ההבדל בין סוגי האורגזמות
האמת הייתי פעילה בפורום הזה לפני כמה שנים והנה אני שמחה לחזור (אפילו תמונותיי עדיין נמצאות בגלריה). ולענייננו: אני מבחינה בין 3 סוגי אורגזמה: אורגזמה של הדגדגן שכפי שנאמר - היא חיצונית, קלה יחסית להשגה, מרגישה כמו שורת התכווצויות בחלק החיצוני יותר של הנרתיק. אורגזמה של נקודת הג'י - דורשת יותר גירוי פנימי של הנרתיק בערך באמצע הנרתיק, פשוט שפשוף כמו שמשפשפים את הדגדגן אבל פחות בעדינות. האורגזמה של הג'י מרגישה כאילו מגיעה יותר מהעומק, התכווצויות יותר חזקות מאלה של הדגדגן והתחושה בסוף האורגזמה יותר מספקת. אחרי אורגזמה של הג'י (והכי כדאי זה שילוב של הג'י עם הדגדגן, שמצטרף בשמחה לחגיגה כי הוא נמצא בדרך בלאו הכי וכמעט אין מצב שהג'י מגורה והדגדגן לא, זה בא ביחד בד"כ) יש חשק לאורגזמה נוספת אך כמובן לאחר הפסקה קצרה של דקות ספורות ואכן קל להגיע שוב לשיא. ואורגזמה מסוג שלישי שמשום מה לא מוזכרת בספרים אבל אני חווה אותה וזו לא המצאה: בעומק הנרתיק, ממש בסוף, היכן שנגמר הנרתיק באזור צוואר הרחם יש נקודה/אזור, שפמפום חזק ואפילו מאוד עליו וממושך (יותר מאשר בג'י) מוביל לאורגזמה פיצוצית ששם את השאר באור חיוור. זה מרגיש שבא ממש ממש מבפנים וזה חזק נורא. מי אמר שהגודל לא חשוב.... לדעתי פין ממוצע אפילו לא מגיע לשם. אני מצליחה להגיע לזה רק עם הויברטור החביב שלי שיש עליו לדעתי כ 18 ס"מ (לא זוכרת, אנחנו כבר שנים ביחד). אז זה מה שיש לי לספר ואני שמחה לחזור לפורום החביב והמעניין הזה. כיף לפגוש אנשים (וירטואלית אמנם) שפתוחים בנושא הסקס, לצערי כ"כ לא מובן מאליו. אפילו באינטרנט אנשים מתביישים לספר, לך תבין...