עונה ראשונה
כמה דמי כיס אתם נותנים לילדים בהתאם לגיל? לא נותנת ואף פעם לא נתתי דמי כיס , כשהיו קטנים הייתי קונה בהתאם למה שביקשו ונראה לי מתאים לקנות להם , כשניסיתי לתת דמי כיס הם ביזבזו אותם באותו יום. האם אתם מונעים דמי כיס על התנהגות לא נאותה? אנחנו לא מנענו דמי כיס כי לא נתנו , מה שכן עשינו בגיל צעיר כיתות א-ב היינו קונים פרסים עבור ציונים טובים , בגיל מאוחר יותר הפסקנו אבל אבא שלי נתן להם כסף עבור כל ציון בין95 ל 100. עד כמה לדעתכם הורים צריכים להתערב באופן הבזבוז של דמי הכיס ואיך מוודאים שהמתבגרים לא משתמשים בכסף למטרות לא רצויות כגון קניית סיגריות, נרגילה וכו? להתערב ועוד איך!!!! אם אנחנו לא נתערב אז הבינוני שלנו יזמין פיצות כל יום עד שיגמר לו הכסף, למעשה לימדנו אותם להציב יעדים ולחסוך לקראתם , פעם זה היה טלפון נייד מדגם מסויים שהם רצו אז כל אחד מהם חסך לעצמו אחר כך משחק פלייסטיישן, הגדול עובד אז הוא חוסך לקורס ברמנים , והקטן החליט שהוא רוצה אקווריום גדול אז הוא חוסך לזה. מאיזה גיל ניתן לעודד את המתבגרים לעבוד מחוץ לבית כדי להרוויח כסף למשל בייביסיטר, והאם יש עבודות או מקומות עבודה שאתם לא תסכימו שהם יעבדו בהם? בארץ מותר להעסיק ילדים מגיל 14 , ברגע שהם מתחילים לצאת לסרט טקניון כל שבוע זה פשוט הופך יקר כי כל שבוע הם צריכים לפחות 100 ש"ח לפעמים אפילו יותר , אז או שהם ,"חוסכים ביציאות" או יוצאים לעבוד . הגדול התחיל לעבוד בכיתה י' בחלוקת פליירים מדי פעם, יותר מאוחר במלצרות , הקטן עדיין לא בן 14 אבל אנחנו בהחלט נעודד אותו לצאת לעבוד שיעריך קצת את הכסף.