סקר גנוב

ReuT C

New member
עונה

קצת בכללי.. שם: רעות פירסינג: אפילו לא באוזן- מפחדת קעקועים: אין גובה: 14 מידת נעליים: 26 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 13 משקפיים? יש לצערי גשר? לא עבר פלילי: ברוך השם לא שפות: עברית אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: התלבלבות של שרון קריץ מומלץ סרט מושכר שראית: 50 דייטים ראשונים סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: השקט שנשאר השיר שנתקע לך בראש: כל השירים של גוון סטאפני הדיסק שקנית: בריטני ספירס הדיסק ששמעת: אן סינק האיש שהתקשרת אליו: חברה קרן האיש שהתקשר אליך: אור תוכנית טלוויזיה שראית: אפקט הפחד איש שחשבת עליו: חסוי האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן באמריקה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן בטורקיה הולנד צרפת בלגיה לונדון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל בן אדם שישה מה טוב לו תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 4 התחרטת על דברים שעשית:המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: רעות ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: מלון צבע: תכלת יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: בזק תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: לא הבנתי מה זה אומר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: קרן הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: חברה שלח לך אימייל: דוד שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: עכשי, בפיסיקה קיבלתי 11 הורידו אותך כיתה? אף פעם הקפיצו אותך כיתה?אף פעם רצית להיות המין השני? עכשיו דברים אהובים: שיר אהוב: לשם מירי מסיקה אוכל אהוב:במבה תוכנית אהובה:כוכב נולד אפקט הפחד ספורט אהוב: לישון תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: סקעת עיתון אהוב:ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? שבע תפוח או בננה?תפוח ירוק כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לענות על עוד שאלונים איזה ארוחה אחרונה אכלת? על האש תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת?שיר ריח האחרון שהרחת?על האש

Swid666

New member
מעי

קצת בכללי.. שם: נענע פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.54 מידת נעליים: 38.5 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית: 11 =/ משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: אין
שפות: כל מיני הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ראי-נוע סרט מושכר שראית: המממ, לא זוכרת סרט בקולנוע: כנ"ל ^^ שיר ששמעת: love you like i do השיר שנתקע לך בראש: ending theme הדיסק שקנית: deep shadows של HIM מעי, mother earth של ווית'ין טמפטיישן והפסקול של פאנטום האופרה הדיסק ששמעת: deep shadows האיש שהתקשרת אליו: רולו האיש שהתקשר אליך: מיק תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: עמור האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין ולא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סיני נחשב? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: רק בצחוק עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, אני ביסקסואלית
תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חתול ממתק: שוקולד מריר
סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: - מסטיק: - צבע: שחור וכחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: ניטים
חורף\קיץ: חורף בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ^^ ראה אותך בוכה: אימא הלכת איתו לסרט: רניתה צעק עליך: אימא שלח לך אימייל: חוה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן ^^ בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אתמול נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מדי אוכל אהוב: אורז, ווג'י בורגר תוכנית אהובה: - ספורט אהוב: - תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: HIM ובליינד גארדיאן (בעיקר, יש עוד) עיתון אהוב: - וסתם: מה השעה עכשיו? 20:13 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין מושג איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז ואפונה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה נשמע יותר כיף אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? תפוח ^&^

ffiendd

New member
בנתיים../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

קצת בכללי.. שם: מאיה. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 160 או משהו. לא מדדתי ממש. מידת נעליים: 38. רגל פצפונת. צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: אחת, בת תשע. בת כמה את נראית: גדולה. משקפיים? יש, שני זוגות. אבל רק לרחוק. גשר? אין. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית, ספרדית - מבינה. הדברים האחרונים שעשית.. ספר שקראת: למאטיס יש את השמש בבטן, של יהודית קציר. סרט מושכר שראית: לא זוכרת. מחר אראה אחד. סרט בקולנוע: פגוש את הפוקרס. טפשי. שיר ששמעת: סימפוני אוף דיסטרקשן, כמוזיקת רקע, מקודם בחדר. השיר שנתקע לך בראש: לך איתה. במקור של נוער שוליים, הביצוע של גאידנס. הדיסק שקנית: Pantera - vulgar display of power הדיסק ששמעת: Megadeth - countdown to extinction. כמה קשוח. אוך, אני אוהבת הרבה יותר מזה. האיש שהתקשרת אליו: דקל. האיש שהתקשר אליך: רוני. ואז מעין. תוכנית טלוויזיה שראית: בעל בעל בית, מקודם בטלוויזיה. לא היה לי מה לעשות. איש שחשבת עליו: שוּשי. האם.. את/ה דלוקה על מישהו: לא.(שונאת את המילה הזו) את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק בקיץ. מבחינת מזג-אוויר. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: רק באוזניים. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. ספרד, ארגנטינה, טורקיה, מצריים, ועוד כמה מקומות שאני לא זוכרת. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד. להרוג אנשים: תלוי במצב, ברגע, באדם, בזמן ובסיטואציה. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. זה לא כיף למות בדרך הזו. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: אז למה לי פוליטיקה עכשיו? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כמובן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים.. היית מאוהבת: אני לא חושבת שאני יודעת מה המשמעות של המילה באמת. נשבר לך הלב: הרבה. שברת לבבות: הרבה, ככל הנראה. נישקת בנות: מספר. נישקת בנים: הרבה. שכבת עם בנות: אף פעם. שכבת עם בנים: אף פעם. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם, עד כמה שאני יודעת. התחרטת על דברים שעשית: לפעמים. דברים מועדפים.. מילה בת 4 אותיות: טיהי. ממתק: שוקולד, אורביט מנטה, סוכריות קפה. סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: כריות נוגט. מסטיק: אורביט מנטה. צבע: ירוק וכתומ. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון, נראה לי. למרות שגם הוא די נחמד. ג'לי: איכס. תכשיט: עגילים, שרשראות צבעוניות. חורף\קיץ: חורף. בחדר: כלום. אני לא סובלת את החדר שלי. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ודקל, חצי שינה
ראה אותך בוכה: דקל. הלכת איתו לסרט: לירן. צעק עליך: אחותי. שלח לך אימייל: לא זוכרת כבר. האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. הופעת בציבור בפיג'מה? מיליון. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יותרמדי. אוכל אהוב: בשר ושוקולד. תוכנית אהובה: אין. ספורט אהוב: אין. תחביב: לצייר, לצלם, לנגן, לרקוד, לחבק. זמר/זמרת/להקה אהובים: יותרמדי. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות, כמדומני. וסתם: מה השעה עכשיו? תשע וחצי. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? שניהם. סתיו או אביב? סתיו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לצאת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה, כי הכריחו אותי. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? ממש לא. רעש אחרון ששמעת? ה"ביי" של לירן. ריח האחרון שהרחת? פיצה.

