סקר בלאי צמיגים

סקר בלאי צמיגים

פורום יקר נא התייחסו כל אחד על פי נסיונו לשאלה. איזה צמיגים מרכיבים ומהו הקילומטראג' שניתן לעבור איתם עד להחלפתם. + סגנון רכיבה. אני עם הצמיג היפני ברידגסטון טרייל-ווינג רדיאל E , עברתי 25K. האחורי נשחק עד הסימנים והקדמי עם קוביות אז החלפתי את שניהם. (דגם 152 ו 101) אני רוכב מהר מעל 200 אבל אני לא רוכב ספורטיבי. מעניינים אותי במיוחד צמיגי ספורט.

M O R M

New member
קצת על צמיגים לספר ידעתי....

צר עולמי כעולם הקידמי. אני רוכב על צמיגי סופר ספורט. פירלי דיאבלו קורסה שעברו 8000 ק"מ. הקידמי נאה ונחמד. האחורי מראה סימני עיפות.. כנראה שלקראת ה- 10K ישיב האחורי את נשמתו לנפחיה. האמת שלא ציפיתי לכזה אורך חיים ארוך במהירויות שאני רוכב מצמיג דבק כמו הקורסה. לפני כן עברו 10K על צמיגי מישלין פילוט ספורט שלא אהבתי (מבחינת אחיזה.) אם כי שמעתי שרייס 2 טובים בתחום. לאחר 10 K החלפתי הפיילוט . שירשורי קישורים לנושא רחב כמו הצמיגים.- קישור לצמיג.

יוסי R

New member
אני חולק בענין אורך החיים של מישליי

מישליין,אני רוכב לא פחות ממך,בתנאי דרך פי 20 יותר קשים,ומצליח לעשות 14-15 אלף,וזה על הפילוט ספורט,היבואן עצמו טוען שאורך החיים של הפיילוט רייס הרבה יותר קצרים.יש צורך לדייק,ועם עובדות כשלי פשוט לא ניתן להתווכח ! ואם לא הייתי יורד איתם לשבילים,הם היו חיים הרבה יותר,המישליין סחורה פשוט מעולה ! חזקים כפלדה !!! אני ממליץ !!

fz1

New member
אורך חיי הצמיג

על איזה אופנוע אתה רוכב? אצלי בפייזר עברו המישלין כ-8k וניראה לי שיוכלו להמשיך בערך עוד 2-3k

ברידסטון BT010

מאחור כבר 13,000 ק"מ, נראה כי יחזיק עוד 3,000 לפחות, רכיבה מהירה אך רגועה ברובה. מלפנים ה-207 הוחלף ל-010 לאחר 15,000 אצלי ולא יודע כמה אצל הבעלים הקודמים, לא יודע לגבי העמידות אבל עם ה:207 האופנוע הרגיש הרבה יותר טוב. עוד משהו לגבי הברידסטון, ישנה סקירה ב-FULLGAZ, מסכים עם כל מילה, חבל שלא קראתי אותה לפני שהחלפתי את הקידמי.

כל אחד לתת תגובה לאחרון בשרשור

ורק לו. כי ככה זה גם מקפיץ. הנושא חשוב. לא?

JackR1

New member
כזאת תגובה? ../images/Emo3.gif

אופנוע - R1, דגם 99. סגנון רכיבה - צמיגים על הקצוות בהטיות, והרבה מאוד רכיבה מנהלתית (שיוט - 140 עד 160), אבל פעם החמיאו לי כי רוכב ממש חלק, לא אונס צמיגים. קדמי Dunlop D207RR - קיבלתי כמעט גמור, החזיק עוד 6,000 ק"מ עד ההחלפה. קדמי Dunlop D208ZR - כבר 12,000 ק"מ מאחוריו, נראה חצי גמור. יכול לסחוב עוד 6-8,000 ק"מ לדעתי, אבל לא כבר לא כ"כ נחמד בגלל מבנה הצמיגים של דאנלופ - צד חיצוני של החריצים לאורך הצמיג כבר נשחק ויש מדרגה. אמנם בינתיים מורגש רק בהטיות קלות אם בכלל. אחורי Dunlop D207RR - קיבלתי כמעט חדש וסחבתי 16,000 ק"מ. לקראת הסוף היה ממש חלק ולא אוחז ביישורת, אבל בהטיות עשה את שלו. גמרתי את שכבת הגומי עד הסוף. לא אוהב את ההרגשה שהוא נותן, מפחיד. אחורי Pirelli Diablo - כבר 5,000 ק"מ עליו, בקושי שמים לב לשחיקה. מקווה להוציא ממנו עוד 10-13,000 ק"מ עד שייגמר כמו הקודם. אחיזה מדהימה.

gilroy

New member
CBR600

BT56 החזיקו כ-25000 ק"מ. סגנון רכיבה דומה ל-JACKR1 . BT012SS החזיקו כ-13000 ק"מ. חזרתי ל BT56 (זהו הצמיג שהיה על האופנוע ברכישתו מהונדה). ההתייחסות הנ"ל היא לצמיג האחורי.

