סקר בחירות:

vantan

New member
סקר בחירות:

נוכח מותה של שינוי למי יצביעו משתתפי הפורום?

אשרת

New member
שינוי בצורתה החדשה-ישנה.

ואם לא, אז , אישית אני נמצאת בבעיה. אבל בכל מקרה, מפלגות הימין לא יקבלו את קולי, גם לא המפלגה שלך - קדימה.

surfEU

New member
אז מרץ? נושאת הלפיד החילוני

במידה והסקרים מראים ששינוי לא עוברת את אחוז החסימה, יש סיכוי לראות אותך בוחרת מרץ?

sheketz

New member
למר"צ שלל דגלים

אבל צריך להבדיל אילו דגלים הם בשביל לבלבל את הבוחר בשעת הבחירות ואילו דגלים מייצגים את הכוונות והתכניות של ההנהגה שלה.

אשרת

New member
לא.

הסיכוי שאני אצביע מרצ הוא כנראה שקול להצבעה שלי לקדימה. צר לי, אבל אני שמה בדיוק לב לאיזה כיוון המפלגה שלך הולכת בנושא של דת ומדינה.

בקשי שרשור של המייל של דובר המורדים

תראי מה הוא אומר על ענייני דת ומדינה. מדובר באחד האנשים הכי מחוייבים לנושא. אחרי שהשיגו את הכסאות הוירטואליים שלהם הם נטשו את האג'נדה. אני מדוע למה שעשו מרצ אבל רואה שם סיכוי יחיד וגם נבחרת טובה. מה ששינוי מציעה באמת ירוד ביותר.

טדי 31

New member
אין סיכוי למרץ

היום מסתבר שאת הערבים מייצג החמאס.אז מרצ מיותרת.

alinacooper

New member
לא חבל על הקול שלך?

לא עדיף להצביע הפעם מרצ או עבודה ולחכות? הרי הנושא החשוב לכולנו באמת לא ימות. את הרי יודעת עם מי יש לך עסק. ההצגות של רון כובשות אותך? מה אינך יודעת מי האיש? אינך מכירה את המניעים שמאחורי המילים. הביטי לו לעיניים ותדעי הכל.

אשרת

New member
לא.

ממש לא חבל על הקול שלי. למה חבל? הבנתי שאת לא מתה על ההנהגה החדשה של המפלגה, וזאת זכותך. אבל אני גם יכולה לשאול אותך, האם מישהו לפני הבחירות הכיר את חברי הכנסת הפורשים של שינוי (פרט לפורז וללפיד)? לא, ההצגות שלו לא כובשות אותי, אני גם לא מכירה אותו, ואין לי עניין בכך. אבל משום שהוא נבחר למספר 2, ואני תומכת באידיאולוגיה של המפלגה, וההתנהגות שלה פורשים מגעילה בעיני , אני שמה "יש" בבחירות הבאות.

מה את רוצה מלוונטל ?

אדם אלמוני כמעט, שהצליח לעשות את מה שרבים וטובים אחרים לא הצליחו - להיבחר באופן דמוקרטי למקום השני ברשימה, במקום איש שאיכזב כל כך את ציבור בוחרי שינוי - פורז. כתוצאה מכך, גם לפיד לא במפלגה יותר. אני לא מכיר אותו, אבל למה לא לתת לו צ'אנס להוכיח את עצמו עד הבחירות?

בני ברק

New member
אין לך בעיה

את יכולה תמיד לחזור לימי טרום המדינה, סוף סוף את יכולה להצהיר שאת לא משתתפת במשחק הפוליטי, אין לך אימון באף מפלגה בישראל ובכך להיות נקיה ממתן לגיטימיות של שחיתות פוליטית. ושל התעוללות נציגי המפלגות השונות בציבור האזרחים בישראל.

אשרת

New member
אני לא מאמינה בדרך שלך.

אני חושבת שבתור אזרחית חובה עלי להשפיע על כללי המשחק, אחרת אין לי שום זכות לגיטימציה לקטר ולהתלונן. דבר אחר, אין לי שום רצון לחזור ללימי טרום המדינה וליישוב הקטן.

בני ברק

New member
מה רע בישוב הקטן?

איזה נוסטלגיה לחלום שהארץ הזאת היתה כפי שהיה לפני שנת 1948. מה היה רע שנישאר שייכים לבריטניה? היום היו לנו קצת יותר לירה סטרלינג

אשרת

New member
בסדר.

אני לא מתכוונת להכנס איתך לויכוח הזה. בסך הכל הראת עכשיו לכל הפורום בדיוק את הסיבה האמיתי למה אתה לא מתכוון להצביע ולמה אתה שואף.

בני ברק

New member
מעולם לא הסתרתי את הדברים

מעולם לא הסתרתי את השאיפה שלי, השאיפה שלי שהקב"ה יעשה שלום במרומיו (בשמים) ואז יעשה שלום בארץ (בכדור הארץ) ועל כל ישראל. ונאמר אמן. מחכה לגאולה,למשיח צידקנו. זה השאיפה של כל היהודים בכל הדורות בהיסטוריה. כיום לצערי הרב אנחנו חיים בגלות. גם כשאנחנו על אדמת ארץ ישראל אנחנו חיים בגלות. צער הגלות שאנחנו סובלים גדול מאוד, לדעתי זה הצער הכי קשה לכל אורך הגלות המר והנמהר הזה. ה' ישמור ויציל על היהודים בדור הזה.

למעלה