סקר \ דיון קטן...

סקר \ דיון קטן...

דרך אגב, סליחה על החמישים אלף הודעות שאני פותחת..... ם זה מפריע אז תרשמו לי בתגובות... :) והסקר: אם הייתם דיג'יגורלים, איזה סמל מכל הסמלים היה הכי מתאים לכם?

מה יותר מתאים או מה אני רוצה?

אם מה יותר מתאים, אז או ידע, או חברות, או אמינות, אבל חברות ואמינות יותר מידע. אם מה הייתי רוצה, אז אין לי מושג.

star_female

New member
את לא צריכה להתנצל ^^

זה טוב שפותחים דיונים חדשים, זאת המטרה של פורום ^^ והדיונים שלך מעניינים... בקשר לשאלה.. אממ.. אני מניחה שידע או חברות, ידע בגלל שאמ, אני יודעת הרבה (חברות שלי תמיד שואלות אותי כשיש להן בעייה במחשב..) ^^; חברות בגלל שלמרות שאין לי *המון* חברות, אני קרובה לאלה שכן יש לי ומשתדלת להיות החברה הכי טובה שאני יכולה... האמת שאני לא מבינה ממש את ההבדל בין סמל האהבה לסמל החברות, לפחות לא לפי מה שקורה בסדרה... מה שגרם לסמל של סורה לפעול (ואני לא אתחיל על יולי, לפי דעתי הסמל הזה בכלל לא מתאים לה והיא קיבלה אותו רק בגלל ש*מישהו* היה צריך לקבל אותו.. רגע.. אמרתי שאני לא אתחיל ^^;; ) ומה שגרם לסמל (דיג'יביצה.. אותו דבר) של דייויס ולסמל של מאט לפעול לא היו דברים כל כך שונים... כולם הבינו שיש אנשים שהם אוהבים ושאוהבים אותם... לא?

Digi Lista

New member
בהחלט לא להתנצל../images/Emo13.gif

להיפך ככול שיש יותר דברים יותר מעניין,אומנם שאלו דברים דומים אבל זה כול הכיף(אנחנו משתנים,מצטרפים חברים חדשים וכו'...) טוב אז אני מניחה שסמל החברות(אני חברה מאוד טובה כשמתקרבים אליי, אם כי לרוב האנשים אני לא נותנת יותר מידיי צ'אנסים להתקרב,טיפוס מופנם ובכלל עדיף איכות של חברים מכמות רבה אבל ללא עומק),האמינות(זה יותר בקטע של נאמנות אני נאמנה לאללה ואפשר לסמוך עליי אבל מומלץ לא להפר את זה...),הכנות(אם כי אצלי זה עלול להתבטא בחוסר טאקט...בדיון הקודם מישהו לא זוכרת מי הסביר שביפנית סמל הכנות הוא משהו כמו טוהר,או שאולי אני התבלבלתי...),אני מאמינה שיש בי גם אומץ-לא אומץ מתלהב אלא אומץ להיות עצמי ולא להיגרר אחרי העדר-לא בטוחה שזה באמת אומץ לדעתי כן מה גם שיש עוד כמה דברים בהם אני אמיצה(בעיקר מצבי לחץ,אני מעולה בלהישאר רגועה ולהרגיע אחרים,למשל לאחי הקטן נכנס מתישהו בושם לעיניים זה שרף לו והוא צרח,רק הוא,אחי השני ואני היינו בבית אחי הדביל התחיל לצרוח אני לעומתו פשוט התחלתי לטפל במצב-נזכרתי שלחברה שלי הייתה בעיה בעין ושמו לה תה אז הכנתי תה,טבלתי בו נייר ספיגה והתחלתי לשפשף לו בעדינות את העין תוך כדי הרגעה...הצלתי גם כלב שראיתי שמתעללים בו- לא נראה לי העניין וזה היה בערך לפני ארבעה חודשים נדמה לי שסיפרתי כאן...אני גם מתה על רכבות הרים,בנג'י ועוד דברים שאנשים בעיקר המשפחה שלי מתרחקים ומכחישים קשר לקיומם-הייתי באיזה טיול מאורגן לפני ארבע השנים כולם כתבו לי שם שאני הכי אמיצה שהם ראו בחיים והלוואי עליהם אומץ כזה...לא יודעת זה לא ממש אומץ...)סביר להניח שיש בי גם אלמנטים מסמל טוב הלב בזמן האחרון(וזה לא מצחיק,בחודש האחרון אני רק שומעת כמה אני אדם טוב,ולא מאנשים שמתחנפים אלא מכול מיני אנשים שבדרך כלל לא מעניקים מחמאות בקלות)אני מרגישה כמו איזו אימא תרזה שדואגת לכול(למעשה אימא שלי תמיד אומרת לי:"את לא יכולה לעזור לכול העולם,כדי לשרוד צריך מרפקים")מי שבאיזור,זאת הרגשה טובה לעזור וכשזה בא מכול הלב זה אפילו יותר נחמד(בגלל זה בחרתי מרצוני להתנדב בשני מקומות,בשנה שעברה הכריחו אותנו להתנדב במסגרת הביה"ס וזה לא מצא חן בעיניי כי כשעושים משהו עושים אותו מרצון לא בגלל שאמורים לקבל על זה ציון!לכן כמובן הייתי "אנטי"- התנדבתי זה עוד בלי קשר אליהם אבל לא הסכמתי להחתים כול פעם טופס שאכן התנדבתי)... טלי,נורא מעניין אותי לשמוע מה דעתך על יולי והסמל- זה יכול להתפתח לדיון מעניין במיוחד ובכלל דיברתי יותר מידיי על עצמי ואני מרגישה לא בנוח(מה גם שזה באמת לא דברים מעניינים כול כך)להמשיך.