מממ...

שם:Nobody is Listening פירסינג: אין (אולי בעתיד....) קעקועים: אין. (כנ"ל) גובה: לא נמדדתי מכיתה ז' בערך (גם ככה לא הרבה השתנה) אז אני יהמר..1.50? מידת נעליים: הייתי 6 הייתי 7 הייתי 8. אפילו 9 בזוג מגפיים שלי. תבחרו. צבע שיער: ג'ינג'ית טבעית. אחים/אחיות: אנחנו 6 בנות ובן. בת כמה את נראית: לפני שנתיים בערך אמרו לי שאני נראית כמו אחרי צבא ואתמול אמרו לי שאני נראית בכיתה י'. (אני בכיתה י"א) משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אממ ריססתי פעם ברחובות רמלה, זה נחשב? אה כן! וגם אני וחברה שרפנו חולצות ביצפר ישנות וכמעט גרמנו לשריפה, זה נחשב? שפות: אנגלית ועבריתה דברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אממ לפני כמה חודשים..PRIDE & PREJEDICE/ by jane austin סרט מושכר שראית: סטארסקי והאץ' סרט בקולנוע: אוו...לפני הרבה זמן..אממ "החיוך של מונה ליזה" אני חושבת שיר ששמעת: Wilco - Thirteen השיר שנתקע לך בראש: Sonata Arctica - Shy הדיסק שקנית: לא שזה תירוץ, אבל...דיסקים עולים יותר מידי בימינו. הדיסק ששמעת: נראה לי...Five Iron Frenzy - A Flowery Song האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: חברה (אלה) תוכנית טלוויזיה שראית: The O.C - אני לא בן אדם של התוכניות האלה אבל אני מתחברת לדמות של סת, כהן בטיורף. אני פשוט אוהבת אותו. איש שחשבת עליו: סת' כהן? חח האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. כל מקום יעשה את העבודה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש, לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: בלופ את/ה אוהבת רכבות הרים: כן....אני אוהבת מתקנים כייפים... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא. עוד לא יצאתי מגבולות מדינתנו הקטנה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אם זה זמני רק. נגד אם זה קבוע. להרוג אנשים: זו בכלל שאלה? אם יש מישהו שכן, אז מצבנו גרוע. עישון אצל בני עשרה: לא. בהחלט לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, אני לא בעד מוות משום סוג שהוא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח. למה לא? הם סה"כ אנשים כמונו. תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מבינה (מתוך רצון לא להבין) בפוליטיקה וחיות אחרות. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אממ חברה טובה אולי, אבל לא שווה את זה. אי פעם בכית על בן: לא. לא שווה את זה. אי פעם שיקרת: כולנו משקרים. אני מנסה כמה שפחות. אבל שקר לבן היה בטח איפשהו. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אפעם. נשבר לך הלב: חשבתי שכן..אבל...נהההה... שברת לבבות: שניים שאני יודעת עליהם, אבל אין לי מושג. נישקת בנות: לא... אולי בעתיד. נישקת בנים: אחד.הרבה נשיקות חח. אבל אחד. שכבת עם בנות: לא.. שכבת עם בנים: לא.. השם שלך הופיע בעיתון: לא אכפץ לי ממש, אולי כן אולי לא. התחרטת על דברים שעשית: לא נראה לי. אני מנסה לעשות דברים מתוך מחשבה. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שירה ממתק: פופקורן מתוק /שוקולד פרה ביסקוויט/שוקולד לבן /מגנום לבן לבן/גלידת מקדונלדס. סרט מצויר: בוב ספונג'! ודריה! קורנפלקס: שוגי (הגירסה הישנה שהטיפשים הכחידו) מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שישי אולי..שני גם. היום הכי לא מועדף: ראשון. בראשון דברים לא מסתדרים כמעט ותמיד. וחוץ מזה, יש תנ"ך בראשון. ג'לי: יאק. תכשיט: לא אוהבת תכשיטים חוץ מאולי...שרשראות כסף. חורף\קיץ: חורף בהחלט. שמש זה לא בשבילי. בחדר: בן...הדובי המדהים שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בן.. ראה אותך בוכה: "המפקדת" שלי בגדנ"ע. הלכת איתו לסרט: חברה (אלה). צעק עליך: למה לצעוק? כדאי מאוד שלא יצעקו. שלח לך אימייל: עידו חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא נראה לי...זו אחת הבעיות שלי, למצוא אנשים שאני אוכל להחזיר להם אהבה. הופעת בציבור בפיג'מה? כמעט כל שבוע, זה נורמה אצלי בכית בסרט? "קוראים לי סם". משו כמו סדרת הבת של ל"פורסט גאמפ" ולא פחות טובה, שון פן בביצוע מדהים.... היית על במה? הייתי בסרט שהציגו על הבמה בטקס העשור לביצפר שלי, זה נחשב? חשבת שאת\ה הולך למות? הרבה פעמים.פיזית, נפשית, יו ניים איט. נכשלת במקצוע? מתמטיקה. הורידו אותך כיתה? עוד לא הקפיצו אותך כיתה? עוד לא רצית להיות המין השני? בהחלט. להיות אישה זה רע לפעמים. דברים אהובים.. שיר אהוב: אוי... אני לא טובה בבחירה מתוך אלפים.. אוכל אהוב: כנראה פסטה..או מנגו. איי לייק מנגו. תוכנית אהובה: כרגע אין. אולי..."קונאן אובריין". אה...ברור... חברים! ספורט אהוב: מחניים? חח אני מניחה ש...כדורגל.. תחביב: בלופ זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים. אביב גפן והרשימה שוב נוטה לכיוון האלפים... עיתון אהוב: איו סתם... מה השעה עכשיו? 21:59 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? בתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז עם ירקות ורוטב חריף, וסלט. תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברסיטה אז אני אלך על תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש, סתם..מעורערת נפשית רעש אחרון ששמעת? אחיינים מתרוצצים בקומה למטה ריח האחרון שהרחת? הספיצטיק שלי

