סקר אנתולג´י!!!

האהובים עלי בכל הדיסקים

בלי לחלק לדיסק דיסק... 1. שון מייקלס 2. הולק הוגן 3. יוקוזונה 4. אנדרטייקר הישן 5. קורפורייט מיניסטרי 6. אולטימייט ווריור 7. טריפל אייץ´ 8. טד דיביאסי 9. ברט הארט 10. לאטינו היט דברים שאני לא בטוח אם יש בדיסקים אבל אני מאוד מאוד אוהב והם היו נכנסים בין הראשונים שלי: קורט אנגל גולדאסט מיסטר פרפקט

system Rulz

New member
אני.....

דיסק 1: הוגן-ריאל אמריקאן אולטימייט ווריור שון מייקלס קופרייט מינסטרי אוון הארט דיסק 2: DX ברייק איט דאון! HHH (בביצוע אחת הלהקות שאני הכי אוהב רייג´ אגאינסט דה משין) ניו אייג´ אאוטלוס טאז אוסטין או הל יה! דיסק 3: בישוף (שוב עוד להקה גדולה-AC\DC) הוריקאן שיין מקמהן HHH דה גיים (ושוב להקה גדולה-מוטרהאד) טייקר-דד מן

שירי האבקות

לרוב מסריחים, שומעים פעם אחת שתיים - נמאס. ובכלל איך אפשר לאהוב את השיר של ברט הארט , מיסטר פרפקט, אלה היו בכלל סתם מנגינות...

Israeli Hero

New member
גרין דיי, מי שמעריץ האבקות שנים,

מעריך את המנגינות הקטנות האלה של פרפקט והיטמן. פעם לא היו שירי רוק מושקעים. לסיסטם רולז, אין בדיסק את השיר של מוטורהד. השיר בדיסק השלישי הוא שיר חדש.

Israeli Hero

New member
ועוד משהו

השיר OH HELL YEAH בגירסה ממש גרועה. ממש מגעיל. אם אהבת את זה, סיסטם רולז, תקשיב לשיר ב VOLUME 4. הוא היה הרבה יותר טוב אז.

Israeli Hero

New member
סקר שיר הבונוס

wweanthology.com כתוב בצד שמאל שהיום יהיה באתר שיר בונוס. כל מי שקנה את אנתולוג´י מקבל קוד. את הקוד מקישים באתר ואז אפשר להוריד שיר נוסף. מה אתם חושבים שיהיה השיר? הימור שלי - no mercy 2002 theme

אני מעריץ האבקות מספיק זמן

ולמרות שהמנגינה של ברט הארט ומיסטר פרפקט יפה, היא לא שיר , והיא לא משהו אני חולה על השיר של מט הארדי.

nadavb

New member
יש את השיר הזה בדיסק?

כי לא ראיתי אותו כשהורדתי, בכל מקרה הכניסה שלו שנראת כמו מסך של מחשב היא אחת מהטובות שראיתי

nadavb

New member
יש את השיר של הארדי בדיסק?

כי לא ראיתי אותו בין הקבצים שהורדתי, בכל מקרה הכניסה החדשה שלו, שנראת כאילו רואים אותה על מסך מחשב היא מהטובות שראיתי השירים האהובים בדיסק: D-x break it down Ministry of darkness החדש של טייקר (בלי המילים) השיר של בישוף המוזיקה של ההיטמן שאהבתי אותה כשהייתי ילד, השיר של מייקלס והרמיקס של אנגל, שלפי דעתי יכול להתאים לו אם יעשו לו פייס טרן איכזב אותי שלא שמו את המוזיקה הישנה של אוון הארט, את זו של ההארדיס ואת השיר המעולה שרוב זומבי שר לאדג´

Bad Ass IL

New member
שלי

בנתיים הורדתי את רק את דיסק 3 המלא וכמא שירים מדיסק אחד, אני אוריד את 1 ו-2 הערב, אבל בנתיים האהוב עליי ביותר הוא King of my World של Saliva, שיר מצוין, היה לי אותו עוד לפני שהורדתי את הדיסק הזה... סלייבה עושים עבודה מצוינת עם השירים שלהם לוו.וו.אי

system Rulz

New member
תומר.....

זה קוסטה. חשבתי שהשיר של HHH זה השיר של מוטרהאד,כי עוד לא שמעתי את כל הדיסק ה-3. לגבי השיר של אוסטין אני אהבתי אותו

Israeli Hero

New member
נדב וקוסטה

נדב השיר של הארדי לקוח מ FORCEABLE ENTRY. אתה יכול להוריד את זה ממליון אתרים (אהם...כולל שלי...CHEAP PLUG...). קוסטה, נראה אותך שומע את הגירסה הישנה של השיר. נראה אם גם אז תגיד שהשיר ששיחררו עכשיו נשמע טוב.

system Rulz

New member
אולי

אתה צודק באמת לא שמעתי את הגירסא הקודמץ,אבל אני אהבתי גם את הגירסא הזאת

kaslasy

New member
השירים שלי../images/Emo185.gif

1)השיר של בישוף im beck 2)השיר של אנדרטייקר עם המילים לא היה לי חמש כי הורדתי רק את דיסק מספר 3 אבל... עם היה את השיר של קיין הוא בטוח היה השיר הכי טוב בדיסק הזה.

למעלה