סקר גניחות לנשים!!

ברור! צריך לתקשר לא רק בשפת הגוף

וחוץ מזה זה מוסיף המון,אבל,גבר שגונח חזק זה די דוחה אותי אני אוהבת כאלה ששומרים על הפאסון.ז"א,לא חלילה שתקנים,אבל גם לא בהתלהבותיות יתר-זה התפקיד שלי....

GODDESS OF SEX

New member
זה תלוי בסיטואציה...../images/Emo4.gif

אם הבחור גר לבד....טוב נו...בואו נגיד שהשכנים שלו לא ישנו בלילה
אבל אם הבחור עדיין גר עם הוריו זה מבאס ת'תחת כי את צריכה לאכול אורגזמות בשקט וזה מוריד BIG TIME מההנאה שבשחרור הנכסף.

GODDESS OF SEX

New member
ועוד דבר...

גניחות של הגברים....אוייייי כמה שזה מחרמן בטירוףףףףףף

ברור...

אני גונחת צועקת משתוללת וזה רק בתנאי שבאמת נעים לי ופאק על השכונה ואם יש להם בעיה שילכו להזדיין גם

לפעמים כן ולפעמים לא

היה לי חבר שהייתי גונחת בטירוף ונראה שכל השכונה שלו הייתה שומעת... שההורים שלו היו נוסעים זה היה מסוכן. עכשיו אני בתקופה יותר רגועה בחיים שלי. אז הרעידות והעוויתות מספקות... למרות שאם אני אהיה לבד בבית, אני נורא אוהבת לגנוח בטירוף, זה פשוט משתחרר לי בלי שאני שולטת בזה.

בארוני מספר אפקטים קוליים

א. הנשימה המוגברת יותר נשיפה משאיפה.(זה ללא קשר עדיין למגע בכלל) ב. צעקה חנוקה המכונה-צעקונת: בהינשך פיטמה,בהילקק חלקי גוף שונים. ג. גניחה שטוחה: ברגע מציצת הדגדגן ובכלל בעת ביקור באזור הנ"ל ובסביבותיו. ד. קריאות ביניים: עוד ,עוד, אני רוצה אותך עמוק בתוכי, ועוד כהנה וכהנה. ה. אנחות עמוקות תוך כדי המילה טובבבבבבב לקראת השיא. ו. לעיתים צווחות חנוקות בעת השיא בדרך כלל עם יד שלי על הפה.

מה ההבדל בין לגנוח ולהאנח?

מממ...אני לא אגדיר את עצמי כ"שקטה" (כמובן כשיש פרטיות מלאה) אבל אני לא מה"צועקות".

אפשר בהחלט לעשות סדר בדברים../images/Emo41.gif

להיאנח אני נאנחת רק כשלא מבינים אותי וכשזה מאד מרגיז אותי. אני לא נאנחת במיטה
שם אני עושה קולות אחרים לגמרי.... ..... אז ככה:
קודם כל גונחת.... גם תוך כדי זיון, גם תוך כדי גירוי (חיצוני, פנימי, באוזן.... איפה שזה רק עושה לי את זה). כשאני שומעת את עצמי גונחת זה מגרה הרבה יותר. חוצמיזה שאני פשוט לא יכולה לשתוק. אין סיכוי. במינזר השתקנים בטוח לא היו מקשבלים אותי.....
אח"כ גונחת יותר בקול במיוחד כשזה מדגדג מבפנים...
את קולות הסיום אני משאירה לקהל הסובב
אם החלונות פתוחים ולא איכפת לנו אז גם לי לא איכפת.
עד הסוף
כשהגמירה ממש טובה... מה
עם מישהו שממש אוהבים אז שמים את מה שיש לגבר על כוווווווולם וגונחים בקולי קולות
לצעוק זה לא יפה
- לא מנומס. העיקר שישאר הד לאח"כ....

למעלה