כRובי

New member
640SM

בסגנון רכיבה דומה לשל JACK R1 מישלין פיילוט רייס 1 קידמי ברוחב 120 - החזיק כ-2000 ק"מ פירלי MT60 קידמי ברוחב 120 - החזיק כ-1800 ק"מ פירלי MT60 אחורי ברוחב 160 - החזיק כ-1200 ק"מ מישלין פיילוט רייס 1 אחורי ברוחב 160 - החזיק כ-800 ק"מ מישלין פיילוט רייס 2 אחורי ברוחב 150 - החזיק כ-1000 ק"מ (כולל מרוץ ו-30 ק"מ ברכיבת שטח) מצלר MEZ4 אחורי ברוחב 160 - החזיק כ-300 ק"מ פירלי דרגון סופר קורסה אחורי ברוחב 160 - החזיק כ-800 ק"מ

JackR1

New member
היי, מה קורה ../images/Emo13.gif תגיד, זה מה זה SM?

Sאדו-Mזו לצמיגים? מה זה השחיקה ההיסטרית הזאת? מההחלקות המבוקרות? זה עד כדי כך רציני? הלוואי עלי התקציב שלך, הייתי חי טוב ולא חושב על קילומטרים בכלל..

כRובי

New member
תמכור ת'R1

יהיה לך ג-ם יופי של סופרמוטו וגם תקציב מכובד ביותר למלאי צמיגים..
אולי האופנוע שלי צורך הרבה צמיגים, אבל תהיה בטוח שעלות שאר הטיפולים והאחזקה שלו, מכפרת על כך..(וחוצמזה, זה פשוט כיף לא נורמלי לגמור אותם בדרך הזו..
)

45degrees

New member
הכי כיף זה שהם נגמרים לגמרי

בצד הכי קיצוני של הצמיג, וכמעט חדשים באמצע. אז אפשר לתת אותם לרוכבי כביש שגם ככה משאירים בצדדים פס פחדנים רחב

JackR1

New member
תודה, אתה נורא נחמד.. ../images/Emo3.gif

אם תחפש אצלי פסים בצמיג, זה יעסיק אותך הרבה זמן
אמנם אם מדברים על ניצול ממוצע - אתה צודק.. ואני גם לא הייתי מסרב לצמיג שיהיה "לרכיבות מנהלתיות בחורף בלבד" - אני צובר מספיק ק"מ כאלה

JackR1

New member
אולי יום אחד, אחרי סיום לימודים ../images/Emo13.gif

עבודה -> מעט זמן והרבה כסף ואולי משפחה מתישהו -> אופנוע לסופ"ש בלבד -> SM
אבל עד אז אני צריך משהו שיכול לעשות 3,000 ק"מ בחודש בלי לגמור את עצמו, אותי, וגם לסחוב משהו. זה לא SM

KTM620SM

New member
אצלך

הצמיגים מתאבדים לפני שהם נגמרים - כמה פנצ'רים ????

אופנוע 2001-R1 צמיגים

היום פירלי דיאבלו קורסה ולפני כן מצלר M1(שלוש אחוריים על קדמי) אחיזה מעולה לשניהם. אני נחשב לאונס צמיגים כהגדרת JackR1 רכיבה ספורטיבית בלבד מהירויות מעל 200 קמ"ש 5000 ק"מ לאחורי ו 15,000 לקדמי.

אדון ואראדרו שחור../images/Emo70.gif

שמת לב שאתה כל הזמן רק שואל שאלות??????? כמה זה, למה? איך, פרט ונמק בבקשה.... חלאס
תעשה חיפוש בפורום ותעזוב אותנו עם הvaeadero המעפן שלך שבוע טוב לכולם

כי הוא דן בנושאים

שנטחנו כאן, תעשה חיפוש להודעות שלו, ותבין שמה שהוא עושה זה רק לשאול שאלות.זהו.

למעלה