סקר בבקשה תענו!!!!!

פיצוץ

New member
אצלי זה תלוי

דבר ראשון אני יכול לקפוץ ת13 בגולדה פחות אוו יותר יש פחד אבל מתגברים בנתיים הכי הרבה שקפצתי זה היה 9 מדרגות בקרוב סרטון שלי אולי מ10 מדרגות נ.ב מדרגות שוברים קרשים זה הזין בלקפוץ מדרגות DAVID TEAM HAEDRA

ShLuMp

New member
אני...

הכי הרבה שנחתתי זה 4 אבל זה היה מזמן אז אני לא בטוח שאני עדיין מצליח כי מהפעם האחרונה שניסיתי נפלתי חזק מאוד ומאז אני לא מנסה... ואני עולה 3 מדרגות

לפיצוץ

מה זאת אומרת "אני יכול לקפוץ ת13 בגולדה פחות אוו יותר " אתה יכול ליקפוץ... כאילו עשית את זה פעם או שאתה אומר שיש לך את היכולת ליקפוץ אבל אתה פוחד

פיצוץ

New member
לאור הסקייטר

אחי יש לי יכולת לקפוץ ת13 אבל זה קצת מפחיד אבל בקרוב אולי אני וכמה חברים מחדרה נקפוץ ת13 אני מקווה בחופש הגדול

TIS

New member
נראה לי שהכי הרבה שעשיתי היה

5 מדרגות. אבל תמיד אני מפחד לשבור את הקרש כשאני קופץ מדרגות.

blackrasta

New member
זה תלוי איך אתה רואה את זה...

אני קופץ 7 בביצפר שלי אבל הם בגובה של 9-10 ככה אבל אני מביא אותם גם בפליפ ובאוסי(360 פליפ).

the mutt

New member
אני מצליח

לקפוץ 8 אבל אני נופל הרבה עד שאני מצליח אבל גם לא שברתי קרש ממדרגות כבר הרבה סמן אם נוחתים כמו שצריך עם הרגלים על הברגים כלום לא יכול לקרות

Bruce15

New member
אני צריך עזרה במדרגות.

תסבירו לי בדיוק איך אני קופץ מדרגות בכללי...אפילו מדרגה אחת..

תשובה

אתה נוסע מהירות ממוצעת ואז עושה אולי... כשאתה באוויר: מחכה... מחכה... מחכה... מסתקל על השמיים... מיסתכל על הריצפה... כשאתה מתחיל לינחות: נוחת... מקפל את הבירכיים כדאי ליספוג את הנחיתה וממשיך ליסוע... אחרי זה אתה הולך לחבר שלך ובודק במצלמה את הסטייל... חלקים מן ההודאה הזאת היו סתם כי היה לי מצב רוח טוב.... אבל השאר זה ברצינות

למעלה