סקר בנושא בע"ח

Mr Squirrel

New member
סקר בנושא בע"ח

שלום, אני סנאי. אשמח אם תענו על השאלון הקצצר, זה יועיל לי מאד. גיל: מין: 1.באיזו תדירות אתה נתקל בפרסום ופעילות של ארגונים הפועלים למען זכויות בע"ח? 2.מה אתה חושב על הפרת זכויות בע"ח בארץ? האם אתה מוטרד מהעניין? -מתי התחלת להתעניין בנושא זה? 3.האם לדעתך קיימת מודעות לפגיעה בזכויות בע"ח בארץ? 4.האם אתה חושב שעניין זכויות בע"ח בארץ הוא זניח, וצריך לפנות לו יורת מקום בסדר היום? 5.האם אתה שותף בארגון הפועל למען זכויות בע"ח? -מתי הצטרפת לארגון זה? -מה מניע אותך לפעול בארגון זה?

antreprize

New member
...

גיל:15 מין:זכר 1.באיזו תדירות אתה נתקל בפרסום ופעילות של ארגונים הפועלים למען זכויות בע"ח? ממש מעט 2.מה אתה חושב על הפרת זכויות בע"ח בארץ? האם אתה מוטרד מהעניין? -מתי התחלת להתעניין בנושא זה? הפרת זכויות של בעלי חיים זה דבר שמטריד אותי,אבל רק כשמדובר בהתעללות,זכויות של בעלי חיים בהקשר של גידול לבשר,פרווה ועור לא כל כך מעניינת בגלל שלדעתי זה דבר לגיטימי. 3.האם לדעתך קיימת מודעות לפגיעה בזכויות בע"ח בארץ? 4.האם אתה חושב שעניין זכויות בע"ח בארץ הוא זניח, וצריך לפנות לו יורת מקום בסדר היום? זכויות בעלי החיים בארץ זה נושא זניח והוא צריך להיות ככה בגלל שזה סימן לכך שהזכויות האלו נשמרות. 5.האם אתה שותף בארגון הפועל למען זכויות בע"ח? -מתי הצטרפת לארגון זה? -מה מניע אותך לפעול בארגון זה? לא,לא הצטרפתי ואני לא מתכוון להצטרף.

GreatGTM

New member
תשובות

גיל: 18 מין: זכר 1.באיזו תדירות אתה נתקל בפרסום ופעילות של ארגונים הפועלים למען זכויות בע"ח? פעם בחודשיים בערך. 2.מה אתה חושב על הפרת זכויות בע"ח בארץ? אתה מתכוון להתעללות בבעלי חיים, כן? אם כן אז אני בעד אכיפה טובה יותר ועונשים כבדים יותר אבל כמו בעניין הרוצחים בכבישים, זה לא עוזר הרבה... -מתי התחלת להתעניין בנושא זה? לפני 5 שנים או יותר. 3.האם לדעתך קיימת מודעות לפגיעה בזכויות בע"ח בארץ? כן, כשקורה משהו, אבל המודעות נעלמת מיד אחר כך. 4.האם אתה חושב שעניין זכויות בע"ח בארץ הוא זניח, וצריך לפנות לו יותר מקום בסדר היום? אם לא היינו במצב חירום תמידי אולי כן אבל כרגע אני פשוא אסתפק בהחמרת העונשים והאכיפה והגדלת התמיכה הממשלת בחברה להגנת הטבע (מבחינת תקציבים) או פשוט הוצאה הארגון מרשימת הארגונים שמקצצים להם את התקציב. 5.האם אתה שותף בארגון הפועל למען זכויות בע"ח? לא.

למעלה