סקר: בחרו את קרב החלומות שלכם.

ed547

New member
סקר: בחרו את קרב החלומות שלכם.

אז ככה. כל אחד ירשום את הקרב הדימיוני שהוא הכי היה רוצה לראות(מכל התקופות) ויגיד מי לדעתו ינצח. לא חובה קרב רגיל יכול גם זוגות שלישיות כלוב וכל קרב אפשרי. שלי זה ומפירו נגד טאז ולדעתי טאז ינצח(עד כמה שאני אוהב את ומפירו) אפשר גם להרחיב באיזה מהלך ינצח אותו מתאבק וכולה וכולה..

חולוני

New member
אוקיי אז ככה

הייתי עושה קרב על אליפות העולם בקרב של 4 ולא זוגות, אלא כולם נגד כולם ! המתאבקים שהיו מתמודדים הם - אנדרטייקר ביל גולדברג יוקוזונה ז"ל ושון מייקלס הקרב עצמו היה מתחיל שהארבעה בתוך הזירה ביחד, ועל מנת לנצח ולזכות בתואר, חייב המתאבק לנצח את 3 האחרים, בכל פעם שהוא מצליח להכניע מתאבק הוא מוצא מהקרב וממשיכים להתאבק עד שמישהו מנצח את כולם. על פי התסריט שלי זה היה הולך ככה.. בתחילת הקרב מייקלס ויוקוזונה כורתים ברית נגד אנדרטייקר וגולדברג ולכן גם האנדרטייקר וגולדברג כורתים ברית ביניהם נגד מייקלס ויוקוזונה. הקרב מתחיל כמתוכנן..כל אחד לוקח מישהו לטפל בו.. אנדרטייקר ויוקוזונה, ומייקלס וגולדברג. לפתע, מייקלס במהלך מבריק בוגד ביוקוזונה ומפתיע אותו בבעיטה המפורסמת שלו כשיוקוזונה לא היה מוכן..לאחר הבעיטה מייקלס מצליח להכניע את יוקוזונה בספירה ל-3 ומוצי אותו מהקרב. יוקוזונה המום מכך, מתחיל להתעצבן, להרוס כל דבר שזז בדרכו, אז שמביאים אנשי אבטחה להוציא אותו מהמקום. נשארו מייקלס-גולדברג-אנדרטייקר. כעת עדיין גולדברג ואנדרטייקר בברית נגד מייקלס, ומייקלס כעת לבד. השניים מתעללים במייקלס המסכן, ואנדרטייקר תופס אותו בגרון ומעיף אותו למרחק מדהים של 6 מ´..מייקלס משותק, אנדרטייקר בא להכניע את מייקלס, ותפאום גולברג שמרגיש שהוא הפך לכינור שני בקרב, מחליט לבגוד באנדרטייקר, נכנס בחוזקה באנדרטייקר בהפתעה כאשר אנדרטייקר מסתובב ונכנס בו כמו שהוא יודע. הקהל בטירוף. אנדרטייקר שוכב מוצמד ידיים כמו תמיד ( הישן, לא החדש..), וגולדברג מכניע את מייקלס ומוציא אותו מהקרב בכך משלים את העבודה של האנדרטייקר מקודם. כעת זה אחד על אחד, גולדברג-אנדרטייקר. האנדרטייקר עדיין שוכב לו באין מפריע ולא זז, וגולדברג כבר מתכונן לו בפינה מאחוריו כדי להכנס בו ובכך להכניע אותו. פתאום האנדרטייקר מרים את הראש והגוף באיטיות, הקהל משתולל, האנדרטייקר קם לאט ובאדישות, גולדברג מתחיל בריצה אל האנדרטייקר בדרכו להכנס בו, אך פתאום אנדרטייקר באקט שאף אחד לא חשב על זה קודם, מריפ במהירות את הרגל כלפי הראש של גולדברג, ובעוד גולברג בשיא המהירות כלפי האנדרטייקר, בועט לו בחוזקה בראש, גולדברג מעוצמת הבעיטה בראש, עף 3 מ´. הקהל בטירוף שעוד לא נראה מעולם. לוקח לגולדברג זמן להתאושש, אך "הקברן" כבר מוכן, הוא תופס את גולדברג, עולה על החבלים, הולך אל אמצע החבלים ואז קופץ לעבר גולבדברג ומשתק אותו בעוצמה. גולדברג שוכב מעולף, האנדרטייקר נשכב על גולדברג, מעלה את השיער כלפי מעלה, ומתגלות שתי עיניים מפחידות ביותר, ואז 1..2...3 !! האנדרטייקר אלוף העולם !!
זהו..זה הקרב החלומי שלי..

