סקר בנושא מאריה

סקר בנושא מאריה

אודה לכם מאוד באם תביעו את דעתכם בסוגיות הבאות? 1-כמה פעמים ביום או בשבוע אתם נוהגים לשמוע את הדיסקים של מאריה? 2-מהו הדיסק הכי מושמע שלה אצלכם בבית?מדוע דווקא הוא? 3-מהו האלבום שיש לכם והוא הכי פחות מושמע?מדוע? ובלי קשר לסקר-מה דעתכם על הדיסק של קריסמס?האם אתם מרגישים איזושהיא זיקה לשירים שם או שאתם בקושי משמיעים אותו כי הוא מתאים רק לחג?

avivino

New member
תשובות

1. יוצא לי להקשיב לה מס´ פעמים בשבוע- לא קבוע ולא מדי יום. 2. הדיסק הכי מושמע הוא BUTTERFLY וזה בגלל שלושת השירים הראשונים ועוד. פשוט דיסק מעולה. 3. DAYDREAM הוא הכי פחות מושמע, האמת בלי סיבה מוצדקת. הוא פשוט לא הצליח לקנות אותי. אולי בגלל ששם היא התחילה עם כל הראפרים שלה. בנוגע לדיסק של כריסטמס, באופן אישי אני מת עליו. תמיד מקשיב לו בדצמבר, למרות שאני יהודי גאה, והוא אחד מהאיכותיים ביותר שלה לדעתי. הלוואי שהיא תחזור לשיר בעוצמות כאלו. מאז חלה ההתדרדרות שלה...

roimc

New member
....

1. לא יוצא לי להקשיב כל יום, שלוש-ארבע פעמים בשבוע. 2. DAYDREAM - איך אפשר בלי FANTASY, OPEN ARMS, I AM FREE, ALWAYS BE MY BABY??? הדיסק הכי טוב שלה ללא ספק. 3. RAINBOW - עד לפני שבוע הייתי אומר גליטר אבל מתברר שגליטר הוא דווקא טוב. ריינבו מפוצץ ראפרים, שיתופי פעולה והיפ הופ מזה לא דחוףףףף!!! אין לי ת´דיסק של קריסמס אבל לפי ALL I WANT FOR CHRISTMAS, SILENT NIGHT, JOY TO THE WORLD זה אמור להיות אלבום טוב והקול שלה באמת נשמע חזק שם.

nadav26

New member
ההעדפות שלי:

1. 3 - 4 פעמים בשבוע. 2. הטוב ביותר - BUTTERFLY - אלבום מופלא באמת, מאריה במיטבה. 3. הכי פחות מושמע - RAINBOW שהוא גם האלבום הכי פחות טוב שלה לדעתי למרות שיש בו כמה שירים מצויינים. 4. MERRY CHRISTMAS הוא אלבום נהדר שעושה טוב על הנשמה.

galmc

New member
אמממ תורי לענות :)

1) כל יום בשבוע בעיקר בבוקר כשאני קמה- איזה כיף להתחיל את היום ברגל ימין :) 2) בדרך כלל זה rainbow- אני מתה על against all odds וען thank god i found u. 3) הכי פחות מושמע זה emotions אני שומעת רק 2 שירים מתוכו: emotions, can´t let go

eranmc

New member
גם אני רוצה:

1. כל יום חבל"ז אין דבר כזה בשלוש או יותר שנים האחרונות בלי שיר אחד לפחות. 2. תלוי. 3. emotions, unplugged, x-mas לא יודע למה. אבל אני שומע את חלק מהישירם במחשב המון. לפעמים אני שומע את meery xmas רבל סד"כ לא הרבה בכלל. רק שירים כמו miss u most

omris

New member
אין כמו לשמוע את merry xmas ב

Christmas time................................................. נסו את זה!!!!!!!!!!!!!!

למעלה