סקר דמויות!

סקר דמויות!../images/Emo54.gif

טוב, לא בדיוק סקר. אולי שאלון. אתם יכולים גם להרחיב אם בא לכם. מי הדמות הכי... מצחיקה? סקסית? חכמה? יפה? מעצבנת? רגזנית? נאמנה? בוגדנית? מרושעת? טובה?

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif

מצחיקה?- גדיל ופיזבן
סקסית? רייסטלין
חכמה? רייסטלין
יפה? לאורנה
מעצבנת? סילבנושי
רגזנית? פאלין (אבל רק בטרילוגיית מלחמת הנשמות)
נאמנה? קרמון
בוגדנית? מינה
מרושעת? טאקיזיס
טובה? הומה

RoCKeR121

New member
cool

מצחיקה?גדיל סקסית? קיט חכמה? תאניס יפה? לאורנה מעצבנת? סער רגזנית? חלמיש נאמנה? סער בוגדנית? אבן מרושעת? סות' טובה? אני מניח שקרמון כי אני לא רוצה להעליב אותו חחחח

Gutterball

New member
.......

מי הדמות הכי... מצחיקה? גדיל, כמובן. וחלמיש! סקסית? אני אגיד קיט אבל יש הרבה קטעים שגם לאורנה [למשל התיאור שהיא יושבת על תניס בדמדומי הסתיו, למי שזוכר...]. מה גם שהציור של קיטיארה באחים לנשק די דחה אותי. חכמה? רייסטלין אני מניח יפה? לאורנה מעצבנת? תניס אולי? רגזנית? חלמיש
נאמנה? סער בוגדנית? רייסטלין? קיטיארה? מרושעת? קיטיארה נראלי.. אין לה אלהים טובה? קרמון

Gutterball

New member
תוספות קצת

הדמות הכי מעצבנת זה סילבנושי ואחריו גם פאלין במלחמת הנשמות. יא איזה בכיין.

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

מצחיקה? פיזבן... למרות שזה יותר מגוחך ממצחיק. סקסית? טיקה ווילן מאז'ר. מה לעשות, ג'ינג'יות עושות לי את זה. חכמה? רייסטלין מאז'ר. זאת אומרת, מישהו שהצליח להפוך לאל ולהרוג את שאר האלים חייב להיות חכם. יפה? לאורנה, מתארים את זה בספר מלנתאלפים פעמים. מעצבנת? חלמיש. אני לא סובל כמה שהוא קטנוני
רגזנית? חלמיש, כנ"ל. נאמנה? מינה. אין צורך לפרט. בוגדנית? תחרות קשה בין רייסט לתניס, שרצה לבגוד בחבורה בשביל קיטיארה. מרושעת? רייסטלין. נו באמת. טובה? תניס... זה מחליא כמה שהוא טוב.

The Snow fox

New member
שלום.

מי הדמות הכי... מצחיקה? Guybrush Marley, טיריון. סקסית? שאלמור. חכמה? כדור הגאטר. יפה? טיריון לאניסטר. מעצבנת? ג'ון שלג. רגזנית? אני כשאני הולך לקרוא מחר מה כתבתי כאן בהשפעה של יותר מדי ... עזבו. נאמנה? סגגגגג רוב סגגגג
בוגדנית? ג'ון שלג
מרושעת? Guybrush Marley. טובה? Guybrush Marley סגגג אני מת על הכיוני שלך.

Gutterball

New member
מעניין אותי לדעת

כמה עוד אנשים חוץ ממך נמצאים במעגל המצומצם [והמובחר] של שימוש ב"סגגגג"?

The Snow fox

New member
למה מובחר?

זה נפוץ בעיקר בקהילת האנימה, אם כי לא נעים לי להגיד את זה- עכשיו תחשבו עלינו דברים רעים

Gutterball

New member
המובחר היה בציניות, לא הצליח

אין מה לעשות, כנראה שאיתמר הכי טוב בזה. P:

Guybrush Marley

New member
וואו../images/Emo118.gif

זה וואחד קומפלימנט... אני מסמיק
אה, וזה סרקאזם, לא ציניות. בבקשה.

flint15

New member
עכשיו בשיא הרצינות

אתם לא מוצאים את הסקרים האלה די דביליים(בלי להעליב) למי אכפת מזה? מצטער אם מישהו נפגע מהתגובה שלי פשוט זה כל מה שעושים פה בפורום רק סקרים!

Guybrush Marley

New member
אתה יודע משהו - ../images/Emo118.gif

אתה צודק. הסקרים האלה באמת קצת דביליים. אבל... יש לך רעיון למשהו טוב יותר שקשור לרומח הדרקון..?

למעלה