[סקר] את\ה גמיש\ה?

[סקר] את\ה גמיש\ה?

מצליחים כמוני לשים 2 רגליים מאחורי הראש? מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם? מצליחים לנשק לעצמכם תרגל? אני עושה את כל זה אבל לא מצליח לעשות שפגאט =\

תתעלמי ממנה? =\

יש לך פה אפשרות בחירה את יכולה להגיד מה שבא לך וזה רק מחקר ש0.03 מהגברים בעולם מגיעים ו0.001 מהבנות מגיעות (חסר להם צלע או משהו) ורציתי לדעת אם יש עוד פה

KillER SmiLEY

New member
עונה

מצליחים כמוני לשים 2 רגליים מאחורי הראש? לא מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם? לא מצליחים לנשק לעצמכם תרגל? את הכף רגל? כן אני עושה את כל זה. קול. אבל לא מצליח לעשות שפגאט =\ גם אני לא. תתעודד.

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

מצליחים כמוני לשים 2 רגליים מאחורי הראש? לא מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם? לא מצליחים לנשק לעצמכם תרגל? לא אני עושה את כל זה: מדליק לך
הנה להורים שלך שאמרו ששום דבר טוב לא יצא ממך
אבל לא מצליח לעשות שפגאט =\.. אויי..
אפחד לא מושלם..

galit2510

New member
ואני ...

מצליחים כמוני לשים 2 רגליים מאחורי הראש?לא מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם?לא מצליחים לנשק לעצמכם תרגל? כהה זה נחמד!! אבל לא מצליח לעשות שפגאט - אני מצליחה... גם בנים וגם בנות בימין!!

SuFiPuFi

New member
עונה=]]]

מצליחים כמוני לשים 2 רגליים מאחורי הראש?חחחחח לא .... מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם?ללללללללא מצליחים לנשק לעצמכם תרגל?חחחחח כן:)

chonkin

New member
תשובותתתת

מצליחים לשים 2 רגליים מאחוריי הראש? רגל אחת נחשב!? פעם יכולתי לשים את שתיהן אבל מאז הפציעה אני כבר לא אותו דבר.... מצליחים להגיע לאזור האישי שלכם? לא מה אני חתול?! מצליחים לנשק לעצמם את הרגל? ברור שפגאט? אופקורס :)

למעלה