הופ ../images/Emo85.gif

קצת בכללי.. שם: נומע פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: כמט מטר שבעים מידת נעליים: 39 צבע שיער: כהה
אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית:16 חח משקפיים? יש לפעמים גשר? היה עבר פלילי: חח בגיל 10 נגמר
שפות: אנגלית ספרדית רומנית עברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:קיפודים.. ספר יפה מאוד.. אבל עם סוף קצת קטוע.. של דלית אורבך סרט מושכר שראית: לא זוכרת.. יש לי מושאל מחברה אבל "פוקספייר" סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: ממ או לוסי סילבאס.. או שירי מימון. או החדש של הבאקסטריט.. אני יודעת שזה נשמע קצת רדוד ככה חח אבל זה לא הטעם הרגיל שלי.. אני חושבת האמת זה היה של ארקדי דוכין השיר שנתקע לך בראש:לוסי סילבס- וואט יור מייד אוף הדיסק שקנית: ממממממ של עברי לידר? אה לא.. בתי הדיסק ששמעת: המממממממממ אלאניס.. מירי מסיקה.. האיש שהתקשרת אליו: אה... סבתא:) האיש שהתקשר אליך: אהההה לא ידעת אבל ידיד שלח לי הודעה תוכנית טלוויזיה שראית:הסופראנוס רץ פה קודם ברקע איש שחשבת עליו: הידיד האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לגמרי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה .. די
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ספרד איטליה אנגליה צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא לגמרי.. זה תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:לרוב נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מביעה דעה כרגע.. פשוט שכל אחד יצליח לחיות את החיים שלי עם עצמו בלי להתערב ולפגוע בזה של השני איי גס האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: קצת אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2? חח זה העיקריות בעצם 3.. בגלל מישהי..(חברה טובה) שברת לבבות: לא ידעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: ממ 2 בנים שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:אולי פעם התחרטת על דברים שעשית:קרה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חיבוק? כנות? ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה ,אליס בארץ הפלאות טוב זה הספיק חח

NoFaRi1

New member
../images/Emo170.gif

קצת בכללי.. שם: נופר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.61.. בערך מידת נעליים:39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים קטנים בת כמה את נראית:אומרים 17 16 ככה משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: כנ"ל שפות: עברית ספרדית ומבינה אנגלית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: רגעי האור- מהבצפר סרט מושכר שראית: סיפור של סינדרלה-סרט חמוד:) סרט בקולנוע: היצ' שיר ששמעת: Lonely השיר שנתקע לך בראש: אותו שיר הדיסק שקנית: וואו זה היה מזמן.. לא זוכרת הדיסק ששמעת: אין לי כוח להדגיש יותר.. ו.. גם לא זוכרת P: האיש שהתקשרת אליו: מור האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: ממ לא ראיתי טלוויזיה היום איש שחשבת עליו: שחר :/ האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: גרמניה, בלגיה, צרפת והולנד. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם יש אהבה זה אפשרי, אבל מניסיון-עדיף לא להיכנס לזה. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם.. אישית נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. בכייף שלהם. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אין לי שמץ נישקת בנות: פעם אחת.. עברה לי השעה נישקת בנים: לא ספרתי P: שכבת עם בנות: לא עונה לשאלות כאלה שכבת עם בנים: כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון של הבצפר כמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מקופלת סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: לא יודעת צבע: כולם יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אע? תכשיט: עגילים חורף\קיץ:בחורף קיץ בקיץ חורף בחדר: פוף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שחר ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: שחר צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: מעיין האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בערך בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? מידי פעם דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי אוכל אהוב: אבטייח תוכנית אהובה: ארץ נהדרת ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לישון
זמר/זמרת/להקה אהובים:כל מיני עיתון אהוב: נממ.. ראש1 אולי וסתם: מה השעה עכשיו? 02:35 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מי יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? מוזיקה מבחוץ ריח האחרון שהרחת? משהו טעים שאמא הכינה

