סקר הארץ ערוץ 10

סקר הארץ ערוץ 10

סקר: ירידה גדולה ב"צפים"; קדימה - 36 מנדטים, העבודה והליכוד מאבדות 2-3 מנדטים. פחות משבוע לפני הבחירות: 18 מנדטים מתבלטים, זאת לעומת 26 בשבוע שעבר; העבודה מאבדת 3 מנדטים בשבוע ועומדת על 17, הליכוד יורד מ-16 ל-14; מרצ מזנקת ל-6 וליברמן נחלש מ-10 ל-9; ההפתעה: הגימלאים מתקרבים לאחוז החסימה; שיעור ההצבעה הצפוי נותר נמוך: 65%

סקר גיאוקרטוגרפיה-שיוויון בין הליכו

הליכוד לעבודה 17. קדימה 39 ליברמן 12-13 ש"ס 8 איחוד מפדל-6 יהדות התורה-6 ערבים 11

טדי 31

New member
איפה שינוי בתמונה?../images/Emo197.gif

אם לא תהייה נציגות של מפלגה חילונית שתעצור את ה-
אנחנו נשלם להם ומכיסנו והרבה: שכחנו כבר את הקיצבאות לילד הרביעי, חמישי ובעיקר שישי שביעי העולות בשוויין על הילד הראשון פי כמה? שכחנו כבר את פרשיית המשחן בשבת? שכחנו כבר את חוק החזיר? שכחנו כבר את דוחו"ת הפקחים לאיסור מכירה בקניונים הפתוחים בשבת? מי יילחם את המילחמה הזו במיוחד שש"ס, אגודת ישראל ויהדות התורה עולות כבר בסקרים ל28 מנדטים ?

בני ברק

New member
ש"ס מנצחת

סיעת יהדות התורה וסיעת ש"ס יגדלו בבחירות הקרובות,ולא ניתן להתעלם מהם. תפנימו ששינוי וחץ שייכות להיסטוריה...

אשרת

New member
אתה לא יודע...

לציבור החופשי , זה שמשרת בצבא וזה שמשלם מיסים וזה שממן את מרבית המשפחות החרדיות , אסור להחליט מתי בא לו לעשות את הקניות (גם אם מרכזי הקניות נמצאים מחוץ לערים בכלל...), ההורים צריכים להיות הבייסיטר של הילדים בערבי שישי, כי חס וחלילה שתהיה תחבורה ציבורית בשבת (שגם ככה לא נכנסת בכלל לשכונות חרדיות ודתיות), אסור לנו גם לאכול חזיר (אמנם מגעיל, אבל בנתיים מסתבר שזה הבשר שהחיידקים לא פוגעים בו), אסור לנו גם להביא ילדים לעולם (כי אי אפשר לגדל ילד בצורה ראויה כאשר אתה צריך להאכיל פיות של משפחות מרובות ילדים של החרדים , שלפני שמביאים ילד לא ממש טורחים לחשוב כיצד מפרנסים אותם). הקיצר, חוץ מאשר להרגיש שהלכה המדינה (וזה אגב, מה שאני ארגיש אחרי הבחירות, אם חס וחלילה שינוי לא תכנס) , לא נותר הרבה עוד מה לעשות.

טדי 31

New member
להכניס פתק שינוי לקלפי

הדבר היחיד שניתן לעשות , על מנת לשמור על האינטרסים החילונים הינו לשים פתק שינוי בקלפי.אחרי הכול, אין שום הסבר לריצה של החרדים לקלפיות שהרי אינם בעד מדינה ציונית אלא רק מעניין אותם איך להתקשר ככל הניתן לעטיני האוצר.חוץ משינוי אין מי שיעצור בהם מלחלוב את האוצר שוב כפי שארע לפני 2003.

בני ברק

New member
את חוזרת כמו מנטרה

אף אחד לא מממן את משפחות החרדים! תוציאי את השטות הזאת מהראש שלך, זה דבר לא נכון-ומעולם לא היה כך! גם אם תחזרי עליו עוד מיליון פעם זה לא יהפוך להיות נכון. הלכה המדינה כששינוי היתה בממשלה!

טדי 31

New member
תשובה ל"חוזר בתשובה" מבני ברק

1.אני לא את אלא אתה.טדי כמו "טדי" איצטדיון וכמו "טדי" ראש עיריית ירושלים הם גברים. 2.ממתי החרדים מממנים את עצמם? "אברך ישיבה" זה לא רק בגלל שהוא יושב ולומד בישיבה, אלא גם סמוך לשולחנה של אותה ישיבה ומקבל תקציב חודשי קבוע.ממי? מהמדינה.העובדה שניבדקו ניסיונות ע"י רואי חשבון שמינתה המדינה לוודא שה"אברך" לא לוקח מכמה מקומות בו-זמנית רק מלמדת על עיניין המדינה לבחון תקציב. 3.בקרב החרדים מרובים עמותות המתרימות עבור הכלל שבסופו של הדבר הכסף נילקח לטובת המתרימים עצמם .המתרימים הינם "אברכי ישיבה" . 4.כששינוי ישבה בממשלה היא פעלה לעצירת מתן ההקצבות המנופחות לשירותי הדת או הקטנתן וכן לסגירת משרד הדתות המיותר. 5. "חזרה בתשובה" הינה שימוש יומיומי במנטרה, שהרי אין כאן לא שאלה ולא תשובה, אלא עיסוק מוקפד יותר בדת ובמצוות חיצוניות .

אשרת

New member
אל תבלבל אותו בעובדות.

הוא גם בעל מנטליות של "מגיע לי". אני תוהה מאיפה הוא חושב שבאמת "מגיע לו", במיוחד כאשר הוא מעוניין לחזור לשלטון הכיבוש של הבירטים ולישוב הישן

אשרת

New member
שאלה אחת לי אליך.

על חוק הלפרט - חוק משפחות מרובות ילדים- שמעת? אני משערכת שכן. נחש עם מי זה הטיב? מבטיחה לך, שאיתי - ועם משפחות חילוניות רבות - זה לא הטיב. ונחש מי מימן את אותו חוק? יפה! אלו שעובדים. אותם אנשים שמשלמים מיסים רבים למדינה ממנים לכם את הילדים שלכם, במקום שאתם תעשו מעט חושבים לפני שאתם מביאים ילדים לעולם. בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר. זה שאתה תמשיך לשנן את זה כמו תוכי , זה לא ממש יעזור. בכל מקרה, אני חושבת שזה לא המקום הראוי לנהל את הדיון הזה. קדימה לא ממש מתעסקת עם זוטות כמו הציבור החילוני. אתה מוזמן להמשיך את זה בפורום שינוי.

למעלה