סקר דמות!!

idanyd

New member
OMFG

אני לא מאמין - אני rogue deamon slayer? אני? מכל הדמויות בכל העונות, הייתי חייב ליפול עליו...

buffstar

New member
אני יצאת גיילס...

איך יצאת בן בכלל?! לא שיש לי משו נגד גיילס או משו, טוב הלכתי לעשות את המבחן שוב... "You should never be cowed by authority. Except, of course, in this instance, where I am clearly right and you are clearly wrong."

buffstar

New member
טוב יצא לי עכשיו

קאנדרה, אין מצב עד אני לא יוצאת ווילו או באפי אני לא מוותרת... + גם קצת משעמם לי.. אוקי ניסון 3: יצא לי ג´ויס כמה מחריד! ננסה שוב.. נסיון 4: יצאתי פיית יאי התקדמות... נסיון 5: יצאתי אנג´ל, חביב חביב... טוב נמאס לי... יותר מידי אפשרויות :((

idanyd

New member
אופס../images/Emo3.gif

במחשבה שנייה, זה Rogue demon hunter, לא slayer. מצטער, לא ראיתי את הפרק המדובר, והמתרגמים בארץ כבר הרגילו אותי להחליף כל "ציידת" ל"קוטלת". אני רק הלכתי צעד אחד קדימה... בקשר לשגיאת הכתיב - I take full responsibility.

B a n j o

New member
אאאהאהאהאה ../images/Emo70.gif תאכלו את הלב ../images/Emo70.gif

יצא לי ספייק ! ולא רימיתי ! (שבועת צופים) לא סתם, באמת לא רימיתי "I may be love´s bitch, but at least I´m man enough to admit it."

פעם 1 יצא דרוסליה לפני שנה וכיום

יצא לי שאני ריילי באסה! חחח- לא נורא הוא חביב... בנושא- היה אתר ענקי עם מלא שאלות וקבע איזה דמות אתה אבל מתוך מלא אנשים מהסדרה... מוכר? יודעים במקרה את הכתובת?

Evil Spike

New member
יו איזה כיף לך!!! ../images/Emo9.gif

לי יצא דרוסילה! בואי/בוא נתאחד ביחד ויצא לנו זוג!
(הזוג המושלם...)

bewiched

New member
יצא לי טארה פעמיים

"Tell me if I said something wrong. Otherwise I know I´ll say it again -- probably often and in public."

dr15

New member
אני וילוו!!!!

ידעתי שיצא לי וילוו ^^ http://www.cifnet.com/~geenius/buffyquiz/wil.html

למעלה