כן

המספר שלי: 132458401 יש לי קבצים של היאבקות וגם קרבות מלאים אני יכול לשלוח לך אבל זה לוקח הרבה זמן

kirk hammet

New member
מה עולה לי בראש ?

קרב שלישיות על אליפות העולם - בתוך כלוב , מעל עוד כלוב , ומעל סולם. השלישיות - גולדברג , הוגן ומאצ´ו מן רנדי סאבג´ - נגד פסיכו סיד (וישס) , יוקוזונה , ואנדרטייקר. כמה כח יהיה על הזירה , זה מפחיד.

אז ככה

קרב כולם על כולם שאפשר לצאת לבחוץ 33 מתאבקים והם: אולטימט ווריור הולק הוגן טריפל אייץ´ אנדרטייקר(הסגול) אנדרטייקר(של השנה) קיין אנדרטייקר(אפור) מאצ´ו מן קינג קונג באנדי באם באם ביגלו יוקוזונה ז"ל ברט הארט אואן הארט ז"ל קן שמרוק קמלה בוקר טי סטיב אוסטין שון מייקלס רייזר רמון מיסטר פרפקט לקס לוגר(של WWF) סקוט סטיינר ריק סטיינר פאטו סאמו טטאנקה קורט אנגל טד טיביאסי אנדרה דה ג´יינט בריטיש בולדוג 1-2-3 קיד(אקס פאק) מרטי ג´נטי ריק פלייר ובקרב הזה אפשר לנצח רק שעושים שיטה לגמירה או הכנעה והקהל יכול להתערב אין לי מושג מי יכול לנצח בקרב כזה קרב של חיים ומוות

king flash

New member
family feud

וינס "המלך" מקמהן נגד לינדה מקמהן ב: hardcore street fight deathmatch

ODED99AA

New member
קרב החלומות שלי

אוקי לדעתי שלב ראשון צריך לתת צ´אנס לצעירים ולשלוח תזקנים הביתה אז מי יהיו המישתתפים שלי ?ככה גולדברג סטיב אוסטין בראט הארט(שבחיים לא יהיה זקן מידיי להאבקות) רייזר רמון סקוט סטיינר סקוט הול סיד ווישס שון מייקלס האנטר הרסט האמסלי ואמפירו ועוד כמה עם פחות סיכויים אבל עדיין בעלי מישקל מכריע: כריס ג´ריקו כריס בנואה הקברן כל הקרב צריך להתרחש לדעתי ב4 שלבים שלב ראשון כולם מנסים להביא זה את זה לספירה של 3 בלבד בלי כניעות וכאלה המפסידים עוברים לזירה שניה שבה צריכים להכניע אחד את השני בילבד ושלב שלישי להעיף אחד את השני מהזירה כאשר 2 האחרונים שנישארים עוברים לכלוב כשהחגורה נימצאת בקומה השניה של הזירה ולא מספיק רק להוריד תחגורה צריך גם לצאת מהכלוב עם החגורה ביד כל זה בלי שופטים ואפשר להשתמש בחגורה או בסולם כנשק(כמובן) קרב ארוך קשה ביותר ונותן יותר מהזדמנות אחת לכל מיתאבק לזכות בתואר ורק החזק באמת שורד וזוכה בתואר האליפות לא רעיון יפה?

קרי ו.א.

New member
קרב החלומות שלי

אני דווקא מתגעגע למיתאבקים הותיקים כי אז היה הרבה יותר מעניין מאשר המיתאבקים של היום שמרבים להגזים בשטויות. קרב החלומות שלי הוא הקברן נגד רוייל רמבו. שבסוף הקברן מנצח וחוזר למדיו היישנים.והקרב השני הוא בין the rock לקווין ואן אריק בקאם-באק אדיר. קווין פשוט מחסל את ערימת השחצנות והאפס the rock ובסוף קווין מבצע את העין קלוז המפורסם, מי שלא יודע לפיתת הרקה בכוח כף היד כמו נשר. אני מתגעגע למתאבקים של אז, בייחוד משפחת ואן אריק המנוחה שרק קווין השריד האחרון שנשאר.

dbzb

New member
קרב על אליפות הזוגות

TLC match: Hardys Vs Dudleys Vs Esge & Christian Vs Shawn Michaels & Razor Ramon

למעלה