סקר דנדש

NightElf

New member
סקר דנדש../images/Emo70.gif

שבת בצהריים יום יפה
וזה הזמן לסקר השבועי, והפעם הסיבות שגרמו לכם\ן לעבור דירה. האם היה זה רצון לפרטיות, החלפת מקום עבודה, החלפת מיקום גיאוגרפי או כל דבר אחר? פירוט יתקבל בברכה בשרשור הזה, לתשובות אחרות וגם סתם באופן כללי. אז שרשרו והשפיעו

1255815

New member
100% בחרו "אחר" ../images/Emo67.gif

עכשיו ברצינות
(וזה קשה להיות רצינית!) עדיין לא עברתי דירה, אני בשלב ה-לחפש, גם עבודה וגם דירה (וגם כמה מסמכים עלומים בשביל המכינה) באופן כללי- הפרטיות לא ממש משחקת אצלי, כי במשך השבוע אני לבד בבית, ההורים מגיעים רק בערב מהעבודה. מה שכן- אני שונאת שאומרים לי מה לעשות ומייעצים לי כשאני לא מבקשת, (גרוע, אני יודעת, כי להורים שלי לא עד כדי כך משעמם שהם מתכננים לפני השינה מה הם יציעו לי מחר) החלפת מקום עבודה? נו, באמת... אני לא עובדת! אבל העבודה היא שיקול, כי אם אני אגור בעיר שאני עובדת בה- יהיה לי יותר סיכוי למצוא עבודה. (איזה מעסיק ירצה לשלם 25 ש"ח נסיעות ליום? ואני לא מוכנה לעבוד כל יום שעה וחצי נוספות בשביל לממן ת'נסיעות
) מיקום גיאוגרפי כבר החלפתי- מהצפון לדרום, לא מספיק דרסטי?
זה הפירוט שלי, ומי שמצביע- משפיע!
אופס, שכחתי עוד פרט אחד חשוב- אני מותר לי, התאומה הנעלמת של נאור

לקשמי

New member
שאלה

האם הסקר מתייחס ללמה עזבנו את בית ההורים, או ללמה עזבנו את הדירה הקודמת שעברנו? אני שואלת, כי אני, מאז שעזבתי את הבית של ההורים שלי עברתי איזה 5 דירות.
בכל אופן עניתי בהתייחס לדירה האחרונה שעזבתי ובחרתי את האופציה הראשונה כי היא הכי קרובה. הסיבה שעזבתי את הדירה הקודמת היא שהיה לי רעש מהשכנים וחוץ מזה זאת היתה דירה יותר קטנה ופחות מרחב מחיה.

NightElf

New member
נחמד ששאלת ../images/Emo13.gif

האמת שגם וגם, ונשמח לשמוע פירוט בפורום. בעיקרון אולי יש כאלה שעלו לארץ נניח, והם לא גרו פה עם ההורים, אז אם יש כאלה, אז הם יכולים להתייחס לשאלה ביחס לדירה האחרונה שהם עזבו.

a d i s h

New member
אז ככה... ../images/Emo98.gif

אני עזבתי את הבית מוקדם יחסית- חודש אחרי שהשתחררתי מצאתי דירה במרכז (במקור אני מהצפון) ועברתי לשם. אפשר להגיד שזה גם קשור לעבודה, כי העבודת מענק שמצאתי גם היא, מן הסתם, היתה במרכז. אבל בגדול עזבתי כי ממש אין מה לחפש בצפון מבחינת עבודה וחיים. (וסליחה לכל הצפוניים)

sigalit33

New member
פירוט ה"אחר" שלי...

למה עזבתי את בית ההורים? לפעמים גם אני תוהה. אני מסתדרת איתם די טוב, יש לי חדר נפלא עם מרפסת משגעת, בית גדול ומרווח וזה היה חוסך לי כמובן הרבה כסף... אבל בכל זאת - עזבתי כי הרגשתי שהגיע הזמן. סיימתי לימודים והתחלתי לעבוד יותר שעות, כך שזו היתה פעם ראשונה שיכולתי להרשות לעצמי לעזוב את הבית. וגם כמובן, על אף היחסים הטובים עם המשפוחה, רציתי קצת יותר לבד, יותר להיות עצמאית.

sigalit33

New member
שכחתי עוד דבר חשוב -

שהיה שיקול רציני והוא הקירבה לעבודה. כמו שכתבו כאן באחד השירשורים הקודמים, אין ספק שנוח מאד להיות קרובים לעבודה. כיוון שההורים שלי גרים ביישוב קצת מרוחק מהמרכז, להתקרב לעבודה היה מרכיב חשוב ביציאה מהבית.

../images/Emo104.gif בחרתי "אחר"

הייתי חייבת לצאת מהבית בגלל הלימודים, האופציה של לבית כללה מרדפים אחרי אוטובוסים ורכבות (למרות שיש מצב שזה עדיין היה יוצא יותר זול מהשכרת דירה) בשעות מטורפות (לכיוון המוקדם וגם לכיוון המאוחר), וצריך מדי פעם גם את הזמן ללמוד...

Mיקי_

New member
תשובות

את ההורים עזבת והועזבתי עם הגיעי לגיל 18, היו לי את כל הסיבות הכי טובות לעזוב, לא הייתה לי פרטיות בבית, אמא שלי לא מדברת איתי מגיל 16 כנ"ל אחי שגר לידם, כל יום שם היה סבל, ובגיל 18 רציתי לעזוב ורצו שאעזוב את הבית אז עזבתי... למה את הדירה הקודמת? שתי סיבות: 1. אחת השותפות התגלתה כגנבת(
), ומעבר לגילוי הזה ממש ממש לא הסתדרתי איתה, מה שהיה עצוב זה שאני הכנסתי אותה לדירה, והיא עשתה רושם מקסים, והתגלתה כדי ההפך... 2. עברתי לגור עם האהוב שלי
דבר שאני מאד רציתי כבר.. אחרי יותר שנה שהיינו יחד... רציתי שיהיה לנו המרחב שלנו, שנוכל לעשות סקס בקולי קלות, ולבוא וללכת מתי שבא לנו, להסתובב בעירום בבית ולהתחרמן גם בסלון... בית משלנו, שיבחן את מערכת היחסים שלנו (אנחנו גרים יחד כבר למעלה משנה), ויראה איך אנחנו על ממש כזוג... 3. וסיבונת נוספת קטנטקנה שקשורה ל2... זו אחלה מתנת יום הולדת לא? (עברנו 4 ימים אחרי היום הולדת שלי)

ALY1

New member
אני לא עוזבת את הבית

אך כן מעזיבה את השותפה. וזה בא מתוך צורכי פרטיות, שקט, ניקיון (הבחורה פשוט דוחה) וכו'... כולי תקווה שבקיץ חבר שלי יבוא לגור איתי ושזה כן יסתדר.

למעלה