בוהוטיהיז

קצת בכללי.. שם: ואן פירסינג: קיימים כרגע: לשון, טבור, סמיילי, פרינסס. היו בעבר: פטמה, שפה, עוד אחד בלשון, אנדרגראונד קעקועים: אחד. טרייבל על עצם האגן גובה: 170 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום-אדום אחים/אחיות: אחות בת 29 בת כמה את נראית: אני או האחות? סתם נו.. הממ.. 20 בערך משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: כמעט שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: באדולינה סרט מושכר שראית: (*נזכרת שאני באיחור של שבועיים איתו*) ללכת על הכל 2 סרט בקולנוע: שודדי הקאריביים שיר ששמעת: איזה מו של אינקובוס השיר שנתקע לך בראש: אותו אחד הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: ניצן האיש שהתקשר אליך: שרון תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: המממ... הרבה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש את/ה אוהבת רכבות הרים: בהחלט את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: קניה, מצרים, ירדן, צרפת, קפריסין, יוון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: לא מעניין אוצי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: על הזין שלי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 68970983495687609869845850 שברת לבבות: 2 שאני יודעת נישקת בנות: 87698743 נישקת בנים: 999999999999999999999999999999999 שכבת עם בנות: 4-5 שכבת עם בנים: 247425897495? השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת.. התחרטת על דברים שעשית: 476578875 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זובי ממתק: גומי סרט מצויר: לאדע קורנפלקס: אול בראן מסטיק: בזוקה צבע: כתום יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: מה ג'לי? תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה בחדר?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אריק ראה אותך בוכה: אסף וניצן הלכת איתו לסרט: אלון צעק עליך: לא יודעת שלח לך אימייל: לאדע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? בבמבי היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: הרבה. שאלה קשה אוכל אהוב: קוסקוס של סבתא תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: חחח תחביב: צלילה זמר/זמרת/להקה אהובים: אורפנד לנד עיתון אהוב: ערב ערב וסתם: מה השעה עכשיו? 04:39 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? נורא. והשאלון הזה אפילו עושה את זה יותר גרוע רעש אחרון ששמעת? תקתוק של מקלדת..? ריח האחרון שהרחת? הגרעפס של אסף הבהמה

adi121

New member
עונה../images/Emo187.gif

נראה לי שעניתי על זה כבר קצת בכללי.. שם: עדי פירסינג: היה למעלה באוזן אבל נאלצתי להוריד לפני שבוע
קעקועים: אין גובה: בסביבות 1.60 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: 15 (אני בת 17) משקפיים? יש (עשיתי עדשות לפני יומיים) גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית ואם ממש צריך אז אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא זוכרת.. זה היה אולי בכיתה ח' בשביל עבודה סרט מושכר שראית: הרבה זמן לא השכרתי סרט סרט בקולנוע: עוד יותר זמן לא ראיתי בקולנוע שיר ששמעת: papa roach - last resort השיר שנתקע לך בראש: Bowling For Soup - Almost הדיסק שקנית: The Silent Force - Within Temptation הדיסק ששמעת: Still Not Getting Any - Simple Plan האיש שהתקשרת אליו: תאאאמי (ידיד טוב שלי תמיר) האיש שהתקשר אליך: תאאאמי תוכנית טלוויזיה שראית: "פיצוץ של שיפוץ" בyes weekend אחלה תוכנית איש שחשבת עליו: עומר האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת חזק אפשר להגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: פעם זה היה לא.. היום אני כבר לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן אבל בלי יותר מדי פעלולים את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן.. כמעט בכל העולם בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד.. זה לא עובד ויש לי כמה הוכחות להרוג אנשים: בעד אם הסיבה מוצדקת עישון אצל בני עשרה: בעד.. אם זה טוב להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! נגד! נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד.. למה לא תוכנית ההתנתקות של שרון: נ-ג-ד יהודי לא מגרש יהודי!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן(!) אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 בטוח לגבי השלישי אני לא בטוחה נישקת בנות: 0 נישקת בנים: לא ספרתי שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:1000000000000 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: סוכריה על מקל, עוגיות אוראו סרט מצויר: צעצוע של סיפור 1&2 קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: אורביט כתום זוהר צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא אוהבת כל כך תכשיט: צמידים מחוטים חורף\קיץ: חורף בחדר: הקיר המהמם שלי שעבר שידרוג לפני שבוע האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי עמית ראה אותך בוכה: חברה שלי ענבר הלכת איתו לסרט: חברים מביצפר אחר צעק עליך: אמאבא שלח לך אימייל: לא משתמש באימייל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: last resort - papa roach אוכל אהוב: אוכל סיני - עוף בלימון ואורז מטוגן תוכנית אהובה: הישרדות, פשע מן העבר, חברים, השיר שלנו.. יש כל כך הרבה ספורט אהוב: אממ.. ריצה סביב השכונה פעם בשבוע נחשב? תחביב: לראות טלוויזיה 24 שעות ביממה זמר/זמרת/להקה אהובים:מוניקה סקס nightwish יש מלא עיתון אהוב: ראש1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 13:56 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ארוחת צהריים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב.. אתמול תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא צריכה ללמוד פיזיקה :/ רעש אחרון ששמעת? שקוראים לי אלכול ריח האחרון שהרחת? את ארוחת הצהריים אני מאוד רעבה.. צ'או