star_female

New member
הא?

דבר ראשון, מה שאת מספרת כן מעניין ^^ דבר שני, מה שאני חושבת על יולי וסמל האהבה.. טוב... היא אף פעם לא הראתה איזשהו מאפיין שבגללו היא קיבלה את הסמל הזה. היא קיבלה אותו כי הוא *היה* שם. לדעתי כנות הרבה יותר מתאים לה. וזה לא רק היא - גם קודי עם סמל הידע, למרות שאמרו שהוא סקרן אז זה מתאים לו אני לא חושבת שזה מאפיין חשוב שלו (כמו שסמלים אמורים להיות) וזה לא מתאים לו... כנות ואמינות כן מתאימים להם, הם עבדו בשביל לגרום לסמלים האלה לעבוד, זה לא היה מובן מאליו. בנוגע לדייויס, לדעתי דווקא כן מתאים לו סמל האומץ (והכנות ברור שכן), כי הוא הראה שהוא אמיץ - הוא הציל את קארי מפגיעה של התקפה של מונוכרומון (אם אני זוכרת נכון) בפעם הראשונה שהם היו בעולם הדיגיטלי (וגם אם זה היה מתוך הקראש שלו עליה, זה עדיין הראה אומץ כי הוא היה יכול להיפגע. בכלל האומץ אצלו קשור בחברוּת).

Goggle Girl

New member
הם...

חברות וכנות חברות כי אי פשוט מוכנה לעשות הכל בשביל החברים שלי כנות, כי אני לא אוהבת לשקר, וכשאני משקרת אני שקרנית גרועה, ואני פשוט לובשת את הרגשות על השרוול (או משהו כזה)

Digi Lista

New member
דימוי מעניין...אהבתי אותו לאללה../images/Emo13.gif

ללבוש רגשות על השרוול אדיר!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

גם אני התגעגעתי,מאוד מאוד,אני שמחה לאללה לראות שאת חיה ומתנחלת כאן(ומביאה אחלה מוטואים
)

אמ..זה דורש הרבה מחשבה..

אני מניחה ש..אמ..בעצם אני לא חושבת שיש ממש סמל שמתאים לי..אולי כנות,כי אני לא ממש אוהבת לשקר וכשאני משקרת אז די שמים לב לזה עליי וחוץ מזה תמיד אחרי שקר יש לי נקיפות מצפון ענקיות!ואני גם לא אוהבת להסתיר דברים מאנשים. ואמינות..אני חושבת שאפשר לסמוך עליי,כלומר רוב הזמן אפשר לסמוך עליי ^^ אומץ זה בטוח לא..אני פחדנית ענקית..אחד מהמשפטים שלי זה:"אבל אני פוחדת!!"בטיולים שנתיים כשצריך לטפס ויש הרים גבוהים וחלקלקים אני אומרת:"אני פוחדת!מה יקרה אם אני אפול!!אימא'לה!"וכו'.. ידע..אני לא חושבת שאני גאונה..ובעיקר לא במחשבים P: אהבה..לא יודעת..אני לא ממש חושבת שהסמל הזה מתאים לי.. אור..זה סמל קיטשי מדי בשבילי.."אני הטהורה והזכה שבאה להגן על כולם!"זה לא ממש בשבילי.. חברות..אממ..לא יודעת..אולי.. תקווה..די דומה לאור..לא חושבת שממש מתאים לי.. אז כן..אני חושבת שאמינות וכנות הכי מתאימים לי ^^

למעלה