סקר! בבקשה תענו..

• פותח הנושא NGSF
  • פורסם בתאריך

NGSF

New member
סקר! בבקשה תענו..

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?

טוב נו...

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לבלוטת עם חברים, לקרוא, לכתוב, לצפות בטלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לטייל, לישון, לדבר בטלפון.. 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? תכל'ס אופי...שפתיים, עיניים. 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? את החבר הכרתי באוטובוס בדרך לחופשה באילת...

SANGUSUGA

New member
מוזר...

מה אני אוהב לעשות בזמני הפנוי? ספורט, אדרנלין. על מה אני מסתכל דבר ראשון בבת? אמממ... זה תלוי מה תופס את העין
. אבל בד"כ יוצא שזה הפנים (תגידו שאני שקרן, נו). איזו תכונה צריכה להיות לבת כדי שאני לא אתאהב בה? חוסר איכפתיות ומעורבות. מי היא הבת המושלמת בשבילי? לא יודע...

pain is MY love

New member
משעמם אה?...

1. שומעת מוסיקה, רואה טלויזיה, גולשת באינטרנט, קוראת וישנהההה 2. מבט בעיניים! 3. לא אוהבת ינעל רבאק! מחבבת מינוס.... ואני מכירה אותו מפתיחה של מועדון מסויים שהיינו בו.. נפגשנו בכמה מסיבות...

SANGUSUGA

New member
מבט בעיניים?

נראה מה את אומרת... ואם זה לא מספיק, יש לי גם תמונה עם קסדה, שבא רואים רק את העיניים...

ChilD SouL

New member
בסקר שלך ישנה אפליה פסולה ../images/Emo88.gif

למה לבנים יש 4 שאלות ולבנות 3
הא
מה זה האפליות האלו
חוצפה
עד שלא יהיה שיוויון אני לא עונה

SANGUSUGA

New member
הוא לא אמר שיהיה שיויון

והוא לא התחייב לשאלות זהות. אם מישהי כבר יכול להתלונן, זה אנחנו. למה שאנחנו נצטרך לענות על יותר שאלות מנשים? מה קרה? מה אנחנו בחקירה? אני דורש לענות רק על 3 שאלות, כמו הנשים. מקובל עליך, אישה? [ובשיא האירוניה - את child soul, ואני child 3
]

sheep 007

New member
תשובות

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לנגן בגיטרה, לרכוב על אופניים ולעשות הרבה שטויות 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? העינים 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? אנחנו גרים באותו מושב

Angelred

New member
סקר

1.לדבר על בנים ועל סקס וכמובן קניות. 2. על הבליטה במכנס. 3. ידיד שלי דרך חברים.

יאללה אני עונה... ../images/Emo3.gif

מה אתן אוהבות לעשות בזמכן הפנויי ? להיות במחשב
על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? על העיניים
מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? מאירוע משפחתי הוא רחוק משפחה

למעלה