GirlFromHell

New member
הופ הופ

קצת בכללי.. שם: אורה פירסינג: בטבור קעקועים: לצערי אין גובה: חחח לא אומרת אתם תצחקו מידת נעליים: 37 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: 3 יותר מדי בת כמה את נראית: תלוי את מי שואלים לרוב זה נע בין 14 ל16 (חבל שאני עוד מעט בת 18) משקפיים? לא למזלי =) גשר? נהה הסיוט הזה נגמר מזמן =) עבר פלילי: לא שזכור לי ;) שפות: אנגלית ועברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: שיחות עם אלוהים בפעם השנייה סרט מושכר שראית: וואי לא זוכרת זה היה מזמןןן סרט בקולנוע: הצלצול 2 ויצאתי באמצע שיר ששמעת: Bob Marley- don't worry be happy השיר שנתקע לך בראש: המכשפות - זן נדיר הדיסק שקנית: סינרגיה - צועקים על אהבה הדיסק ששמעת: סינרגיה - צועקים על אהבה האיש שהתקשרת אליו: ליאת האיש שהתקשר אליך: רז תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות איש שחשבת עליו: גל האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר את/ה רוצה לגור במקום אחר: תמיד=) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יותר מדי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא יותר מדי את/ה אוהבת רכבות הרים: כה =) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: חרשתי על ארה"ב גרתי שמה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי במרחק בינתיים זה מסתדר בשבילי להרוג אנשים: נגד לגמרי עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד לגמרי ותאמת גם נגד לשתות מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בהתחשב בדו מיניות שלי אז אני די בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אנערף עזבו אותכם פוליטיקה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: אני בן אדם... אי פעם נעצרת: חחחח כה על נסיעה באוטו בלי אורות... בדיוק בדקה הראשונה שנסעתי לבד בלי מלווה כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: שומרת על זכות השתיקה... נישקת בנות: חחחחחח לא ספרתי נישקת בנים: בכלל לא ספרתי ואפילו ניסיתי פעם... לא הצלחתי יותר מדי בקיצור שכבת עם בנות: לא יצא שכבת עם בנים: לא ספרתי השם שלך הופיע בעיתון: לא יותר מדי... פעמיים שלוש ככה התחרטת על דברים שעשית: לא מאמינה בחרטה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סטלההההה =) ממתק: שוקולדדדד =) סרט מצויר: שרק קורנפלקס: החדשים האלה של פינוקי בריאות מסטיק: בננה צבע: כתום =) יום בשבוע: שישי בערב כי יוצאים לבלות היום הכי לא מועדף: שישי בצהריים כי אז צריך לנקות ג'לי: לא מתה על אוכל רוטט תכשיט: אממ אין לי ממש חורף\קיץ: קיץ בחדר: המחשב או המיטה קשה להחליט האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: גל =) ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: גל =) צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: המורה לפסיכולוגיה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? מכאב כן נכשלת במקצוע?: חחח בספורט על הברזות יתר הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו ואז עברנו לארה"ב רצית להיות המין השני? כן נראה לי מעניין איך זה דברים אהובים: שיר אהוב: Elephant man - get on up אוכל אהוב: שוקולד =) תוכנית אהובה: חברים =) ספורט אהוב: קיקבוקסינג תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה =) עיתון אהוב: קוסמופוליטן |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 23:48 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שליפים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים מאוחרת תיכון או אוניברסיטה? תיכון נראה לי אתה משועמם/ת? לא סתם מנסה להתחמק מללמוד רעש אחרון ששמעת? השכנים ריח האחרון שהרחת? עשן סיגריות מהשיער שלי בעעע זה לא יורד!

