בהחלט לא להתנצל../images/Emo13.gif
להיפך ככול שיש יותר דברים יותר מעניין,אומנם שאלו דברים דומים אבל זה כול הכיף(אנחנו משתנים,מצטרפים חברים חדשים וכו'...) טוב אז אני מניחה שסמל החברות(אני חברה מאוד טובה כשמתקרבים אליי, אם כי לרוב האנשים אני לא נותנת יותר מידיי צ'אנסים להתקרב,טיפוס מופנם ובכלל עדיף איכות של חברים מכמות רבה אבל ללא עומק),האמינות(זה יותר בקטע של נאמנות אני נאמנה לאללה ואפשר לסמוך עליי אבל מומלץ לא להפר את זה...),הכנות(אם כי אצלי זה עלול להתבטא בחוסר טאקט...בדיון הקודם מישהו לא זוכרת מי הסביר שביפנית סמל הכנות הוא משהו כמו טוהר,או שאולי אני התבלבלתי...),אני מאמינה שיש בי גם אומץ-לא אומץ מתלהב אלא אומץ להיות עצמי ולא להיגרר אחרי העדר-לא בטוחה שזה באמת אומץ לדעתי כן מה גם שיש עוד כמה דברים בהם אני אמיצה(בעיקר מצבי לחץ,אני מעולה בלהישאר רגועה ולהרגיע אחרים,למשל לאחי הקטן נכנס מתישהו בושם לעיניים זה שרף לו והוא צרח,רק הוא,אחי השני ואני היינו בבית אחי הדביל התחיל לצרוח אני לעומתו פשוט התחלתי לטפל במצב-נזכרתי שלחברה שלי הייתה בעיה בעין ושמו לה תה אז הכנתי תה,טבלתי בו נייר ספיגה והתחלתי לשפשף לו בעדינות את העין תוך כדי הרגעה...הצלתי גם כלב שראיתי שמתעללים בו- לא נראה לי העניין וזה היה בערך לפני ארבעה חודשים נדמה לי שסיפרתי כאן...אני גם מתה על רכבות הרים,בנג'י ועוד דברים שאנשים בעיקר המשפחה שלי מתרחקים ומכחישים קשר לקיומם-הייתי באיזה טיול מאורגן לפני ארבע השנים כולם כתבו לי שם שאני הכי אמיצה שהם ראו בחיים והלוואי עליהם אומץ כזה...לא יודעת זה לא ממש אומץ...)סביר להניח שיש בי גם אלמנטים מסמל טוב הלב בזמן האחרון(וזה לא מצחיק,בחודש האחרון אני רק שומעת כמה אני אדם טוב,ולא מאנשים שמתחנפים אלא מכול מיני אנשים שבדרך כלל לא מעניקים מחמאות בקלות)אני מרגישה כמו איזו אימא תרזה שדואגת לכול(למעשה אימא שלי תמיד אומרת לי:"את לא יכולה לעזור לכול העולם,כדי לשרוד צריך מרפקים")מי שבאיזור,זאת הרגשה טובה לעזור וכשזה בא מכול הלב זה אפילו יותר נחמד(בגלל זה בחרתי מרצוני להתנדב בשני מקומות,בשנה שעברה הכריחו אותנו להתנדב במסגרת הביה"ס וזה לא מצא חן בעיניי כי כשעושים משהו עושים אותו מרצון לא בגלל שאמורים לקבל על זה ציון!לכן כמובן הייתי "אנטי"- התנדבתי זה עוד בלי קשר אליהם אבל לא הסכמתי להחתים כול פעם טופס שאכן התנדבתי)... טלי,נורא מעניין אותי לשמוע מה דעתך על יולי והסמל- זה יכול להתפתח לדיון מעניין במיוחד ובכלל דיברתי יותר מידיי על עצמי ואני מרגישה לא בנוח(מה גם שזה באמת לא דברים מעניינים כול כך)להמשיך.