סקר דיסקים

• פותח הנושא multi
  • פורסם בתאריך

multi

New member
סקר דיסקים

איזה דיסקים ישראלים אתם חושבים שאתם מתכוונים לקנות סאב החדש? כלא 6 החדש? מומי החדש? הרביעיה הפותחת החדש? שכחתי משהו?

tomoshe

New member
כי הם שרים רע!

ביטים נחמדים והפקה מושקעת אבל שייתנו למישהו שיודע לשיר לשיר את זה!!! וזהו.

EmGee

New member
שכחת את חולצי החלל

והסדר הוא כזה: 1. סאב והצל 2. כלא6 3. חלוצי החלל 4. הרביעייה הפותחת 5. מומי

double M

New member
שכחת כמה ש"אמורים" לצאת....

צ´ולו אמר שיהיה מיקלמקס3 בחגים בערך.... יש דיבורים על אוסף של התאקט. סניקרס. מני ובאזוקה.

G MaN aka Satla

New member
שכחתם שכחתם

וחחח אעלק אימג´י כותב לי סדר... סדר דפוק דווקא.. אוקי ככה הדג נחש! :) סאבלימינל והצל כלא 6 מומי לוי הרביעיה הפותחת אוסף של התאקט בוטלג של התאקט אמסי מני ואמסי בזוקה פישי (אם ייצא , הוא החליט לגנוווווז) חלוצי החלל מקרופון למקסימום 3 ויש עוד שכחתי פשוט

double M

New member
פישי לא יצא כנראה או יצא מאוחר...

כי הוא בביף עם ג´בקה אז הוא לא יכול להשתמש בכל הביטים שלו וכאלה...

EmGee

New member
מה רע בסדר?

כשכתבתי אותו שכחתי את הדג נחש, את מני ובזוקה ואת האוסף של תאקט ועכשיו אני נזכר שהשבט אמורים להוציא דיסק מלפני הגיוס של סבא ג´ון

RunNGun

New member
אז ככה

יהיו הרבה דיסקים אני הולך להתמקד בסאב ובמומי את חלוצי החלל (למרות שיש לי הרבה הערכה אליהם) אני לא אקנה כנראה, כי יש לי רק 100 ש"ח ואני אשרוף חלק מזה על השברולט (לא יודע בדיוק כמה...), אחד אני אקנה בעצמי ואת השני (מה שיצא אח"כ, כנראה מומי) אני אבקש כמתנה או שאני ארוויח עוד כסף. כלא 6 והרביעייה - אני אשמע את החומר החדש אם אני אגיע לשברולט ואז אני אחליט אם ללכת על זה או לא. בכל מקרה, יש זמן. פישי אני לא אקנה, כי אני פשוט לא אוהב את הסגנון שלו. מיק למקס 3 - אני אשתדל מאוד, ונקווה שיפיצו את זה בחנויות רגילות כדי שאז אני אוכל לקנות בלי לנסוע לת"א (שזה די טירחה בשבילי). אבישי

חחחחח........:)

כתבת ליד כולם "חדש" כאילו שיש ישנים:) אניוואי, כרגע זה נראה כאילו שהדיסקים של סאב ושל מומי הולכים להיות הכי מושקעים, וברמה הגבוהה ביותר, כביכול. אלה בטופ של הרשימה. מצד שני, לחלוצי החלל יש את רע מוכיח על ההפקה...

מצד שלישי

כלא6 עושים את זה "כמו שאני אוהב", אז...:) בכל מקרה, אני כמובן אקנה את כולם בהתאם לכמות הכסף שתהיה לי, אבל אלה שהזכרתי הם בעדיפות עליונה, כי הם לא רק ישראלים, אלא טובים.

Ambitionz

New member
מומי לוי 100% בטוח

ואולי את הדג נחש... ויש גם סיכוי שאת סאבלימינל..

D1GanGstA

New member
אני יקנה את סאב החדש

אהבתי את הסגנון של הדסק הראשון

MyStiKaLL

New member
מישהו אמר חיים בסרט?

תגידו ההודעה הזו היא לא מוכרת לי מאיפשהו? אה, כן, מלפני שנה, ולפני שנה וחצי, וחצי שנה - עד שהדיסק לא על המדף - אין מה לשאול את השאלה הזו בכלל... אני מאד מקווה שהתאריך ה16/8 באמת ישאר שם, אבל בנוגע לשאר? מיק למקס 3, כלא 6 ומומי אמורים לצאת באזור החגים, לא שאני רוצה לבאס מישהו חלילה, והלוואי שאני אתבדה, אבל גם חנוכה זה חג, וגם פסח, ולצורך העניין, גם ראש השנה תשס"ד הוא חג... אז שוב, הלוואי שאני אתבדה ובאמת הדיסקים האלו (שעובדים עליהם המוווווון זמן, יותר מדי לטעמי, אבל מצד שני בריוקרטיות זה דבר מזוין), יצאו בקרוב, אבל אל תפתחו ציפיות. ד"א הדיסק של בויאקה אמור לצאת מתישהו, והשאלה שמטרידה את ראשי מאז יום חמישי היא אם הוא יהיה בהרכב משולש או כפול...

למעלה