סקר: בית"ר אלופה?

pasglila

New member
סקר: בית"ר אלופה?

לפי דעתכם, בעיקר על פי ההרכב שיהיה לבית"ר בFM2008, האליפות בכיס של בית"ר? אני דווקא חושב שלא: מבחינת הרכב, ההרכב שלי בית"ר איכותי בהחלט, אבל צריך לזכור שהקימו אותו מאפס, ולדעתי שחקן שעבר את גיל 28-29 עבר את השיא, ואם מסתכלים בהרכב של בית"ר יש להם לא מעט כאלה. מבחינת קבוצות אחרות, לדעתי הפועל תל אביב ומכבי תל אביב רמה אחת מתחת לבית"ר אבל עדין בתמונה להילחם על האליפות עם בית"ר לא ינצלו את היכולות שלהם עד הסוף. אבל השאלה הגדולה והאמיתית על פניו היא מכבי חיפה, שלדעתי ההרכב שלה פחות או יותר באותה רמה של בית"ר אם לא עולה אפילו, (כן למרות העונה הגרועה הקודמת אל תישכחו שזאת קבוצה שהגיעה לשמינית גמר גביע אופ"א, הישג שבית"ר אפילו לא חולמת עליו, מכבי חיפה יכולה להיות הסיוט הכי גדול של בית"ר, במידה ושני ההפסדים יתגלו כמקריים, ושחקני חיפה ידעו להתנהג במקצועיות ולהתמיד לפי יכולתם לבית"ר מצפה תחרות קשה ממכבי אפילו שיש כבר הבדל של 6-9 נקודות. בכל מקרה בית"ר בטוחה מדי באליפות שלה מה שלדעתי יגרום להם לשחק לא בצורה משכנעת ולהפסיד הרבה (וראינו את שני המשחקים האחרונים).

sok777

New member
האמת היא ששחקן שבן 30 לא חייב לעבור את השיא

בטח שלא במנג'ר. אם תשחק בליגה אחרת ותשים את הישראלית ממש לא בטוח שבית"ר תקח, אבל עם הסגל שלה הכי פשוט לקחת אליפות.

pasglila

New member
כנראה שקצת הקצנתי, אני אתקן את הדברים שלי

לדעתי השיא של השחקן הוא בגילאים 28 -32 (או 33 תלוי בכושר שלו). אבל שהוא עובר את ה-30 במנג'ר אני לאט לאט פחות ופחות בונה עליו בהרכב, גם משריטה שלי לצעירים, וגם כאני רוצה לרכך כמה שאפשר שינויים בהרכב, אני לא רוצה למצוא את עצמי מאבד 4 שחקנים לזקנה (P=), כמו שבית"ר יאבדו בשנתיים הקרובות (זנברג,גרשון,בנאדו, ועידן טל שאם אני לא טועה כולם כבר עברו את ה-30). האמת האחרונה שאני לא אוהב לראות משחקים של קבוצות שאני לא אוהד, ככה שאני בעיקר רואה משחקים של מכבי חיפה, ובמנג'ר החדש עוד לא שיחקתי עם הליגה הישראלית... התוצאה שהידיעה שלי על ההרכב הבית"רי בסיסית למדי.

אאוזיס

New member
על מה אתה מדבר?

זנדברג בן איזה 27 איזה 30 +... חח הוא כמו רובן או ריברי כאלה...נראים איזה 28 והם רק בני 23

pasglila

New member
וואלה? אני ממש לא בטוח, חחח אולי אני רגיל

לראות אותו כמה עונות קדימה מהמנג'ר D=

DrBall20

New member
אתה מדבר על הליגה שלנו בארץ נכון? לא במנג'ר..

אז חיפה (לצערי הרב) לא תתן לבית''ר פייט השנה, מהסיבה הפשוטה שהקבוצה אפורה, פרט לרפאלוב אין יצירתיות במגרש, בבוקולי כבר מזמן הפסקתי לתלות תקוות, ומאז שקולאוטי עזב אין גם מי שיתן גולים (לא שהוא היה כזה מציאה אבל בכל זאת הוא חלוץ שיודע מה לעשות מול השער).. מי שכן יכולה להתמודד מול בית''ר זו סכנין
אם היא תמשיך בכושר הנוכחי שלה, השמיים הם הגבול..

למעלה