סקר בפורום

fireman

New member
סקר בפורום

הוספתי סקר לפורום....זה נמצא למעלה בפס האפור "סקר" לתשומת לבכם, השתתפותכם חשובה לי

תגובה

זאת זכותם של הלקוחות לדעת אם המקום בו הם נמצאים עומד בדרישות הכיבוי.

סקר

זאת זכותם של הלקוחות שהמקום שבו הם נמצאים יעמוד בדרישות מדור מניעת דליקות.

TAleader

New member
הרי ביקשת לפני כמה ימים...

שנכתוב בפורום אילו מקומות אינם עומדים בדרישות הכבאות. כתבתי לך אז שמבחינתי, אין לי בעיה לפקוח עיניים ולחפש מפגעים כשאני בסופרמרקט, בקניון או אפילו בקולנוע וכו´... זה יהיה מעולה אם תפרסם את התקנים הנדרשים ע"י הנציבות כדי שנדע לזהות את הליקויים,
ובנוסף את רשימת בעלי העסקים שאינם עומדים בתקן...

fireman

New member
תודה על ההצעה

רשימת התקנים נראית כמו כרך של אנציקלופדיה עברית. אני אבקש בתחנה את דרישות המינימום לגבי פתחי מילוט ויציאות חירום שאני חושב שזה הדבר הכי רלוונטי והכי מינימלי שצריך שיהיה

כבאי

New member
לגבי הסקר

רצוי שיפורסמו בפוררום עסקים אלה ואם אפשר גם שיועברו לעיתונות כדי שלא יהיה מצב שיאשימו אנשי מניעה או אנשי כיבוי אש על שריפה באיזה מקום "הכתובת תהיה רשומה על הקיר במקרה שלנו הפורום"

fireman

New member
הרעיון הוא גאוני

שאפשר לפתח להמון כיוונים.... אפשר לשגר אי מיילים לבעלי עסקים בהם מצויינים כל הליקויים ולדרוש לתקן אפשר לפנות לעיתונות מקומים / ארצית לפנות רדיו ולכל מדיה אחרת... אפשר לפנות לנציבות עצמה ולקבל את התמיכה שלה וכמובן את הכוח שבידיהם אפשר להרחיב את זה להמון כיוונים אבל צריך להתחיל בקטן בקטע של פתחי מילוט שאני חושב שזה הדבר הכי חשוב במקרה שריפה....פינוי והיחלצותץ מהירה של האנשים מהמקום הוא הדבר החשוב ביותר ואני חושב שממנו צריך להתחיל שהרי רוב האזרחים לא מבינים בתקנים לציוד כיבוי ולא יתחילו לספור לך מטפים ולבדוק ארונות כיבוי אש (ואני גם לא מצפה מהם) אני חושב שצריך להתמקד בקטע של יציאות חירום בעובדה זאותם מקומות עלולים להפוך למלכודות

למעלה