רונקי

New member
../images/Emo41.gifהולה אמפנדס ../images/Emo70.gif

קצת בכללי.. שם: טלי פירסינג: - קעקועים: - גובה: לא יודעת כמה. גבוהה אבל מידת נעליים: 41+ צבע שיער: ג'ינג'ית
אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: לא יודעת משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית,אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: בנות בראון \עירית לינור סרט מושכר שראית: אמילי סרט בקולנוע: בריגיט ג'ונס החדש שיר ששמעת: עכשו,משהו ברזילאי מקסים השיר שנתקע לך בראש: יש לי סיכוי להנצל\אביתר בנאי הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: יהודית רביץ האיש שהתקשרת אליו: יאיר האיש שהתקשר אליך: יובל תוכנית טלוויזיה שראית: הארוויזיון אתמול..נחשב? איש שחשבת עליו: היו כמה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ברצלונה ואנדורה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי באנשים ובגישה ובכמה מוכנים להשקיע.וכמובן אם יש כימיה להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת כבר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אולי,לא זוכרת אי פעם שיקרת: בטח אי פעם נעצרת: כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: כמעט ולא קרה. גם אם כן אז מזמן שברת לבבות: 3-4 בערך נישקת בנות:כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: כן שכבת עם בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אהבה [זה הדבר הראשון שעלה] ממתק: טוויקס סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה,הובה בובה צבע: ירוק,כתום יום בשבוע שלישי וחמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: כן? תכשיט: לא אכפת לי חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: יובל,ידיד שלי ראה אותך בוכה: אבא ואחותי לפני שנתיים הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך:אבא שלח לך אימייל: חברה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ואמרתי,ולא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כמעט היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? בטח דברים אהובים: שיר אהוב:וידוי אוכל אהוב:בלינצ'ס תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: טניס תחביב: לצייר,לפסל,לרקוד,לשיר,הרבה יש זמר/זמרת/להקה אהובים: דורבנים,ביטלס עיתון אהוב:לאשה |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? אחד ועשרה תפוח או בננה? שניהם
כחול או אדום?לא אכפת לי סתיו או אביב? אותו דבר מסנג'ר או אייסיקיו? לא אכפת לי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחזור למתצמטיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? עם חמין משהו,אתמול תיכון או אוניברסיטה? - אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? תופים ריח האחרון שהרחת? איטריות

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo27.gif

רק חבל שאני לא זוכרת מאיפה קצת בכללי.. שם: אלינה
פירסינג: לא
אבל יש לי את הנזם שלי
קעקועים: לא..בגיל 16
גובה: לא'ידעת..משו כמו 1.65
מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונדיני שטני..ובקרוב יהיה בו גם סגול
אחים/אחיות: כן. בת כמה את נראית:15 משקפיים? לא... גשר?
עבר פלילי: Maybe
שפות: עברית
,רוסית
ואנגלית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:ספר אלגברה
סרט מושכר שראית: לא זוכרת
סרט בקולנוע: "הצלצול2"
שיר ששמעת: משהו של-Cradle Of Filth השיר שנתקע לך בראש: של מדונה
הדיסק שקנית: סליפנוט
הדיסק ששמעת: Cradle Of Filth-מידיאן האיש שהתקשרת אליו: רימונה
האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית:"ויוה לה באם"
איש שחשבת עליו:רימונה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן..
את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן...
את/ה רוצה עוד פירסינג: מאוד
את/ה אוהבת רכבות הרים:נימ. אולי
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:רוסיה.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: פעמיים. נישקת בנות: על הלחי
נישקת בנים: הרבה... שכבת עם בנות: על אותה מיטה
לא במובן ה-SEX שכבת עם בנים:לא זוכרת..
השם שלך הופיע בעיתון: אני יודעת
התחרטת על דברים שעשית:מלא
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: FUCK ממתק: אוריאוס..למרות שזה לא ממתק. סרט מצויר: "ספונג' בוב" קורנפלקס: קראנץ'
מסטיק: דובדבן/תפוח
צבע: שחור/סגול/אדום-דם/כחול/ורוד יום בשבוע: שבת/שישי בערב
היום הכי לא מועדף: שני ושלישי ג'לי: אה
תכשיט: שרשראות
חורף\קיץ: חורף
בחדר: מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אני, עצמי ואנוכי
הלכת איתו לסרט: רונה. צעק עליך: אבא שלי. שלח לך אימייל: מיינלינג ליסט של להקה שאני אוהבת^^ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?לא
בכית בסרט? כן
היית על במה? כן
*
* חשבת שאת\ה הולך למות?לא.. נכשלת במקצוע?:כן
הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה?לא
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים: שיר אהוב:-אין תשובה- אוכל אהוב:-אין- תוכנית אהובה:"ג'קאסס
ספורט אהוב:היש כזה
תחביב:הרבה
זמר/זמרת/להקה אהובים: The Used Cradle of filth Slipknot Mest Rhapsody Nightwish Lacuna Coil Green Day עיתון אהוב:אין לי...
|הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 10:13 תפוח או בננה?
כחול או אדום?אדום
סתיו או אביב?אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך את גלישתי המהנה ב-VF איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט
תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת?אולי רעש אחרון ששמעת? מוזיקה
ריח האחרון שהרחת?אקונומיקה

