סקר גמירות

קארין29

New member
ההבדל בין סוגי האורגזמות

האמת הייתי פעילה בפורום הזה לפני כמה שנים והנה אני שמחה לחזור (אפילו תמונותיי עדיין נמצאות בגלריה). ולענייננו: אני מבחינה בין 3 סוגי אורגזמה: אורגזמה של הדגדגן שכפי שנאמר - היא חיצונית, קלה יחסית להשגה, מרגישה כמו שורת התכווצויות בחלק החיצוני יותר של הנרתיק. אורגזמה של נקודת הג'י - דורשת יותר גירוי פנימי של הנרתיק בערך באמצע הנרתיק, פשוט שפשוף כמו שמשפשפים את הדגדגן אבל פחות בעדינות. האורגזמה של הג'י מרגישה כאילו מגיעה יותר מהעומק, התכווצויות יותר חזקות מאלה של הדגדגן והתחושה בסוף האורגזמה יותר מספקת. אחרי אורגזמה של הג'י (והכי כדאי זה שילוב של הג'י עם הדגדגן, שמצטרף בשמחה לחגיגה כי הוא נמצא בדרך בלאו הכי וכמעט אין מצב שהג'י מגורה והדגדגן לא, זה בא ביחד בד"כ) יש חשק לאורגזמה נוספת אך כמובן לאחר הפסקה קצרה של דקות ספורות ואכן קל להגיע שוב לשיא. ואורגזמה מסוג שלישי שמשום מה לא מוזכרת בספרים אבל אני חווה אותה וזו לא המצאה: בעומק הנרתיק, ממש בסוף, היכן שנגמר הנרתיק באזור צוואר הרחם יש נקודה/אזור, שפמפום חזק ואפילו מאוד עליו וממושך (יותר מאשר בג'י) מוביל לאורגזמה פיצוצית ששם את השאר באור חיוור. זה מרגיש שבא ממש ממש מבפנים וזה חזק נורא. מי אמר שהגודל לא חשוב.... לדעתי פין ממוצע אפילו לא מגיע לשם. אני מצליחה להגיע לזה רק עם הויברטור החביב שלי שיש עליו לדעתי כ 18 ס"מ (לא זוכרת, אנחנו כבר שנים ביחד). אז זה מה שיש לי לספר ואני שמחה לחזור לפורום החביב והמעניין הזה. כיף לפגוש אנשים (וירטואלית אמנם) שפתוחים בנושא הסקס, לצערי כ"כ לא מובן מאליו. אפילו באינטרנט אנשים מתביישים לספר, לך תבין...

ס22ה פ33ה

New member
שלום - בנושא גמירה נשית

תוך כמה זמן אתן גומרות? מה הממוצע (או בדרך כלל) שבו נשים גומרות מגירוי דגדגן? מה הממוצע (או בדרך כלל) שבו נשים גומרות מגירוי בנרתיק? בהתחלה כמה זמן גמרתן? והיום זה אותו זמן? אני למשל גומר תוך 10 דקות(בערך). וחברתי גומרת מגירוי הדגדגן אחרי 20דקות (בערך), זה מתסכל אותי וזה גם קשה לי לענג אותה עד שהיא גומרת . היא גם אף פעם לא גמרה ממשגל , האקט המיני ביננו נמשך 15 שעה כי אחרי 5 דקות שגמרתי (בערך ) נגמר לי הכח. יש איזה שהוא פעולה/תהליך שכן היא תגמור מאקט מיני ולא רק בגירוי הדגדגן? או שהעניין הוא בשילות מינית וזה עוד מוקדם מידי ?

daniella1980

New member
שילוב.

זה די טריוויאלי, אם היא גומרת מדגדגן, שתשלב אותו במשגל! או אתה. תאונן לה תוך כדי, שהיא תאונן לעצמה תוך כדי, או תשכבו בתנוחות בהן הדגדגן מתחכך בך - למשל רכיבה עליך או מסיונרית צמודה.

אלמרה

New member
רכיבה - התנוחה קלאסית!

עבור מי שצריכה גירוי דגדגני כל משך המשגל. פייר הרגשתי מרומה בפעם הראשונה, חשתי כמו מנוצל מינית כשהיא הציעה בעצם אמרה באסרטיביות: "אין מצב שאגמור שלא ברכיבה עליך"... והתוצאה שמאז השתכללנו ולמדתי כיצד למלא את הדרישה הזו תוך כדי חופש פעולה לנוע בעצמי גם כשאני על גבי (נכון דורש מאמץ רב יותר ותרגול ושת"פ) והתנועה שלי חיונית לי וגם לי מגיע לגמור פה בבית הזה.. לפעמים?

daniella1980

New member
אוי זה ממש מדהים

אם הגבר מצליח "לזיין" גם כשהוא למטה באופן שלא יפריע לנקבה:), זה בכלל שילוב מנצח כשזזים יחד בהרמוניה. הבעיה היא כשה"רוכבת" נכנסת לקצב ולזוית שלה והגבר מפריע לה אם הוא זז גם. צריך המון תיאום כדי שזה יהיה אחלה לשני הצדדים. שמעתי על הרבה בחורות שבאמת קל להן לגמור יותר כשהן למעלה, פשוט בגלל שכך הן מצליחות לחכך היטב את הדגדגן על האגן של הגבר כמו שהן רוצות. אני אגב ממש לא מאלה שקל להן יותר בתנוחה הזו, למרות שהיא נהדרת בעיני בלי קשר לאורגזמה.

אלמרה

New member
אכן נדרשת תקופת "אימון" הדדית

וברגע שיודעים גם ל"הסתנכרן" בתדירות ובקצב (שאכן יש ברגע שהאישה מתחילה לרתוח - שינוי בהם) -הרי שמושג זיון אולטימטיבי. נשמע "מכאני חשמלי" משהו, אבל מי שיודע(ת) על מה אני מדבר - הרווח כולו שלו(ה). מה לא קל לך בתנוחה זו?

daniella1980

New member
לגמור.

לא היית צריך לשים בגרשיים את המילה "להסתנכרן", זו בפירוש מילה מאוד מתאימה ותופסת במקרה הזה:)

אלמרה

New member
ואם כבר הגעתן לאורגזמות הנפלאות....

אמרה לי לא מזמן אישה מינית וסקסית מאוד: זו לא האורגזמה כל כך כמו השבריר של שניונת לפני הגעתה... אותה אני רוצה להאריך למשך אין סוף... אמרה והבנתי... יש הבדל עצום בין גבר לאישה מסתבר... מתי כבר נלמד?

daniella1980

New member
נכון! לא שבריר, אפילו כמה שניות

השניות האלו, של הזרימות האדירות, כשיודעים שכבר אין מנוס מפיצוץ.. אני חושבת שגם גברים מרגישים את הטרום-אורגזמה (אולי אצלם זה באמת שברירון של שניה:)). זה נקודת אל חזור, כשכבר המערכות בגוף מכווננות לכיוון הגמירה, והתחושה מאוד מענגת.

אלמרה

New member
אז זה נכון אה????

וכמה חבל שאנחנו לא מדברים על כך משך ולפני וגם אחרי... הרי אפשר לתזמן ולהתאמן ולהכוונן להעצמת האורגזמה ע"י המודעות... שיט! צריך לעבור סמבטיון לפני שמבינים ועד שמפנימים...

למעלה