפת מכנס לאירוע בשחור עם אבנים משגעת במחיר 2200 שח מה החנות האהובה לרכישות שלך? גלברי אחת מתוך כמה האהובות עלי מה הפריט הכי נלבש שלך? מכנס שבע שמיניות ארון הבגדים-סדר או באלגן? מ ס ו ד ר ארון בגדים או חדר ארונות? ארון בגדים מה סגנון הלבוש שלך? בעיקר אלגנט מה הכי היית רוצה ללבוש ולא תעיזי? חולצת בטן!! מה יש לך לספר ולהגיד לנו על כל נושא הביגוד... אוהבת מאד להתלבש יפה בשילוב חגורות ושרשראות

ליאת 0212

New member
גמני גמני../images/Emo26.gif

מה הצבע השולט בארון שלך? - אין כזה. צבעוני. מה הפריט הכי יקר שקנית? - שמלה שתפרתי לחתונה של אחותי, עלתה 1,100 ש"ח ולא אלבש אותה שוב לצערי. חוצמיזה יש מעיל שעלה 700 ש"ח. מה החנות האהובה לרכישות שלך? - אין כזו, לצערי. זה משתנה מפעם לפעם וזה מתיש לחפש בכל פעם מחדש, במקום לדעת שבחנות X תמיד אוכל למצוא משהו. מה הפריט הכי נלבש שלך? - כרגע זה מכנסיים שחורים 3/4 וגם שמלה קייצית. ארון הבגדים-סדר או באלגן? - משהו באמצע. ארון בגדים או חדר ארונות? - ארון. אני גם לא החלטתי מה עמדתי בנושא זה, כלומר מה עדיף מבין השניים. מה סגנון הלבוש שלך? - ספורט אלגנט. מה הכי היית רוצה ללבוש ולא תעיזי? - בגדים שלא דורשים חזיה
פעם זה היה כי החזה היה גדול ולא מתאים לבגדים כאלה, והיום זה כי החזה הגדול הצטמק ונפל בעקבות ההנקות המרובות
מה יש לך לספר ולהגיד לנו על כל נושא הביגוד... - שאני במצב תמידי של "אינלי מה ללבוש" ושל "טוב, בעונה הבאה אשקיע בבגדים כי עכשיו כבר סופונה". שמתיש אותי לחפש בגדים כי הרוב מתאים לרזות או לא מתאים לי אישית או מכוער. שאני מתבאסת מהמחירים הגבוהים והלא מוצדקים של כל פריט בעונה.

למעלה