Big Joni1

New member
תשובותי../images/Emo9.gif

שם: ג'וני פירסינג: אין קעקועים: עוד לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 42 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 4 בן כמה אני נראה: 12 וחצי נראה לי... שזה כמה שאני משקפיים? רק משקפי שמש... גשר? אין1 עבר פלילי: גניבת מסטיקים נחשב? שפות: עברית, קצת אנגלית, קצת ערבית, קצת ספרדית והרבה ג'יבריש הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מעשה בחמישה בלונים סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: XXX2 שיר ששמעת: אני רץ - דודו טסה השיר שנתקע לך בראש: I walk a lonley road - boulevard of broken dreams - green day הדיסק שקנית: סורי... לא קונה דיסקים... הדיסק ששמעת: שייגעצ - ניויורק רפיח האיש שהתקשרת אליו: איתמר חבר שלי האיש שהתקשר אליך: טל חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: כוכב נולד 2 בHOT VOD איש שחשבת עליו: טל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פריז, סיני, ותורכיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מפריע לי. בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מבין בזה... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: במשטרה? לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לצערי יותר מדי.... נישקת בנות: יותר מדי נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: עוד לא שכבת עם בנים:לא לא לא לא לאלאאלאלאלאלאללאלא לאלאלא אל אל א לאל א לא לא לא לא השם שלך הופיע בעיתון: כן! פעמיים... התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ג'וני ממתק: מארס. סרט מצויר: טאז. קורנפלקס: סיני מיניז... מסטיק: בזוקה. הובה בובה... צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: מה? תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב, טלוויזיה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אבשה, חבר שלי! ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: איתמר. XXX2 צעק עליך: ז'קלין המורה הזונה לערבית. אתמול. שלח לך אימייל: רק שטויות... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? רק בחיים יפים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: יותר מדי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: בואו נצעד לחלום - אביב גפן אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורגל תחביב: כדורגל זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן, גלעד שגב עיתון אהוב: ראש אחד, ידיעות ספורט... וסתם: מה השעה עכשיו? 15:22 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמשיך לגלוש ולענות על דברים אחרים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מנה חמה... תיכון או אוניברסיטה? כלום אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? רעש? איזה איש שר... ריח האחרון שהרחת? מנה חמה... ג'וני

emperor28

New member
אניח

קצת בכללי.. שם: אבישי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.75 מידת נעליים: לא זוכר צבע שיער: ג'ינגי אחים/אחיות: 2 חורגות בת כמה את נראית: לא יודע משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית עברית צרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קורא סרט מושכר שראית: קיל ביל 1 עם מאיה :( אני מתגעגע ואוהב אותך סרט בקולנוע: וואו שנים לא ראיתי כבר שיר ששמעת: לא שומע מוזיקה השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע הדיסק שקנית: משינה - רומנטיקה עתידנית הדיסק ששמעת: משינה - רומנטיקה עתידנית ביום שישי עם מאיה :( האיש שהתקשרת אליו: מאיה :( האיש שהתקשר אליך: רועי בטח תוכנית טלוויזיה שראית: בטח אחת מהסדרות איש שחשבת עליו: מאיה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא דלוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כל מיני אין כוח לפרט בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל כרגע לא מתאים לי להרוג אנשים: רק אותי עישון אצל בני עשרה: לא אכפת נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מביע דעה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודע אם אני מבין תמשמעות אבל נראה לי שכרגע אני מאוהב נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: לא יודע נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלמי ממתק: טעמי סרט מצויר: לא יודע קורנפלקס: כריות מסטיק: הירוק צבע: ירוק יום בשבוע: אין כזה כרגע היום הכי לא מועדף: לא יודע ג'לי: לא תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני.. ראה אותך בוכה: כל העולם בערך הלכת איתו לסרט: לא יודע צעק עליך: אף אחד שלח לך אימייל: לא יודע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: לא יודע תוכנית אהובה: לא יודע ספורט אהוב: כדורגל תחביב: הופעות? זמר/זמרת/להקה אהובים: אוי כל כך הרבה עיתון אהוב: לא יודע |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 6:25 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? לא זה ולא זה סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבכות? איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי עוד היום תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? הריח של הכדור הרגעה

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

קצת בכללי.. שם: אינה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.63 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: לא בת כמה את נראית: 15 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: 4 הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כל היצורים קטנים כגדולים/ ג'יימס הריוט סרט מושכר שראית: יומני הנסיכה 2 (בעע) סרט בקולנוע: לא זוכרת :\ שיר ששמעת: 3 DOORS DOWN - AWAY FROM THE SUN האלבום כולו השיר שנתקע לך בראש: אחד מהשירים באלבום I'M GOING DOWN IN FLAMES הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: ראה ערך "שיר ששמעת". האיש שהתקשרת אליו: דין האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: משהו על אריות בספארי איש שחשבת עליו: רון האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא (אין לי) את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן רוב מערב ומזרח אירופה עם התמקדות בגרמניה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה תוכנית ההתנתקות של שרון: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: פיזית על בת? האם הזלתי על כתפה דמעות אז - כן אי פעם בכית על בן: כנ"ל אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן, היה תמרור עצור. כמה פעמים... היית מאוהבת: אחת נשבר לך הלב: אחת שברת לבבות: אחת נישקת בנות: אחת נישקת בנים: - שכבת עם בנות: - שכבת עם בנים: אחת השם שלך הופיע בעיתון: אחת התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיאו ממתק: -- סרט מצויר: מיקי מאוס ושות' קורנפלקס: גרנולה מסטיק: --- צבע: אדום-דם יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: --- ג'לי: כן, תודה. תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: איזה נשיא מדינה קטנה ולא קיימת באפריקה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן וסתם: מה השעה עכשיו? 15:22 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים, אכלתי גולש. תיכון או אוניברסיטה? אוני' אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מזגן ריח האחרון שהרחת? מזגן

