סקר בנושא מפגש

wildcat6

New member
סקר בנושא מפגש

בעיקבות שיחה עם בנות בפורום אני טוענת שאני מנסה לשכנע מפגשים באזור שלי ליד הכנרת הם טוענות שתיהיה הענות ואם יהיה ביקוש גדול יהיה אפשר לדרוש הנחה בצימרים לאלו שלא ישנים על החוף חוץ מזה שהברכה שלנו נפתחה ואין כמו קיבוץ לילדים מה אתם אומרים

26יפעת

New member
תמיד בעד

על אף שחיי החברה שלנו תוססים ופעילים עד מאוד, אין לנו חברים עם ילדים ולכן בשבילי כל מפגש הוא חוויה. לישון עם יובל על החוף נשמע לי רעיון מוזר עד תמוהה, אבל מפגש יהיה מבחינתי רעיון נפלא!

wildcat6

New member
צאנס נוסף לסופשבוע בצפון

בעיקבות שיחה עם בנות בצאט אני טוענת שאני מנסה לשכנע מפגשים באזור שלי ליד הכנרת הם טוענות שתיהיה הענות ואם יהיה ביקוש גדול יהיה אפשר לדרוש הנחה בצימרים לאלו שלא ישנים על החוף חוץ מזה שהברכה שלנו נפתחה ואין כמו קיבוץ לילדים מה אתם אומרים אני רק רוצה לציין שכתבתי הודעה דומה בפורום הורים לילדים והייתה היענות גדולה ואני שואלת אך בפורום הבית שלי מקום שמכירים אותי אין התלהבות בכלל

מתרגשת

New member
אנחנו לא יכולים השבוע... אם תרצו

להעביר לשבוע אחר אנחנו נשמח

wildcat6

New member
שאלה כללית לא ספציפית לשבוע הזה

מדובר על שאלה כללית לבדוק את המצב לא ספציפית לזמן מסויים כי צריך להזמין מקומות (מראש) בצימרים אני עושה בירורים אם יש רצון לאנשים להגיע בכלל ואז בירור על מחירים

בעקרון זה נשמע נהדר

אבל אנחנו לא יכולים להתחייב, גם כי אין לנו רכב, וגם כי יש לנו בעיות נזילות כרגע...

wildcat6

New member
אני מאמינה שאם תיהיה קבוצה גדולה

בטוח שיהיה מחיר אפשרי הצצתי במחירים היום (מי שיש לו אתר) 350 לחדר זה לא המון שלחתי אי מיילים לראות אם יש הנחה לקבוצה סה"כ הם ירוויחו מזה שתבוא בבת אחת קבוצה גדולה

שולה1234

New member
אנחנו רוצים

ובהזדמנות זו מקפיצים

cookie1

New member
אנחנו נשמח

אין לי צורך בצימר כי אני יכולה לישון אצל ההורים ולהגיע למפגש

mili999

New member
הצעה:

לא חושבים שנגיע, אבל יש לי הצעה. בפורום חידות שבעלי משתתף בו, פורסמו השבוע חידות שהראשון שפותר אותן קיבל שובר למבחר צימרים בצפון לשלשה ימים (2 לילות) + ארוחת בוקר ב-370 ש"ח. (כמובן שבעלי זכה ראשון
|שחצן|
). השוברים ניתנו מתפוז טראוול (או משהו כזה) למנהל פורום חידות וזה איכשהו קשור גם להנהלת הפורומים (הוא לא יכל לתת שובר לחבריו, למשל). אולי אפשר לדבר איתם והם יוכלו לארגן משהו.

wildcat6

New member
זה לא מחיר מדהים פרטים נוספים

בדקתי בכללי צימר לזוג סופשבוע עולה 350 ודירה של שני חדרים בין 450 ל 550 אני בודקת אם יש מחיר לקבוצה גדולה נכון לעכשיו אני רוצה לציין להפתעתי (וגם קצת אכזבתי) יש יותר הענות מלהיות הורים 9 זוגות בהורים לתינוקות יש כרגע 5 זוגות לקיבוץ שלנו דגניה יש חוף פרטי אולי נוכל לארגן שם משהו כמו כן יש לנו בריכה ופינת חי ומתקן משחקים כזה גדול מעץ מי שעוד לא יתפקד אולי זה יעורר אותו

Arfilit

New member
אנחנו כנראה לא נצטרף - אבל -

אני מציעה לבדוק שוב את המחירים - כי לדעתי המחירים שאת מציית הם מחירים ללילה ולא לכל הסופשבוע. לפחות זה כיוון המחירים בצימרים יותר צפוניים.

למעלה