S

sunshineBK

Guest
עוד סקרים... ../images/Emo13.gif

קצת בכללי.. שם: אור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 160 ומשו.. 3 כזה או משו מידת נעליים: 39 ושליש (ככה היו הנעליים האחרונות שקניתי!) צבע שיער: שטני שכזה אחים/אחיות: שני אחים ואחות בת כמה את נראית: 17 אולי משקפיים? אין גשר? היה, כבר אין
עבר פלילי: לא שפות: אני אוהבת שפות. עברית, אנגלית, ערבית (לא שאני יודעת. אבל במגמה). שפות זה מגניב ויום אחד אני אגע את כל השפות בעולם! הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אלים אמריקאים של ניל גיימן. האמת שקראתי מאז עוד איזה ארבעה ספרים אבל רציתי לכתוב אותו:] סרט מושכר שראית: לא היה כזה בשנים האחרונות. סרט בקולנוע: מת לצעוק 2. משעמם! שיר ששמעת: who loves the sun של ולט אנדרגראונד השיר שנתקע לך בראש: משו של לד זפלין. זה מתחלף. הדיסק שקנית: לד זפלין- physical graffiti הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חבר תוכנית טלוויזיה שראית: טלנובלה בע"מ (זה לא כמו שזה נשמע! זה טוב ושנון ומצחיק! באמת!) איש שחשבת עליו: כל מיני האם... את/ה דלוקה על מישהו: מה זה דלוק? זה אומר שאני צריכה להיות לא איתו? לא נראה לי שאני דלוקה על מישו. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני אשמח להיות בת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך, ידידות וירטואלית זה יותר הגיוני את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: היתי בהרבה מקומות.. ברחבי אירופה ופעם אחת בארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה לא נשמע כיף להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי מושג, אבל נראה לי שבעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן (במובן אפלטוני כמובן) אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לצערי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת. אחת נראה לי נשבר לך הלב: אחת שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: אחת נישקת בנים: כמה פעמים? או כמה בנים? שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: הממ השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי שהופיע. לא יועת התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: לנגן ממתק: אין מועדף. פעם היה מקופלת סרט מצויר: אני אוהבת את באגס באני קורנפלקס: כריות נראה לי. גם דברים כמו מיקספלקס זה טוב מסטיק: לא לועסת כבר כמה שנים צבע: כחול נראה לי. שחור זה גם ממש טוב יום בשבוע: רביעי (wednesday!) היום הכי לא מועדף: למה להיות שליליים... אולי רביעי. :] ג'לי: הא!? תכשיט: שרשראות ה הכי נחמד, לא שיש לי לרוב חורף\קיץ: חורף! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: הממ... בטח אמא שלי שלח לך אימייל: מישו. חחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא, לצערי. נשמע משעשע בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נראה לי נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? קצת, כשצריך להשתין וכאלה דברים אהובים: שיר אהוב: אין שיר אהוב, יש המונים אוכל אהוב: מרק כרגע תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: לרוץ תחביב: ספרים זמר/זמרת/להקה אהובים: לד זפלין עיתון אהוב: אלנהאר. חחח סתם. ידיעות - שבץ תרתי משמע טוב:] |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 2:46 תפוח או בננה? תלוי מתי ולמה. נראה לי שתפוח לרוב כחול או אדום? כחול. אני שונאאת אדום! סתיו או אביב? לא ברור. סתיו כי זה לקראת החורף מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו, אבל רק כי שם החברים שלי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת. צריך לישון מתישהו איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב, בערך תיכון או אוניברסיטה? תיכון, בסוף אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? נורא מזמן לצערי ריח האחרון שהרחת? אממ... לא יודעת.

«Pink Girl»

New member
עונה..

קצת בכללי.. שם: שירי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא זוכרת..חח מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: דבש-שטני-חום..חחח אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: יותר קטנה מהגיל שלי..חחח משקפיים? אין גשר? יש
עבר פלילי: טחחח אין שפות: עברית אנגלית ערבית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: רוץ ילד רוץ סרט מושכר שראית: לא שוכרת..מורידה..חחח סרט בקולנוע: לא זוכרת..ממזמן.. שיר ששמעת: השקט שנשאר השיר שנתקע לך בראש: השקט שנשאר חחח הדיסק שקנית: שי גבסו- ארים ראשי הדיסק ששמעת: כוכב נולד 2 חחח נוסטלגיה האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, סתיו האיש שהתקשר אליך: אמא
חח תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו איש שחשבת עליו: אחי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב (פעמיים),טורקיה,יוון,אנגליה,הולנד,סלובניה,קרואטיה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי באיזה מצב..חח סתם-נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו אבל בעקרון נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שבא לו,שוב. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ממ שמעו פה ושם יוצא משו קטן לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא הרבה נשבר לך הלב: כנ"ל שברת לבבות: 0 נראה לי חח נישקת בנות: 0 נישקת בנים: --- שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: המון..חח דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שירי
חחח סתם ממתק: במבה סרט מצויר: פוקה קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה אבטיח צבע: אדום בורדו כזה יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ? תכשיט: כל מה שיש לי חח חורף\קיץ: חורף בחדר: כל הקרמים והבשמים חח... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שישנה אצלי ראה אותך בוכה: חברה שלי... הלכת איתו לסרט: עוד פעם? חחח..חברות שלי צעק עליך: אממ נראה לי אחי חחח שלח לך אימייל: אבא
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן חחח בכית בסרט? כן היית על במה? בטח חשבת שאת\ה הולך למות? ממ כן..חח נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים: שיר אהוב: יש מלא..בעיקר אבל look what youve done אוכל אהוב: הכלל...ממ אוכל איטלקיי תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב: אירובי תחביב: מחשב.. זמר/זמרת/להקה אהובים: גוון סטפני עיתון אהוב: מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 16:52 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הפלאפון שלי נופל חחח
ריח האחרון שהרחת?הבושם שלי..

למעלה